• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kendi elimle musalla taşına yatıdım ve kendi elimle topağa vedim,beni unutma kuzum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
offff
içim eridi şimdi ağlıyorum yazarken .Herşeyimizi paylaştık birlikte bekledik umudun geleceği günü.Hep içimde bir umut vardı ne olursa olsun gelecekti çıkacaktı o hastaneden.Şerifecim benim ggüzel arkadaşım sözcükler boğazımda düğümlendi tıkandım inan ki.Bu nasıl bir acıdır Allahım dayanma gücü versin.Başın sağolsun ne olur güçlü olmaya çalış biliyorsun acıları dindi yavrumun şimdi hiç sıkıntısı kalmadı meleğim umut bebeğimiz toprağın bol olsun.senağlama: a015:

okurken o kadar duygulandımki eminim cok zordur söyleyecek söz bulamadıgım anlardan biri rabbim sabır versin başka acı göstermesin. sevgilerimle....

hergün bu sayfayı açarken hep iyi şeyler okumak için dua ettimm..belkide umut için rabbim bunun iyi olduğnu düşündüü..başın sağolsun canımm doya doya yaşa acını içine atıpta hayata küsme bütün bunları atlattığında rabbim kucağını yeniden doldursun..çok üzüldüm şerife ama kimse senin kadar olamaz ...bizimle sıkıntılarını paylaşmaya devam et şerifecimmsenağlama

Canım arkadaşım başın sağolsun inan çok üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını verir buymuş hayırlısı kendini üzme meleğin seni bekleyecek orda biliyorum şuan ne yazsam boş ama allah sabrını verir inan allah yardımcın olsun arkadaşım.................................

allah sabir versin canim inan cok uzuldum,,,,,,,,,en buyuk aci evlat acisidir annem hep oyle der.........40 gunluk evladini kaybetmis oda......................allah sabir versin canim tekrardan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

4,5 aylık mücadele mübarek gün sona erdi bi teleefonla yüreğim parçalandı bilenler biliyorr..19.02.2008 de başlamıştı hikayemiz 03.07.2008 de son oldu ama acıı son..

cuma günü kucağıma aldım doya doya sarıldım ama dirisi kısmet olmadı ölüsü nasipmiş..musalla taşına yatırdım cenaze namazından sonra kollarıma aldım toprağa gömdüm son bi bakıştık ve uçtuu meleğim doyamadım yavruma kıyamadım şimdi toprakta beni unutma ne olur bn seni unutmıcammm...kuzummmmmmmmmm...

sağoln arrkadaşlarr beni beklick dimi ? çok özlüyorum ağlamıyorrum göz yaşlarım göl olmasın oralarda kötü olmasın die Allahm sabıırr

bi annenin yasayacagi en büyük aci,
basin sagolsun, allah sabirlar versin, sözün bittigi yer burasi:çok üzgünüm:
beklemez olurmu beklicek elbet seni orda.
dayanmak zordur mutlak ama ne mutlu sana bi sefaatcin var.

ah şerife yüreğim titriyor yazarken hergün alıştım sayfaya bakmaya bir açtım ki acı haber.inan beklemiyordum çok umut bağlamıştık umudumuza.ama artık canı yanmıyor orda umutun artık o bir melek oldu.allah sabırlar versin canım.allah dayanma gücü versin.canım arkadaşım. senağlama

Yazdıklarını ağlaya ağlaya okudum inan ki...Çok üzüldüm.Allah sabırlar versin, yardımcın olsun inşallah.Bencede melek olmuş yavrun...Mutlaka bekleyecek seni....

gözlerim doldu..
boğazım düğümlendi ..
ALLAH birdaha bu acıyı yaşatmasın ..
& ALLAH sana sabır versin canım....:teselli:

canım başın sağolsun Allah sabırlar versin inşallah.
İçim yandı vallahi...
Yüce mevlam daha çok sevmiş yanına aldı kuzucuğunu
O şimdi cennette ve annesinide cennete yanına alacak canımmm..
Çok acı ama Alahım sana dayanma gücü versin canım
Dualarımız seninle:çok üzgünüm:

Duygularin kelimelere dokülemediği sözlerin bittiği an bu an. Keşke hissettiklerimi söyleyebilesem.................

Başınız sağolsun.. Allah, merhametlilerin en merhametlisidir, sabrını da verir..

Allah verdi, Allah aldı...Hepimiz emanetiz burda..

Ahirette bekliycek seni meleğin....................

Okadar çok üzüldümki gözyaşlarımı tutamadım. Biliyorsun bende senin gibi 1.5 ay önce Defne Meleğimi kaybettim. Ağlama mezarı sel olmasın dediler ama anne yüreği bu dayanır mı. Kimse bizi bizden daha iyi anlayamaz. Ama biliyoruzki onlar melek bizi bekleyecekler. Keşke böyle şeyler olmasaydı. Ama isyan etmek bize yakışmaz. Allah'ım onu bizden daha çok sevdi ve yanına aldı.
Biz de Allah'ın ne kadar sevgili kuluyuz ki bize şefaatçiler verdi. Boğazım düğüm düğüm. Yazarken ellerim titriyor. Küçük umudumuz belki umut olamadı hepimize ama annesini cennette bekliyor olacak
Bende yavrumu o soğuk yere koymayın diye çok bağırmıştım ama onun orda olan sadece bedeni inan onlar bizi görüyor ve ruhları cennetteki diğer meleklerle oynuyor olacak. Defne Meleğimle de oynuyordur belki kim bilir.
Başın saolsun tekrar. Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin. Birdahakine sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler versin. Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin...

kelimeler ne kadar teselli eder bilmiyorum, ne yazayım ne diyeyim onuda bilmiyorum.içim acıdı, o kadar kötü oldum ki sizin acınızı tahmin bile edemiyorum. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin diyorum ama allahımın hikmeti işte sual olmuyor. sadece size sabır diliyorum, başınız sağolsun....

Back