Saç Rengi ve Saç Boyama kendi evinizde saç boyama hizmeti veriyorum .. .

peki saçıma en az zararı verecek şekilde nasıl açarak, bu tonları hangi boyalarla tuttururum?

canım, saçımı açarak bu tonları nasıl tutururum peki diye sormuştum da görmemişsin canım ??

benim neden saçım boya tutmuyor ben anlamıyorum.geçen sene pallette kızıla busenede açık kumrala boyadım ama saçımda hiçbir değişklik yok bu normal mi...

canım, saçımı açarak bu tonları nasıl tutururum peki diye sormuştum da görmemişsin canım ??

cnm saçını oryelle kusturacaksın bunun için kolestonun yoğun renk açıcıları var. onu kullan. sonra üstüne 1.resimdeki palette kahve köpüğü. 2. resimdeki de açık kumral . yalnız birini seçersen iki renk arasındaki ilk boyamada tam oturmucak rengin biraz bakırlık olcak 2. de ayno boyayı boyarsan oturur renk bide açma işleminde diplerden değil uçlardan başlıcaksın uçlar bayaa bi açıldıktan sonra diplerine en son sür çünkü çok çbuk açlıoyo sonra renk farklılıkları oluşur ona dikkat et.

benim neden saçım boya tutmuyor ben anlamıyorum.geçen sene pallette kızıla busenede açık kumrala boyadım ama saçımda hiçbir değişklik yok bu normal mi...

bazı müşterilerimde aynı problemi yaşamıştım saç bir türlü boyayı kabul etmdi tutmadı ara ara tuttu bazıları tutmadı ama bn hepsini tutturtanakadr uğraştım: belki biraz oryel işi çözebilir. bana mı yaptırmayı düşünüosunuz nerdesindesiniz istanbulun

saçım açılmışken aşağıdaki renkleri nasıl elde edebilirim

ikiside aynı renk zaten sadece beyonceda önde gölgeler var o kdr bn dün saçımı küllü kumralla cappicinoyu karıştırıp boyadım resimdeki renk tuttu valla.

teşkkr ederim..ben hiç anlamadım neden boyanmıyor bir türlü çok hevesli değilim aslında ama böle olmasıda şaşırtıcı bu arada bu saçlarım

teşekkür ederim canımmm a.s.a.s.a.s.vereliniortak

teşkkr ederim..ben hiç anlamadım neden boyanmıyor bir türlü çok hevesli değilim aslında ama böle olmasıda şaşırtıcı bu arada bu saçlarım

yapacağın boyanın içine bi kaşık oryel koy. o zmn daha etkili olabilir.

şirinşey ben saçımı çikolta kahveye boyadım ama koyu oldu biraz bunun için kendi açıcısını değil de 40 volüm oksidan koysam daha açık olur mu

cnm lorealın badem kahvesiyle kumralı karıştır. dibine karıştdığın boyayı sür. diplerini boyadıktan sonra kalan boyanın içine 2 kaşık oryel ve 40volümlük oksidan koy. oksidan norml oksidasyon kremleriyle aynı miktar olsun sonra bu karışımı diiplere değmiyecek şekilde kalan saçına sür ve bekle 40dk sonra yıka ikinci boyayı sadece kumral al boya oryel koymadan gzel bi renk çıkacaktır.
palette bronz kahveveya loreal castingin karamel kahvesini deneyebilirsin boyanın içine 2 kaşık oryel ve 40volümlük oksidan koy uçlardan başlayarak boya ama bu uygulama 2. bi uygulamayı gerektirebilir. saçların çok koyu çünkü. sen bu yazdığımı dene. oluşan rengi paylaşırısn yrdımcı olurum

cnm arkadaşım çok saol yorumların için ...henüz fırsat bulamadım bizim bıcırıktan bide cesarette edemiyorum açıkcası..bu oriali hangi kaşıkla koyucam peki

merhaba son zamanlarda saçlarımı 2 kez bakır kızılına 1 kez de tarçın bakır ve kestane karıştırıp boyadım şimdi bakır kızıl karışımı bi halde vazgeçtim bu renkten eşim de açık renk yapmamı istiyo esmerim sarıyı da kendime yakıştırmıyorum ne renk yapabilirim acaba kızılların gitmesi için küllü kumrala boyamam gerekiyo galiba ama açmam gerekiyor mu?palettenin yoğun açıcısını öneriyolar ama 2 renk çıkarırım diye tedirginim.aslında açık sütlü kahve gibi renkler istiyorum beyonce saç rengi gibi ya da avrilin sarıdan önceki kumral saç rengi gibi.bilemiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?nasıl yapabilirim?

saçlarımı bu renk yapmak istiyorum..nasıl yapabileceğimi anlatabilirmisin lütfen...ben saçımı ne renge boyarsam boyayayım koyu bir renk çıkıyor ortaya...saçımı oryalle açıp boyasam dahi hep koyu oluyor anlamadım gitti..

Eklentiler

• $19543_1299472361979_1085501212_948771_8172787_n.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 84
Avrıl Lavigne' ın saç rengini istiyordum.

Kuaföre gittim, önce koyu turuncu ve koyu sarı oldu saçlarım.Yapamadı.Düzeltmesi için gittiğimde koyulttuğunu söyledi ve açık karamel yaptı.. Ben bembeyazım.Öyle yaşlı gösterdiki bu renk beni.. Bu arada saçımın orjinal rengi kahverengiydi.Beren saatin saçıyla aynı renk.Sanırım oryal kullanmış, hiç boya yoktu saçımda ama yapmış!

2 hafta geçti üstünden.Akıtıyorum sabunla boyayı yavaş yavaş..

Avrıl' ın saç rengini yapabilirmiyim ? Evde kendim boyasam zor olurmu?

Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• $Avril-lavigne_334.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 112
  • $6440211qv4.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $xin_510903301013839897910.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 287
Ben de o ilk resimdeki saçı çok beğendim saç uçlarım balyajlı(sarı) üstleri de kendim bal köpüğü boyuyorum evde ama tümen boyamak istiyorum elimde yoğun renk açıcı var sizce nasıl yapmalıyım acil ne olur arkadaşın nikahı var bu hafta sonu iyi saçla gitmek istiyorum bir kaşık açıcı demişsiniz yemek kaşığı mı? ayrıca Açık karamel+bal köpüğü+bir kaşık oryal+40 vol su ilk resimdeki için mi boyanın kendi suyunu kullanmıyalım mı yada boyaların suları ve kırk volüm su mu? çok oldum ama acil yapacağım da...:18:

ilk resim derken ilk sayf. ilk resim yaniii

canım bu benim saç rengim ama ben sarıyı çok seviyorum özellikle 2.resimdeki gibi istiyorum saç rengimi burdaki röfle ama ben uçlarda böyle tek renk olablir meselaEki Görüntüle 220432 o olmaz diyosan çünkü turunculuk istemiyorum bu da olabilir
bu arada oriel mavi bir şey değil mi ben saç açıcı diye birşey almıştım saçımı açmak için masmavi keskin kokusu olan birşeydi. 4,5 tl ye almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…