tabiki paylaşırım. Şimdi internette 2. el kıyafet satışı yapan siteler var adını versem doğru olur mu bilemedim ama gardrops sitenin adı :) güvenli sorunsuz çok satışım olducanım bence gayet başarılı gidiyorsun çok özel değilse kıyafetleri nasıl sattın canım
Merhaba;Bugün içtiğim 9. bardak çay sıkıntıdan ne yapıcağımı şaşırdım. Derin bir nefes alıp başlayacağım. Hedeflerimi günlük vermeye karar verdim. Bide böyle deneyeceğim. Yarın yine bu saatlere kadar yapıcaklarımı listeleyeceğim.
Öncelikle şimdi kalkıp bir çevremi toplıyıp. Duşumu alıcağım.
Ardından çantamı temizleyeceğim çöpten aradığımı bulamıyorum. Hoş temizken de bulamıyorum.
Güzel camdan bir şişe bulup su dolduruyorum. Artık yanımda taşıyacağım ben nereye o oraya. Su içmeyi unutuyorum.
En geç 12de yatıyorum. Artık erken kalkmak istiyorum.
Yarın ekmek ve aburcubur yok
Maden suyumu ve yeşil çay karışımını hemen bu gece hazırlıyorum.
Yarın kuaföre gidiyorum. Kahküllerim vardı artık uzayıp çirkin bir şey oldular. Belki kırıklar da artık yarın yarar veririm.
Şu an iyi gidiyor aslında başında 15 kilo vermek istiyordum şimdi kaldı 10 kilocuk :) yinede sanki bunla beraber başka bişey seçsem ve başlasam iyi olur gibiBence sen kilo olayina sadece odaklaniyorsun ki bu senin icin en zor engel sanirim. O yuzden devamli basa donuyor olmalisin. İstersen birde en kolay islerden basla onlarda bir rutin tut kilo verme isini en sona birakmayi dene
Cesaret edemem ki :/Ben akupunktur yaptirdim istahim gitti ilk hafta su ve yogurt ve arada salata ve bol bitkicayi sizde yaptirin faydasi var arkadasim 8 kilo verdi bir ayda bende suan ilk haftamdayim ama kilo verdim bile
Ama aci yok hic hissetmiyorsunCesaret edemem ki :/
Merhaba Niyetim 10-12 aylık kocaman bir beni baştan yarattım günlüğü. Bakımlı hanım hanımcık bir kız olmak istiyorum. Bu niyetle başlıyorum. Yapmayı planladıklarım;
10-15 Kilo vermek
Aynı saate kalkıp aynı saatte yatmak
Günde en az 2,5 litre su içmek
Az da olsa günlük yada haftalık spor
Burun estetiği
Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum
Hobilerime zaman ayırmak
Gardrobumu yenilemek
Para biriktirmeyi öğrenebilmek
Planlarım bunlar daha önce çok tembel bir insan olduğum için ne yazık ki zorlanacağım. Bu sefer de pes etmek istemiyorum. Günlük yazmaya çalışacağım.
Düzenlemee
Aradan baya zaman geçti. Maddeler öle duruyor. Ama işte 3 kilocuk fln verdim tek avuntum bu kıyafet işi de iyi gidiyor aslında ekstradan yeni kararlar alıp Dil öğrenmeyi de listeme katıyorum. Bide kendi kıyafetlerimi dikebilmeyi öğrenmeyi. Etekten başlamayı düşünüyorum. En azından etekler olsun
Icime umut dolduBence kendi kıyafetlerini dikme işini unut o kadar güzel hazır markalar varki onlarla yarışmak mümkün değil. Ben bu dediklerinin hepsini yaptım aslında zamanında kiloluydum kilo verdim hobilerime zaman ayırdım güzel bir proje ortaya çıkardım bir web sitesi yaptım kendi alanında şu anda Türkiyenin en çok tıklanan sitesi (adını veremeyeceğim malesef) estetiğe gelince burun göz kapağı dudak dolgusu ve yüz dolguları olmak üzere 4 işlem de yaptırdım bambaşka bir kadın oldum gardolabı yenileme işi bende hiç bitmez ben her hafta sonu alışverişe çıkan bir kadınım ne yakışıyorsa alırım para biriktirme işine gelince o da oluyor yani herşey tıkırında . Ha bir de yabancı dile gelince onu da zaten dört dörtlük öğrendim İngilizcem de on numara ama bu yıllar alıyor yani 6 aylık kurs falan hikaye zaten yurt dışındayım işim gereği hep İngilizce hayatımın bir parçası eşim de yabancı Türkçe bilmez yani ingilizce bende mecburi. Böyle olunca hayatta herşey tıkırında gidiyor. Şimdi tek amacım geliştirdiğim projeyi ilerletmek sitemin ayda 3 milyon tık alması onun dışında herşey oldu.
Kendi çapımda kusursuz olma günlüğüm buydu yukarıdaki paragrafı yazmaktaki amacım da şuydu: zaten amaçlarına ulaştıysan mutlu bir insan oluyorsun herşey tıkırında ilerliyorsa mutlusundur ve geleceğe olumlu bakarsın. Güzel giyinmek bakımlı olmak iyi yaşamak her kadının hakkıdır bence sen de kendini bu haktan mahrum etme amaçlarına tekrar asıl ve her gün bir adım at 1 yılda 365 adım atarsın ve mutlaka bir gün amacına ulaşırsın
Ee sonuç ? Hangileri gerçekleşti
Umarim ne istiyorsaniz olur benim yasadigim cevrede bir kadinin kendini gelistirebilmesi imkansiz gozuyle bakiliyor. Ama cabaliyorum. Cunku biliyorum ki sonunda herseye degicekBence kendi kıyafetlerini dikme işini unut o kadar güzel hazır markalar varki onlarla yarışmak mümkün değil. Ben bu dediklerinin hepsini yaptım aslında zamanında kiloluydum kilo verdim hobilerime zaman ayırdım güzel bir proje ortaya çıkardım bir web sitesi yaptım kendi alanında şu anda Türkiyenin en çok tıklanan sitesi (adını veremeyeceğim malesef) estetiğe gelince burun göz kapağı dudak dolgusu ve yüz dolguları olmak üzere 4 işlem de yaptırdım bambaşka bir kadın oldum gardolabı yenileme işi bende hiç bitmez ben her hafta sonu alışverişe çıkan bir kadınım ne yakışıyorsa alırım para biriktirme işine gelince o da oluyor yani herşey tıkırında . Ha bir de yabancı dile gelince onu da zaten dört dörtlük öğrendim İngilizcem de on numara ama bu yıllar alıyor yani 6 aylık kurs falan hikaye zaten yurt dışındayım işim gereği hep İngilizce hayatımın bir parçası eşim de yabancı Türkçe bilmez yani ingilizce bende mecburi. Böyle olunca hayatta herşey tıkırında gidiyor. Şimdi tek amacım geliştirdiğim projeyi ilerletmek sitemin ayda 3 milyon tık alması onun dışında herşey oldu.
Kendi çapımda kusursuz olma günlüğüm buydu yukarıdaki paragrafı yazmaktaki amacım da şuydu: zaten amaçlarına ulaştıysan mutlu bir insan oluyorsun herşey tıkırında ilerliyorsa mutlusundur ve geleceğe olumlu bakarsın. Güzel giyinmek bakımlı olmak iyi yaşamak her kadının hakkıdır bence sen de kendini bu haktan mahrum etme amaçlarına tekrar asıl ve her gün bir adım at 1 yılda 365 adım atarsın ve mutlaka bir gün amacına ulaşırsın