- 1 Aralık 2012
- 1.209
- 1.356
merhabalar
Evime geldiğim zaman inanın elim kalkmıyor bir agırlık bi halsizlik sormayın içimden gelmiyor ne temizlik ne yemek..henu 2bucuk aylık evliyim ve esım cokkk titiz duzenli biri evimi toplamaya bile usenıyorum normalde boyle değilim annemin kayınvalidemin evine gidince en ufak bi pislik görsem baslıyorum temızlıge yemek kpnusunda çok iyiyimdir yasım kucuk olmasına ragmen turk mutfagı ve dunya mıtfaklarından birçok seyi lezzeti yapıyorum lakin kendi evimde elim kaşkmıyor suan bile oturuyorum benim bunu nasıl cozmem gerek birton uyu ve ev dagınık mıtfak dagınık normalde asla tahammul edemezsim
merhabalar
Evime geldiğim zaman inanın elim kalkmıyor bir agırlık bi halsizlik sormayın içimden gelmiyor ne temizlik ne yemek..henu 2bucuk aylık evliyim ve esım cokkk titiz duzenli biri evimi toplamaya bile usenıyorum normalde boyle değilim annemin kayınvalidemin evine gidince en ufak bi pislik görsem baslıyorum temızlıge yemek kpnusunda çok iyiyimdir yasım kucuk olmasına ragmen turk mutfagı ve dunya mıtfaklarından birçok seyi lezzeti yapıyorum lakin kendi evimde elim kaşkmıyor suan bile oturuyorum benim bunu nasıl cozmem gerek birton uyu ve ev dagınık mıtfak dagınık normalde asla tahammul edemezsim
Makarnaların üzerine koymaya öyle lezzetli soslar var kiTemizlik için yardımcı alabilirsiniz haftada bir, yarım gün. Çalışan kadın için lüks olduğunu düşünmüyorum ben kendi adıma. Gerçekten çok çok yardımı oluyor. Onun dışında yemek konusunda ise haftada iki üç kez tencere yemeği yapıyorsanız bikaç gün tost, makarna, kahvaltı vs gibi görece kolay hazırlanabilir mönülerle akşam yemeğini geçiştirebilirsiniz. Anlayışlı bi eşiniz varsa zaten sorun olmayacaktır, siz de kendinizi bu kadar kötü hissetmezsiniz. Bazı şeyleri zorunluluk olarak gördüğümüz sürece strese giriyoruz ister istemez; yapamıyorum, yetiştiremiyorum diye. Olduğu kadar deyip biraz rahat olmak lazım sanıyorum.
bende bazen sizin gibi oluyorum.ev dağınık diye sinirleniyorum temizliğide çok severim oysaki ama öyle yorgun hissediyorum ki...biraz dinleniyorum sonra en sevdiğim şarkıları açıp işe başlıyorum.bu sefer bırakasım gelmiyor
Makarnaların üzerine koymaya öyle lezzetli soslar var kiYanına bir salata yapılır, tatlı olarak da 'mug cake' diye bir şey çıktı şimdi kupada kek, karışımı bir bardağa koyup mikrodalgaya atıyorsunuz ve 50 saniyede kek pişiyor. şirin iki bardakta o kekten pişirilir üstüne tatlı sosu dökülür, işte basit ve pratik bir akşam yemeği menüsü... yanına marketten lezzetli hazır bir iki meze de eklendi mi, eh yenmesin yanında yatılsın
Bence de hele de kremalı fırın patatesÇalışan kadının mutfak eşyası top ten listesinin 1 numarasında 'düdüklü' var bi de! 15 dakikada muazzam yemekler ortaya çıkabiliyor. Düdüklü kullanmak lazım azizim.. Bu arada fırın yemekleri de inanılmaz pratik oluyor.
Bence de hele de kremalı fırın patatesve mikrodalga yemekleri.... mikrodalgada ısıtılan her türlü yemek .... ya da ben çok tembel bir bayanım ama napayım mikrodalga benim kurtarıcım resmen, hem tatlı hem tuzlu.
işe yarıyor mu ? bende de hep bi halsizlik uyku hali var.. Ama dağ kekiği içmeye başlarsam 2 günde kendimi topluyorum dinçleşiyorum . Ama şu günlerde çayı hazırlayıp içmeye bile üşeniyorumBenim usengecligim tuttugunda facede ev dekorasyon sayfasindaki evlere bakarim herkes evinin fotosunu yolluyo oraya o zaman imrenir islere kalkisirim...
Birde halsizlik icin bir bardak çaya 7 karanfil atip sekersiz icmek iyi geliyormus ibrahim saracoglunda dinlemistim onuda cok icerim..
Müzik açarsam ben şarkıya eşlik edip oynamaktan iş yapamıyorumMüzik dinlerken ben de kendimi kaptırıyorum...Orayı da temizleyim burayı da temizleyim diye diye bakıyorum ki dünyanın işini yapmışım...
Çalışan kadının mutfak eşyası top ten listesinin 1 numarasında 'düdüklü' var bi de! 15 dakikada muazzam yemekler ortaya çıkabiliyor. Düdüklü kullanmak lazım azizim.. Bu arada fırın yemekleri de inanılmaz pratik oluyor.