• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kendi elimle musalla taşına yatıdım ve kendi elimle topağa vedim,beni unutma kuzum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
4,5 aylık mücadele mübarek gün sona erdi bi teleefonla yüreğim parçalandı bilenler biliyorr..19.02.2008 de başlamıştı hikayemiz 03.07.2008 de son oldu ama acıı son..

cuma günü kucağıma aldım doya doya sarıldım ama dirisi kısmet olmadı ölüsü nasipmiş..musalla taşına yatırdım cenaze namazından sonra kollarıma aldım toprağa gömdüm son bi bakıştık ve uçtuu meleğim doyamadım yavruma kıyamadım şimdi toprakta beni unutma ne olur bn seni unutmıcammm...kuzummmmmmmmmm...

canim benim kader arkadasim, ne diyecem bilemiyorum Allah sana sonsuz sabir versin, Allah sana insallah ilerki günlerinde hayirli kapilar acar, üzülme desem bos, ama herseyde bi hayr vardir, canim benim yavrum sefaatci olcak seni cennet kapisinda beklicek, annem nerde diyecek, seni isticek. Canim benim bende her telefondan korkar oldum ama Allahim en hayirlisini nasip etsin...

öptüm canim

sevgili şerife uzun zamadır takip ediyodum seni ve yavrunu çok üzücü ama Allah sabır versin demekten başka bi şey gelmyo elimizden BAŞIN SAĞOLSUN CANIM

içim yandı okuyunca allah acını hafifletsin bizler okuyunca kötü olurken, yaşayan sen kimbilir nasılsındır. allah sabır versin sana. evet o bir melek şimdi. ahirette sana şefaat edecek. kendine iyi bak.

Of ya az once gordum yazilarini cok kotuyum valla agliyorum o anki halini hayal ediyordumda ben bile dayanamiyorum.Allahim sabir versin canim arkadasim.Allahim dayanma gucu versin.Basin sagolsun.Ama unutma bu dunyanin oteki tarafi var.Ve prensin orda seni bekliyo olucak.Bunu dusun teselli bul canim :((

basın sagolsun ama unutma o simdi bir melek oldu günahsız tertemiz uctu gitti. dünya oylesi kalıcı degil hepimiiz birer yocuyuz hepimize ömürler biçilmiş senin kuzun biraz erken gitmiş canım ama ne sen onu unutursun nede o seni bir gün kavusursunuz canım sabır versin allahım canım benim basın sagolsun

anneligi tatmadım daha ama acını yuregimden anlayabiliyorum . allahım sabır versin yüregimden bütün dualarım sana canım benim

başın sağolsun cnm allah kimseye evlat acısı tattırmasın bunla sınamasın sabırlar diliyorum sana. birini alan rabbim sana en yakın zamanda yeni bi evlad versin inş.

sağoln arrkadaşlarr beni beklick dimi ? çok özlüyorum ağlamıyorrum göz yaşlarım göl olmasın oralarda kötü olmasın die Allahm sabıırr

bekleyecek tabii...cennetin kapısında duracakmış,melekler gir içeri diyeceklermiş ona,oda "ben annemi almadan girmem cennete " diyecekmiş:çok üzgünüm:
sana şefaat edecek inşallah..
Allah sabır versin,ne dense boş bu anlarda..
ne olur güzel şeyleri düşün.artık acı çekmeyecek:a015:mübarek günde gitti,tam cennet meleği oldu yavrun..
Allah sabır versin..
(ya ben niye bu kadar kötü oldum yasenağlama)

tüylerim diken diken oldu yaaa çok acı senağlama allah yardımcın olsun senağlama

4,5 aylık mücadele mübarek gün sona erdi bi teleefonla yüreğim parçalandı bilenler biliyorr..19.02.2008 de başlamıştı hikayemiz 03.07.2008 de son oldu ama acıı son..

cuma günü kucağıma aldım doya doya sarıldım ama dirisi kısmet olmadı ölüsü nasipmiş..musalla taşına yatırdım cenaze namazından sonra kollarıma aldım toprağa gömdüm son bi bakıştık ve uçtuu meleğim doyamadım yavruma kıyamadım şimdi toprakta beni unutma ne olur bn seni unutmıcammm...kuzummmmmmmmmm...

Ahh şerifem inan oturduğum yerde kalakaldım arkadaşım.....Şuan gözlerimden yaşlar dökülüyor...Keşke diyeceğim ama yapılacak çok şey yoktu biliyorsun arkadaşım...
Allah sabır versin güçlü olmaya çalış...O seni beklicek cennette şerifem....
Sözcüklerin tükendiği an bu an galiba...
Güçlü ol canım arkadaşım Allah sabır versin güzel kardeşim benim....

Canim benim ya icim parcalandi
Allah senden cxok sevmis almis yanina
acini anlamamiz imkansiz
ates düstügü yeri yakar derler
Ama ben okurken satirlarini gözlerimden akti ya senin acin kimbilir ne agirdir
Yaradan sana bol sabir versinn
Dualarimiz seninle:((

Buna nasıl yürek dayanır ? Okurken içim paramparça oldu.. Sana ALLAH'tan bol bol bol sabır diliyorum.. Meleğin cennette ama buna nasıl yürek dayanırki.? Kahroldum.[

cuma günü kucağıma aldım doya doya sarıldım ama dirisi kısmet olmadı ölüsü nasipmiş..musalla taşına yatırdım cenaze namazından sonra kollarıma aldım toprağa gömdüm son bi bakıştık ve uçtuu meleğim doyamadım yavruma kıyamadım şimdi toprakta beni unutma ne olur bn seni unutmıcammm...kuzummmmmmmmmm...[/QUOTEs

serifecigim ne desem bilemiyorum basin saolsun o masum günahsiz yavru melek oldu rabbim yanina aldi .allah sabirlar versin

Back