kendi elleirmle ördüğüm hırkamm:))))

teşekkür ederim bak burdan tutturabilirim belki yapamazsam da bir bilene danışırım artık...:)

bende ısterımmmmmmmmmmmmmm tarıfının alabılırmıyım ay yemek tarıfı gıbı oldu ama ntarıf ıstıyorum

bende ısterımmmmmmmmmmmmmm tarıfının alabılırmıyım ay yemek tarıfı gıbı oldu ama ntarıf ıstıyorum

canım ikinci sayfada yapılışını ve internetten çaldığım örneği koydum:lepi: oraya bak istersen. elin tığ tutuyosa kesinlikle yaparsın.a.s.

cok güzel olms eline saglik buna benzer bu sekil benimde var, acik hali bogazi olmayan cocuk kazagina benziyor, :))))))

cok güzel olmuş canım yaa hem kot un üstüne hem şık bi abiyenin üstünde de gayet hoş durur güle güle kullan

ellerine saglık cnm cok güzel olmussssssssss
güle güle kullan iyi günlerde inş Şeniz

Kol kısmını anlayamadım ama hırkaya bayıldım...

çok güzel olmuş canım,bayağı marifetlisin :nazar:

Ellerin dert görmesin çok güzel olmuş bende kızıma yapmak istiyorum ama ipinin markası nedir veysa ne ipi kullandınız yazarsanız se bende yapacağım.

offffffffffff bayildimmmmm ellerine emegine saglik canim cok SIK cok güzel olmus gercekdende güle güle iyi günlerde giyin insallaha.s.

çooooooooook güzel olmuş ellerinize sağlık ,bayıldım yaaa,öööf bende istiyom elimde ki iş bi bitsin yapacak çok şeylerim var bu hırkada sıraya girmiş bulunuyor kikiii
paylaşım için çooook tşk saolun

senin böyle yeteneklerinde mi var maşşallah harika olmuş balım süper:lepi:

kiz nekadar güzel bisey bu bende istiyom haberin olsun:jeyyar:
ellerine emegine saglik canim gercekten cok güzel olmus güle güle iyi günlerde giyopuyorumnanaktana.s.

kiz nekadar güzel bisey bu bende istiyom haberin olsun:jeyyar:
ellerine emegine saglik canim gercekten cok güzel olmus güle güle iyi günlerde giyopuyorumnanaktana.s.

teşekkür ederim ablacım. örerim tabiiii sen bana tulumbanın tarifini vermişsin ben sana bi hırkamı örmeyecem.

X