Kendi diyet listemle deneyimlerim

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
hadi arkdaşlar hep beraber zayıflıyoruz ilk olarak dıyetisyenıme gıttım we bana hastalıgı seker guatr we tansıyon gıbı hastalıgı olmayanlar ıcın bır dıet werdı hastalıgı olmayan gönul rahatlıgı ıle uyguluya bılır dietimizin adı METABOLıZMA DıETı 15 gun boyunca harfı harfıne uygulanacak kesınlıkle arada hıc kaçamak yok dıetımıze artı olarak bol su ilawe edıyoruz 1.GÜN SABAH dilediğiniz kadar şekersiz kahwe yemek yok ÖĞLEN ıkı adet haslanmıs yumurta eğer yumurta sewmem dersenız kıbrıt kutusu buyuklugunde yağsız beyaz peynır AKŞAM 3 adet biftek tawada ve yeşil salata 2GÜN SABAH şekersız kahve we içi boş sandwic ekmeği ÖĞLEN 1buyuk biftek yeşil salata ve meywe AKŞAM istediğiniz kadar haşlanmıs tawuk 3GÜN SABAH şekersız kahwe we boş sandwic ekmeği ÖĞLEN 2 adet haslanmıs yumurta yeşil salata ve domates AKŞAM haslanmış tavuk wea dana etı 4 GÜN SABAH şekersiz kahve ve boş sandvic ekmeği ÖĞLEN 1 adet haslanmıs yumurta havuç we grewyer peynırı [AKŞAM 1 adet biftek ve yeşil salata/B] 5 GÜN SABAH şekersiz kahwe we limonlu havuç ÖĞLEN balık buglama we domates AKŞAM 1adet biftek ve yeşil salata 6GÜN SABAH şekersiz kahwe limonlu havuc ve domates ÖĞLEN tawuk ızgara AKŞAM 2haşlanmıs yumurta 7GÜN SABAH şekersiz limonlu çay ÖĞLEN 1 adet biftek we meyve AKŞAM şeçim size ait hersey olabılır NOT_______REJıM SIRASINDA ALKOL KESıNLıKLE ALINMAYACAK MıKTAR BELIRTMEDIKCE YıĞECEKLERINIZ ıSTEDıĞıNıZ KADAR OLABILIR ANCAK MAKUL SUREDE YAWAS YAWAS TÜKETECEGIZ TABAGIMIZI 2 HAFTA SONRA NORMAL YEMEK SITILINIZE DÖNE BILIRISINZ REÇETE HARFıYEN TAKIP EDILIRSE 2 HAFTA SONUNDA 9 KıLO ZAYIFLARSINIZ BU REJıM SAYESINDE VÜCUDUNUZDA METABOLıZMA DEĞıŞıMı BAŞLAYACAK WE NORMAL YESENIZ DAHI KILO ALMAYACAKSINIZ EWET ARKADAŞLAR 15 GÜNDE TAM 9 KILO KESIN

Son düzenleme:
arkdaşlar katılmak ıstıyenler katılmak ıstedgını belırtsın ama mesajında kaç kısı oldugumuzu bılerek zayıflarız we her hafta kaç kılo wermısız hep beraber paylasırız

Son düzenleme:
Kutlarım sizi ama, diyetisyen o diyeti size verecek..
Sizin metabolizmanıza göre düzenleyecek..

Sizin diyetiniz size kilo verdirirken başkasına verdirmeyebilir..

Bence siz başkalarına garanti vermeden bu topiğe devam edin.:)..
Aynı sonuçları alamayabilir herkes burda sizin gibi..

Ama paylaşım motivasyon açısından birbirinize destek olma açısından güzel bir olay..

daha öncedende dıyetısyene gıttım burada degıl ama reel hayatta bır çok arkdasımla paylastım lıstemı we gercekten basarılı sonuclar cıktı ortaya kımılerı bendendaha fazla wwrdı kımılerı ıse en fazla 1 wea 2 kılo eksık werdı yagnı cunku şekerı vs gıbı hastalıgı olmayan insanlara hemen hemen aynı dıyetı uyguluyorlar o yuzden
sonuçlar guzel oluyor bıldıgım için yazdım ama ınşallah ragbet olurda bnm le baraber zayıflayanları görurum sayemde ınsanların mutlu oldgunu görurum bende cok mutlu olurum vereliniortak bu arada mesajınız için teşekkur ederım

Canım listeyi sakıncası yoksa yazarsan bizde şöyle bir göz atalım derim,İnşallah daha iyi kilo vermeler hepimize, tabii ki sağlıklı bir şekilde inşallah

Canım listeyi sakıncası yoksa yazarsan bizde şöyle bir göz atalım derim,İnşallah daha iyi kilo vermeler hepimize, tabii ki sağlıklı bir şekilde inşallah
dıet lıstemı öğlen alacagım akşama patlasırım sizlerle inşallah hep beraber fazlalıklarıımzdan kurtuluruz bayrama bırkaç kılo wermiş oluruz

Konu açmadan önce bölüm açıklamalarını lütfen okuyalım aynı içerikli konulardan tekrar tekrar açmayalım, sizin isteğiniz üzerine açmış olduğunuz konuların temizliği yapılmaz, kilitlenemez, konu açmadan önce görevlilerden yardım alınız....

Ewet arkaŞlar lıstemı ekledım yarın sabah ıhtıbarı ıle baŞlıyorum hep beraber harfı harfıne uyarsak rejımımıze 2 hafta sonunda tam 9 kılo wermıŞ olacagız 2 hafta sonunda daha hafıf bır dıyet gelecek sadece haftada 2 kılo werecez bı sÜre sonra kesecez rejımımızı yaĞnı ayda 16 kılo wermıŞ olacagız

canım bu diyet listesini bir diyestisyen mi verdi şimdi ben biraz şaşırdım..
bana da verdi diyetisyenim liste ama..seninki her gün 2 yumurta vermiş..
bana haftada sadece iki yumurta yiyebilirsin demişti..
ayrıca bu biraz şok diyet gibi.bir diyetisyenin bu denli sadece kahve ile geçiştirilebileceği bir diyeti verdiği mantığım almıyor..çatlakmıdır nedirakannehir

ewet dıyetısyene başladım dün bana bu lısteyı werdı zaten şok bir diyet ama sağlıklı bır dıyet sadece metobalızmayı çok çalısrtacak we kılolardan kurtarıcak bızı 2 haftadan fazlasını zaten önermıyo kendısıde ben dedım kı ilk başlardan bıraz fazla kılo werdiren dıyet olsun daha sonra sıkı bır dıyet ıstedım 2 hafta sonra çok hafıf bır dıyet wrecek haftada sadece 2 kılo werdırecek bu metabolızma dıyetınde metobalızmamızı düzene sokuyormuş we mığdemızı küçültüm bir daha çok kılo almamızı engellıyormuş

ee kızlar bakıyorum kımseden ses seda yok

slm..tuttum ben bu diyeti...denemekten zarar geleceğini sanmıyorum..manken diyetini çağrıştırdı bana senin diyetin..ondada sabahları sadece çay yada kahve içiliyordu öğlen ise protein+salata..
ama ancak ramazan sonrası yapabilirim çünkü oruç tutuyorum ben..ama seni takipteyim habern olsna.s

aklıma geldide bu diyet ramazandada uygulanabilir..zaten kahvaltı denen şey yok burda..
sahurda öğlen yemeğini yersem + akşam yemeği..hımm evet aklıma yattı gibi...öğünler zaten çok hafif..uygularım ben bunu..

sewindim bugun cok zorlandım ılk gun oldgu ıcın ben yumurta sewmedgım ıcın yedım ama çok fena miğdemı bulandırdı eğer sende sewmıyorsan yemenı tawsıye etmem onun yerıne ufak bı kıbrıt kutusu kadar yagsız beyaz peynır yıye bılırsın bn artık oyle ypıcam vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…