Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilk zamanlar bunun sıkıntısını çok çektim ama benim oğlum ayakta sallama ile hiç alıştırmadım
direk yatağına yatırıp ona uydurma güzel hikayeler anlatarak uyuturdum..
şuan alıştı ve her akşam kitap uyumadan yatmayız,20 dk kitap okuduktan sonra iyigeceler öpücüğü alır
daha sonrasında üstünü örter arkamı dönüp ışığı kapattığım da gözlerini kapatmış olur...
arkadaşlar yardım edin. kızımı kendi başına yatmaya alıştırmak istiyorum 3 yaşını bitirdi . erken mi bilmiyorum ama . şuanda beraber yatıyorum onun yatağında masal anlatıyorum sonra ya yanında yatıyorum.yada ayağımda sallıyorum.yardııım ne yapıııyım
arkadaşlar yardım edin. kızımı kendi başına yatmaya alıştırmak istiyorum 3 yaşını bitirdi . erken mi bilmiyorum ama . şuanda beraber yatıyorum onun yatağında masal anlatıyorum sonra ya yanında yatıyorum.yada ayağımda sallıyorum.yardııım ne yapıııyım
dün gece ilk defa oğlum yanlız yattı oh be dünya varmış uyuttum sonrada odada bıraktım sabaha kadar oda rahat bende bakalım bu akşam nasıl olcak ben büyüdüm artık ablamın odasında uyucam diyo inşallah alışır :sm_cool:
iyi,iyi mass Allah insallah arkasida gelir:teytey: