Tabiki yılmak yok tatlı kız.. ben 24 kilo verdim azimle aç kalarak bol su ve spor yaparak.. gerçi benim doğum sonrası kilolardı ama sonuçta 81den 56 ya düştüm 1 senede sende yapabilirsin.. para biriktirme konusunda da azimli olmalısın seni dürten şeytana uyma kupa çok güzeldi defter beni al beni al diye çağırdı bırak duyma bunları maden suyu almaya gittiysen maden suyunu al çık.. seni takip edeceğim belki birinin seni düzenli izlediğini bilmek motive eder seni.. anladığım kadarıyla yaşında genç daha hadi bakalım s beden olmak hayal değil azim işi64 kilo ile başladım 61i gördüm. Korktuğum başıma geldi ve 63e çıktım. Sinirlenip pes ettim. Dün saat 6 gibi yeniden başlama kararı aldım giyinip kendimi dışarı attım. 1 saat kadar yürüdüm ve bugün yediklerime dikkat etmeye başladım sabah kahvaltı olarak otlu bir poğaça ve çikolatalı süt içtim öğlen tuzsuz tatsız pirinç patlaklarından aldım 3-4 tanesini yedim. Paketi yavaş yavaş bitirmeyi planlıyorum. Akşamda porsiyonları küçültmeyi planlıyorum. Yürüyüşler ara vermeden devam edicek. Kesin kararlıyım artık s bedenin olmasını istiyorummmm
BaşarıcamTabiki yılmak yok tatlı kız.. ben 24 kilo verdim azimle aç kalarak bol su ve spor yaparak.. gerçi benim doğum sonrası kilolardı ama sonuçta 81den 56 ya düştüm 1 senede sende yapabilirsin.. para biriktirme konusunda da azimli olmalısın seni dürten şeytana uyma kupa çok güzeldi defter beni al beni al diye çağırdı bırak duyma bunları maden suyu almaya gittiysen maden suyunu al çık.. seni takip edeceğim belki birinin seni düzenli izlediğini bilmek motive eder seni.. anladığım kadarıyla yaşında genç daha hadi bakalım s beden olmak hayal değil azim işi
MerhabaBenimde boyle bastan asagi degisme hakkinda bir plan defterim var sadece birkac fark var
-en az 6 kilo almak(vermekten cok cook daha zor)
-meme buyutme ameliyati
-sac uzatma(kalcama kadar olan saclarimi yaktim kut kestirdim)
Onun disinda digerleri ayni.Yazin calisip para biriktirebildim ve dolabimi yeniledim bende ygs ye hazirlaniyorum bu yuzden sporu biraktim ve sosyal aktivitem 0 ve su uyuma saatlerini bir turlu ayarlayamadim.Bir de su icmek benim icin iskence gunde 1 lt icsem sukredicemUmarim hedeflerimize ulasiriz konunuzu takip ediyorum
Aman saclarina dikkat et ben degisim ugruna kalcama kadar olan dogal saclarimi yaktirdim bi kuaforeBiriken param olsada yılbaşı şeyine gidiyoo :/// Şu gün bir geçsin kuaför araştırıyorum e tabi bide paramı biriktiriyorum :) dip boyası derdi olmaması için hani şu kumral saçların ucuna soluk bir sarı ekliyorlar ya şimdi hatırlayamadım adınıöyle birşey düşünyorum. Doğal bir geçiş olması içinde iyi bir kuaför şart die düşünüyorum. Şimdilik durum böyle
Uyarınız için çok teşekkürler yazık olmuş bide bele kadar :I araştırmaya başlıyorum o zaman :)Aman saclarina dikkat et ben degisim ugruna kalcama kadar olan dogal saclarimi yaktirdim bi kuaforepahalida bi yerdi ustelik oyle kenarda kosede degildi.Luks diye gittigimiz yerler bile boyle cikabiliyor.Mutlaka internetten yorumlarini oku gidecegim kuaforun.
canım bence gayet başarılı gidiyorsun çok özel değilse kıyafetleri nasıl sattın canımUzun bir süre geçti neler değişti hayatımda :) değişen pek birşey olmasada umudum tükenmedi 62 kilodayım başladığımdan 2-3 kilo gitti. Şu gardrop yenileme işi en iyi giden giymediklerimden 5 parça sattım ki bunun içinde bir mont birde abiye elbise tişört çanta kazandıklarımla yeni ürünler aldım. Saçımın rengine karar verdim ama iyi kuaför istediğim için birikim yapmalıyım. Sevmediğim insanlara artık arkadaşım dememeyi öğrendim. Korkunma yüzleştim. Yalnızlık korkusuyla. Uzakta olsalarda sımsıkı eski 1-2 dostuma tutundum. Daha güçlü hissettirdi tabiki