Hollywood filmlerindeki değişimler gibi olacak gibibelki başkalarına hatta önce bana ilham verirsin
Haha bunların hepsini yapınca biriktirecek para kalmaz ki
Dikiş biliyorsan ya da annen biliyorsa pazarlardan ucuza kumaş alıp kendi zevkine ve vücut tipine göre kıyafet tasarlanir hem de daha uygun fiyata gelir
Zaten dışarıdan gereksiz paralar vererek aldığımız kıyafetlerin çoğu çok basit kesimler. sadece güzel bir kumaş alıp biraz süslemek gerek.Bunu düşündüm ama anca teyzem yardım edebilir oda uzakta artık tatillerde biraz gösterir dikiş makinesi de var. Olucak bu iş. Olmalı.
Kesinikle öyle. Hem daha ekonomik hemde yeterince uğraşırsak tam zevkimize göreZaten dışarıdan gereksiz paralar vererek aldığımız kıyafetlerin çoğu çok basit kesimler. sadece güzel bir kumaş alıp biraz süslemek gerek.
Bu yazıyı yazdığımdan beri gardobumla uğraşıyorum bitti sayılır. 65 ürünü internetten satışa çıkardım. Oda felaket halde biran önce bitirmeye çalışıyorum daha kahvaltımı bile yapamadım.merhaba.. Nasıl gidiyor değişim planları? benimde böyle bir değişime ihtiyacım var seni takip edeceğim:))
Ben hiç su içmeden günü geçirdiğimi biliyorum ve sırf üşengeçlikten bende anca zorlama ile olucak gibiAynı saate kalkıp aynı saatte yatmak
Günde en az 2,5 litre su içmek
su ikisini hic yapamadımsuyla alakalı doktor bana vucudun ihtiyac duyarsa zaten icersin kendini zorlama demisti
hadi bakalım kolay gelsin:)) en azından bir yerlerden başlamışsın:)) bende neler yapacağımı bir kenara yazıp hemen işe koyulmalıyım:))Bu yazıyı yazdığımdan beri gardobumla uğraşıyorum bitti sayılır. 65 ürünü internetten satışa çıkardım. Oda felaket halde biran önce bitirmeye çalışıyorum daha kahvaltımı bile yapamadım.
hadi bakalım kolay gelsin:)) en azından bir yerlerden başlamışsın:)) bende neler yapacağımı bir kenara yazıp hemen işe koyulmalıyım:))
EVET BENDE BAŞLADIM YAZMAYA:)) bakalım neler yapabileceğimÖzel değilse yaz buraya :) başla
Suyu üşengeçlikten ben de içmem ama tupper aldım onu bitirmeye çalışırken bakıyorum 1 litre su içmişim tavsiye ederim.
zaten mottodan çıkıp 2-3 fazla bardak su içmek bile yetiyo şimdilik biranda 2,5 litre içicem diye sartlamayın kendinizi
Hadi bakalım banada ilham kaynagi olun azcik çeki düzen vereyim kendime baya bi hatta baya baya saldim.Bu gün 2. gün dün geceden beri gardrobumla boğuşuyordum. Kıyafetler bitti. Sırada koca bir dağınıklık kamıştı. Onuda hallettim. Nevresimlerin kurumasını bekliyorum. Son bir kez daha süpüreceğim ardından uzun bir duş diliyorum. Saçımda badem yağıNiveanın peelingini ve garnierin yüz temizleyicisini kullanıcağım bide niveanın toniği. tırnaklarıma şekil verip oje sürmeyi planlıyorum. Bu gece uyku yok bana. Ardından asıl önemli bitirmem gerekenler.
Temizlik sırasında artık tarihi geçmiş kullanılmayan bir türlü atamadığım kozmetik ürünlerine elveda diyebildim.