Aynı ben de öyleyim. Tek kaldım olumsuz seyler kafamı sarmasın diye ya dizi film yada sosyal medya da takılıyorum, adeta kendimden kaçıyor gibiyimBen de sıkıldıkça kafamda söylenenler dolanıyor boş videolara sarıyorum sırf ses olsun diye aklım bu kadar yoğun olmasa sahilde kitap okumak bayılırım böyle aktivitelere..piknik ortumu alıp sererim müzik açarım denizi izlerim ..Bu ara çok yoğun birsey zevk vermiyor kendime de çok yukleniyorum
Evet daha önce bakmıştım ve bana çok iyi gelmisti pandemide evde oldugumda. Simdi de düsünüyorum. Ama istedigim daha cok faydalı şeyler yapmak yani günü verimli geçirmek boş boş yaşamamakSeviyorsanız eğer bir canlı sahiplenin. Özellikle kedi. Kediler yalnızlığa en iyi gelen şey bencehem sorumluluk hem arkadaşlık olur size
Güzel fikir teşekkür ederimEylül döneminde halk eğitim destekli kursları değerlendirebilirsiniz. Resim ya da dil kursları olabilir. Hem sosyalleşmiş olursunuz hem deneyim olur.
Bunu da not alıyorumHalk eğitim önerisi verilmiş, onun dışında da hobi atölyeleri oluyo yaşadığın yerde bunları araştırabilirsin
Haftasonu oluyo genelde
kendinizden kaçtığınız unutmak istediğiniz bir şeyler var olabilir mi?Merhabalar, bu aralar kendimle ilgili farkına vardığım bir şey var. Kendi başımayken çok sıkılıyorum ve sırf tek kalmamak için kafa dengim olmayan insanlarla boş vakitler geçiriyorum bir yandan da bu durumdan rahatsızım. Siz kendinizle baş başayken neler yapıp keyifli vakit geçiriyorsunuz? Önerilerinizi bekliyorum
kaygılandığım zamanlar bende sürekli ses isteyenlerdenim..Ben de sıkıldıkça kafamda söylenenler dolanıyor boş videolara sarıyorum sırf ses olsun diye aklım bu kadar yoğun olmasa sahilde kitap okumak bayılırım böyle aktivitelere..piknik ortumu alıp sererim müzik açarım denizi izlerim ..Bu ara çok yoğun birsey zevk vermiyor kendime de çok yukleniyorum
Kitap okuyorum,film seyrediyorum,oyun oynuyorum,yürüyüş yapıyorum..yeterki kendimle baş başa kalmak isteyeyimMerhabalar, bu aralar kendimle ilgili farkına vardığım bir şey var. Kendi başımayken çok sıkılıyorum ve sırf tek kalmamak için kafa dengim olmayan insanlarla boş vakitler geçiriyorum bir yandan da bu durumdan rahatsızım. Siz kendinizle baş başayken neler yapıp keyifli vakit geçiriyorsunuz? Önerilerinizi bekliyorum
Benim çok hobim olduğu için çok sıkılmıyorum. Tenis kursuna gidiyorum keşke çocukken hentbola başlamak yerine tenisi keşfetseydim dedim oynarken çok zevk aldığım bir oyun. Ama okullarda yoktu tabi :) Sonra seramik hamur aldım onunla uğraşıyorum geceleri. Yürüyüşe çıkarım her gün 2 saat yürürüm. Geçen sene işaret dili kursuna gitmiştim çok faydasını görmüştüm keşke tercümanlık seviyesi içinde açsalarda ama işte küçük şehrin çok dezavantajları oluyor hoca yok bahanesi ile kurs açmıyorlar. O öyle kaldı. Bende çoğu arkadaşımla görüşmüyorum artık. Ama fotoğrafçılık kulübünden bi iki arkadaşım var onlarla her yaz muğla, akyaka, kapadokta seyahate çıkarız müthiş keyif alıyorum seyahatlerden. Birde fotoğraf çılgınıyım ben :) Çadır kurarız bazen. Antalya'da okurken bunun iki katı aktivitem vardı ama maalesef memleketime dönünce yarıya düştüMerhabalar, bu aralar kendimle ilgili farkına vardığım bir şey var. Kendi başımayken çok sıkılıyorum ve sırf tek kalmamak için kafa dengim olmayan insanlarla boş vakitler geçiriyorum bir yandan da bu durumdan rahatsızım. Siz kendinizle baş başayken neler yapıp keyifli vakit geçiriyorsunuz? Önerilerinizi bekliyorum
Çok aktif ve dolu bir hayatınız varmış, imrendim :)Benim çok hobim olduğu için çok sıkılmıyorum. Tenis kursuna gidiyorum keşke çocukken hentbola başlamak yerine tenisi keşfetseydim dedim oynarken çok zevk aldığım bir oyun. Ama okullarda yoktu tabi :) Sonra seramik hamur aldım onunla uğraşıyorum geceleri. Yürüyüşe çıkarım her gün 2 saat yürürüm. Geçen sene işaret dili kursuna gitmiştim çok faydasını görmüştüm keşke tercümanlık seviyesi içinde açsalarda ama işte küçük şehrin çok dezavantajları oluyor hoca yok bahanesi ile kurs açmıyorlar. O öyle kaldı. Bende çoğu arkadaşımla görüşmüyorum artık. Ama fotoğrafçılık kulübünden bi iki arkadaşım var onlarla her yaz muğla, akyaka, kapadokta seyahate çıkarız müthiş keyif alıyorum seyahatlerden. Birde fotoğraf çılgınıyım ben :) Çadır kurarız bazen. Antalya'da okurken bunun iki katı aktivitem vardı ama maalesef memleketime dönünce yarıya düştü
Evet , bana da sanki yalnız hiçbir şeyin tadı olmazmış gibi geliyor. Mesela bir şey yapasım geldiğinde yanıma arkadaş bulamadığımda o aktiviteden vazgeçiyorum, sanki keyif almıcakmışım gibi geliyor. Belki de dediğiniz gibi bir denemek lazımKendinizle baş bala kalmaktan niye sıkılıyorsunuz,kendi kendinize anlamak için psikolojik kitaplar okuyabilirsiniz, tülay kök videolarını tavsiye ederim you tubeda.
Eskiden çocuk yokken ben çıkardım dışarı bazen müze ye gider(istanbulda olunca bu imkan çok fazlaydı), bazen tiyatro yada sinema izler öncesi ya da sonrasında güzel bir yerde yemek yer ya da kahve içerdim. Ya da bazen kitabımı alır çimlere sandalyemi koya takılırdım. İlk başta insan nasıl yalnız yemek yicem ,yalnız gezicem diyor ama bir kere tadını alın bence hoşunuza gider.
Bazen arkadaşlarla takılmak iyidir bazen yalnız,dengeyi kurmak önemli bence
Bunlar daha küçük bir şehirde yapabildiğim kısıtlı aktiviteler İstanbul değilde biraz daha büyük bir yerde olsaydım neler yapardım ah ah :)Çok aktif ve dolu bir hayatınız varmış, imrendim :)
EvlenMerhabalar, bu aralar kendimle ilgili farkına vardığım bir şey var. Kendi başımayken çok sıkılıyorum ve sırf tek kalmamak için kafa dengim olmayan insanlarla boş vakitler geçiriyorum bir yandan da bu durumdan rahatsızım. Siz kendinizle baş başayken neler yapıp keyifli vakit geçiriyorsunuz? Önerilerinizi bekliyorum