Kendi Diyetini Kendi Uyduranlar

quiter

Sırada ne var?
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
1.249
2
116
KK nın güzel fakat kilosundan memnun olmayan hanımları..
Bir çok diyet programı uyguladım fakat hiç biri sanki bana uygun değildi, bir türlü vücuduma hangi diyetin uygun düşeceğini kestiremedim ve kendime göre bir diyete başladım, sizinle paylaşmak istedim..Şöyle ki:
:56:
- Sabah: Tam tahıllı 2 dilim ekmek yanında 1 kk peynir ve domates/salatalık/yeşillik
-Ara: Çay, 1 meyve
- Öğlen: 1 kase çorba, Sebze yemeği olarak ne varsa 1 tabak sebze yemeği, tam tahıllı 1 dilim ekmek, yoğurt veya ayran, yanında yeşillik
-Ara: Çay, yeşil çay, 1 meyve
- Akşam: 1 tabak sebze yemeği, tam tahıllı 1 dilim ekmek, yoğurt veya ayran, yanında yeşillik
- Ara: Çay, 1 meyve
Haftada 2 akşam sebze yerine ızgara tavuk

Tamamen kendime göre uyarladığım ve hem aç kalmadığım hem de çoook işe yarayan bir program, geçen sene bu şekilde 1 ayda tam 5 kilo vermiştim, maalesef kışın hiç dikkat etmediğim ve sporu bırakıp abur cuburu abarttığım için bu kiloları fazlasıyla geri almış bulunmaktayım.. Tekrar bu diyeti yapacağım katılmak ister ya da kendi diyetinizi paylaşmak isterseniz buyrunnnnn :54:

Son düzenleme:
Keşke girebilsek senin menüde iyiymiş
Bende birşey oluşturuyorum ama uyamıyorum malesef çalıştığım için :(
İki gündür az yiyip soda içiyorum bol bol.Arkadaşım soda içip zayıfladığını söylemişti yanlış belkide ama nebilim yaaa :(

canım bende çalışıyorum öğlen bi lokanta var yakın orda yiyorum sebzeyi, sabah da ekmek peynir alıyorum yanıma işte öyle.. sodayı bende duymuştum, midedeki gıdaların daha hızlı öğütülmesini sağlıyormuş..ama tabi yeni meyveli olanlar değil, sade maden suyu yazanlar..

canım bende çalışıyorum öğlen bi lokanta var yakın orda yiyorum sebzeyi, sabah da ekmek peynir alıyorum yanıma işte öyle.. sodayı bende duymuştum, midedeki gıdaların daha hızlı öğütülmesini sağlıyormuş..ama tabi yeni meyveli olanlar değil, sade maden suyu yazanlar..

Evet bende sade olandan tüketiyorum 1 hafta denemeye çalışıcam bakalım
Sanada başarılar destek olursak birbirimize başarabilir motive oluruz

abur cuburu kesmem yeterli oluyor genelde kilo vermeme zaten :)
böyle bir program önümde olunca dışına çıkamıyorum bu da iyi oluyor, motive ederiz cnm birbirimizi.. yarın başlıyoruz diye bugün fazla yemek yok ama :9:

Son düzenleme:
biraz araştırdım nette, meyveli sodalarda şeker varmış.. ama maden suyu içerdiği mineraller bakımından faydalı ve kilo aldırmıyor.. maden suyunun içine bir dilim limon pıtlatıp içmenin bir sakıncası yok hatta mideyi rahatlatma yönünde faydası varmış..

20 yaşında metabolızmamı durdurduğum için bana hiç bişey uymuyo malesef :14:
ama sende işe yarar inşallah

20 yaşında metabolızmamı durdurduğum için bana hiç bişey uymuyo malesef :14:
ama sende işe yarar inşallah

bence dene, sadece sebze ve meyve ağırlıklı bir program olduğu için bağırsakları da yumuşatıyor.. sindirimi kolaylaştırıyor.. çay dediğim yerlerde yeşil çay da içiyorum tavsiye ederim..
20 yaşında metabolizma durur mu canım yaaa en aşağı 25..

Diyet güzel ama hiç protein yok. Et, yopurt, yumurta, balık eklenmeli bazı öğünlere. Protein eksikliği eğer diyet bir haftadan daha uzun süre yapılacaksa ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Diyet güzel ama hiç protein yok. Et, yopurt, yumurta, balık eklenmeli bazı öğünlere. Protein eksikliği eğer diyet bir haftadan daha uzun süre yapılacaksa ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

haklısın, öğlen ve akşam yemeğinde ayran veya yoğurt diye ilave edebiliriz kızlar..
ben bu diyeti yaparken haftada 2 sefer de akşam yemeğinde sebze yerine ızgara tavuk yiyorum

bence dene, sadece sebze ve meyve ağırlıklı bir program olduğu için bağırsakları da yumuşatıyor.. sindirimi kolaylaştırıyor.. çay dediğim yerlerde yeşil çay da içiyorum tavsiye ederim..
20 yaşında metabolizma durur mu canım yaaa en aşağı 25..

2 yıldır 2 kilodan fazla vermediğim için vucudumun iflas ettiğini düşünüyorum :9:
tabı o verılen 2 kıloda kat kat gerı gelıyor ayrı mesele

2 yıldır 2 kilodan fazla vermediğim için vucudumun iflas ettiğini düşünüyorum :9:
tabı o verılen 2 kıloda kat kat gerı gelıyor ayrı mesele

burdan birbirimizi motive edersek hep beraber verebiliriz diye düşünüyorum kızlar..
biz yarın bu diyete başlıyoruz istersen sen de katıl canım..
sonra liste yapıcam ve kilomuzu düzenli takip edicez..

Back
X