Premature Bebekler Kendi elimle musalla taşına yatıdım ve kendi elimle topağa vedim,beni unutma kuzum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Başın sağolsun. Her işte bir hayır vardır Şerife...
Kendini çok yıpratma Allah hayırlı ve sağlıklı yenşi bir evlad nasip etsin sana inşallah...

Hernekadar yaşamadan anlamak mümkün olmasada yinede hissettiğin acıyı tüm kalbimle paylaşıyorum... Eminin hiçbirşeyi istememiştin onu istediğin kadar ve hiç kimseyi beklememiştin onu beklediğin kadar... Dilerim yaşadığın son acı olur bu başın sağolsun...

Ağlattın beni...senağlamasenağlamasenağlama Ne yazsak sana şimdi ne söylesek boş ama bil ki seni orda bekleyecek ve Allah'ım sana yardım edecek...Allah'ım sabrını versin canım...ve dua ediyorum Allah'ım en kısa zamanda sana doya doya sarılıp,büyüteceğin bir melek daha versin...a.s.

kelimelerin bittiği yer bu olsa gerek serife.allahım sabrı versin sabrınında karsılığını versin.kucuğun ahirette şefaatçin olsun..allahım ne sana bir daha bööle acı yasatsın nede bizlere..allahım isteyen herkesin kucağını doldursun....

Başın sağolsunsenağlama
kelimeler boğazımda düğümlendi ne diyeceğimi bilemiyorum
rabbim acını hafifletsin işallah

Allah sabır versin. İnan ki şuan yüreim parçalandı ama minik melek orda daha mutlu ve seni bekliyo. Her şerde bi hayır vardır. En azından tertemiz gitti ve mutlu mesud oralarda buluşucağınız günü bekliyor.

Allah sabır versin yar ve yardımcın olsun şerife.bende yaşadım. acını çok iyi anlıyorum.insanın aklına gelmeyen başına geliyor.ama sakın kendini bırakma güçlü ol.benim meleğim senin meleğin bizler için dua edecekler orda.acıyı çekiyor olsakda Allahın sevgili kullarıyız onlar bize şefaatçi olacaklar cennete girmemizi sağlıyacaklar inşallah.dünya sadece buradan ibaret değil bu dünyanın diğer tarafıda var.Allah mükafatını veriyor hiç üzülme.yakın zamanda inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.yeni bebek acınıda hafifletecek.bende nasıl dayanırım buna diyordum kabuk bağlıyor yara zamanla hafifliyor. zaman herşeyin ilacı sabredince alınıyor mükafatıda.Allah sabrını veriyor sabır olmasaydı şehitlerin anneleri dayanabilirmiydi sence.hep iyi yönlerini düşün canım onlar bizim cennette bekleyen meleklerimiz.inşallah kısa zamanda yeni bebeğini kucağına sağlıkla alırsın.Allah senin benim ve tüm bu acıyı yaşayan kullarının yar ve yardımcısı olsun.

Ne desek faydası yok biliyoruz Elbet Allah o mübarek günde aldıysa sabrınıda verecektir zordur katlanmak ama bunda da bir hayır vardır ya yaşayıpta sakat kalsaydı ömrünün sonuna kadar ona bakıp üzülürdün ya da belli bir yaştan sonra vefat etseydi sen daha çok alıştıktan sonra Rabbim senin için bu musibet gibi görünsede bir hayır vermiştir ne olur üzme kendini ve dua et o senin cennette şefaatçin olacak inşallah Allah tez zamanda unuttursun ve gönlüne göre kucağını yeniden doldursun

:a015: canım çok üzüldüm allahım sabır versin sizlere ömür versin, bi daha olur bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah üzülme :1hug:a.s.

Başın sağolsun arkadaşım. Nedesek boş biliyorum. Şu an için hiçbirşey acını hafifletmiyecektir. Allahım sabırlar versin...

canım kardeşim benim...
Neler çektiğini hepimiz biliyoruz, başın sağolsun. Rabbim bebeğini sana şefaatçi kılsın...

Şerifecim Canım Başın sağolsun..seni teselli edebilmek için söyleyecek bir kelime bulamıyorum Allah Sabır Versin canım...Tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla kucağını doldursun Rabbim İnşallah...Allah yardımcın olsun Çok üzgünüm..

kelimeler kiyefetsiz
mevlam sabırlar versin şerifecim

İnan bu habere çok üzüldüm ama şunu söylemek istiyorum belki birazcıkta olsa için rahatlar. Ölen yavrular günahsız oldukları için ahiret gününde anne ve babalarını kurtarabilirlermiş, evet bu dünyada çok üzüldün ama öbür dünya için sevinmelisin. canımcım

Bu cümlelerin üzerine ne eklesem boş..
Allahım sabır versin inşallahsenağlamasenağlama

söyleyecek kelime bulamıyorum
acını yaşamayan kimse anlayamaz
ama paylaşabilir
allah sabır versin

Inamn cok uzuldum rabbim kimsele re yasatmasin zor anlar yasdiyosun biliyorum ya sabirr rabbinden tek umacagin destek ve sabirrr rabbim kimsweye gogusleyemeyecegi dert vermezzzz rabbim yar ve yardimcn olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…