- Konu Sahibi kocasinatapiyo
-
daha öncedende dıyetısyene gıttım burada degıl ama reel hayatta bır çok arkdasımla paylastım lıstemı we gercekten basarılı sonuclar cıktı ortaya kımılerı bendendaha fazla wwrdı kımılerı ıse en fazla 1 wea 2 kılo eksık werdı yagnı cunku şekerı vs gıbı hastalıgı olmayan insanlara hemen hemen aynı dıyetı uyguluyorlar o yuzdenKutlarım sizi ama, diyetisyen o diyeti size verecek..
Sizin metabolizmanıza göre düzenleyecek..
Sizin diyetiniz size kilo verdirirken başkasına verdirmeyebilir..
Bence siz başkalarına garanti vermeden bu topiğe devam edin.:)..
Aynı sonuçları alamayabilir herkes burda sizin gibi..
Ama paylaşım motivasyon açısından birbirinize destek olma açısından güzel bir olay..
daha öncedende dıyetısyene gıttım burada degıl ama reel hayatta bır çok arkdasımla paylastım lıstemı we gercekten basarılı sonuclar cıktı ortaya kımılerı bendendaha fazla wwrdı kımılerı ıse en fazla 1 wea 2 kılo eksık werdı yagnı cunku şekerı vs gıbı hastalıgı olmayan insanlara hemen hemen aynı dıyetı uyguluyorlar o yuzden
sonuçlar guzel oluyor bıldıgım için yazdım ama ınşallah ragbet olurda bnm le baraber zayıflayanları görurum sayemde ınsanların mutlu oldgunu görurum bende cok mutlu olurum vereliniortak bu arada mesajınız için teşekkur ederım
dıet lıstemı öğlen alacagım akşama patlasırım sizlerle inşallah hep beraber fazlalıklarıımzdan kurtuluruz bayrama bırkaç kılo wermiş oluruzCanım listeyi sakıncası yoksa yazarsan bizde şöyle bir göz atalım derim,İnşallah daha iyi kilo vermeler hepimize, tabii ki sağlıklı bir şekilde inşallah
BU SABAH İHTİBARI ILE BAŞLADIM dıyetıme ınşallah beraberce kılolarımızdan kurtuluruz eğer sabah başlıyamadıysan akşam hafıfbıseyler yıyerek yarın sabah başlıya bılırısnalkisalkisalkisBen de katılmak istiyorum ama ne zaman başlayacaksınız ya da başladınız?
ewet dıyetısyene başladım dün bana bu lısteyı werdı zaten şok bir diyet ama sağlıklı bır dıyet sadece metobalızmayı çok çalısrtacak we kılolardan kurtarıcak bızı 2 haftadan fazlasını zaten önermıyo kendısıde ben dedım kı ilk başlardan bıraz fazla kılo werdiren dıyet olsun daha sonra sıkı bır dıyet ıstedım 2 hafta sonra çok hafıf bır dıyet wrecek haftada sadece 2 kılo werdırecek bu metabolızma dıyetınde metobalızmamızı düzene sokuyormuş we mığdemızı küçültüm bir daha çok kılo almamızı engellıyormuşcanım bu diyet listesini bir diyestisyen mi verdi şimdi ben biraz şaşırdım..
bana da verdi diyetisyenim liste ama..seninki her gün 2 yumurta vermiş..
bana haftada sadece iki yumurta yiyebilirsin demişti..
ayrıca bu biraz şok diyet gibi.bir diyetisyenin bu denli sadece kahve ile geçiştirilebileceği bir diyeti verdiği mantığım almıyor..çatlakmıdır nedirakannehir
ee kızlar bakıyorum kımseden ses seda yok
sewindim bugun cok zorlandım ılk gun oldgu ıcın ben yumurta sewmedgım ıcın yedım ama çok fena miğdemı bulandırdı eğer sende sewmıyorsan yemenı tawsıye etmem onun yerıne ufak bı kıbrıt kutusu kadar yagsız beyaz peynır yıye bılırsın bn artık oyle ypıcam vereliniortakaklıma geldide bu diyet ramazandada uygulanabilir..zaten kahvaltı denen şey yok burda..
sahurda öğlen yemeğini yersem + akşam yemeği..hımm evet aklıma yattı gibi...öğünler zaten çok hafif..uygularım ben bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?