- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Yapmanız gereken tek şey ; eşinizle bir an önce konuşup ayrı bir eve çıkmayı istediğinizi hemde ısrarlı bir şekilde dile getirin.Bu şekilde devam ederse evliliğinizi bitireceğinizi söyleyin.(Gözünü korkutun en azından. )Barışmadan önce keşke şart koşsaydınız.
aYY çok kötü bir durum yaa Allahım sen kımsenın basına verme çok zor ergen bır çocukla hadı kaynanan neysede burda eşinin el atması lazım ablacım yoksa hıc bı sekılde yollayamazsın esınede sasırdım 7 yıl çıkmışınız aşıksınız yani
evet bende kesinlikle katılıyorum şart koşmalıydınız..
eğer eşiniz kabul etmesse , ya hayatınızın sonuna kadar böyle yaşıycaksınız yada boşanıcaksınız başka çare yok...
Arkadaşım Allah yardım etsin sana inşallah. Az da olsa bende kaynanamla birlikte oturdum ve senin durumunu çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor kaynanayla oturmak. yazmamışsın ama çocuğun falan yok heralde zaten olsada durumun daha zor olurdu heralde.
kaynanam değil kayganam mı diyorsunuz siz?
anlattıkların zor şeyler.. gerçekten şu aşamadan sonra ne yapılabilir yazmak lazım ama..sanırım en başta hata etmişsiniz..ailenize hak vermeliymişsiniz
çünkü eşiniz doğru bir seçim olmamaış.siz ailenizi silip atmışsınız ama o ailesi için sizi evden atabilmiş çok yazık yani.
ya ayrılık ya da ayrı oturacağız diye şart koşacaksınız başka yolu yok ki..ama siz eşinizden emin değilsiniz çünkü ailem diyebilir
her ne olacaksa sizin yapacağınız tek şey bu olur çünkü öbür türlü sağlığınızdan olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?