- 8 Nisan 2010
- 3.624
- 499
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da bizim alyansımız biz sarı altınla yaptırdık
bıraz soluk gorunebılır cepten cektım
bu da orjinali
[ı]canımm ilk zamanlar hiç bir sorun olmadı çokta severek kullandım 3 ay sonra bitane taşı düştü çok canım sıkıldı gittim yaptırdım yine düştü bidaha gittim tırnak yapılıcak muhalama yapılacak dendi yapıldı geldi 1 hafta sonra yine düştü bu modeli çok sevdiğim için başka bir model almak istemedim bende sadesini yaptırdım şimdi çok daha güzel oldu :)) keşke en baştan alırken sadesini yaptırsaymışım dedim gerçekten taşlı yüzükler kullanışlı olmuyormuşş benide en başta uyardılar halbuki bu alyansları alırken daha sade bir model bakın diye ama çok sevdiğim için dinlemedim kimseyi :) bak bunlarda sade modeli flash patladığı için araları siyah durmuş normalde parlaktır taşlı modelden daha çok parlıyor ve dikkat çekici oluyor :)
[/ı]Eki Görüntüle 680360 Eki Görüntüle 680359
çok beğenip aşık olarak aldığmız alyanslarmız pembe beyaz altın aldık takmak için sabırsızlanıyoruz
Eki Görüntüle 709058
pembe mi? ben cidden anlamıyorum şu altın işinden bana göre gayet normal sarı altın oysaki canım benim istediğim modelden almışsınız bayıldımm bi an önce takmanız dileğiyle...
Kızlar bunlarda bizim alyanslarımız :) Çok içime sinerek aldımm
çok severek aldık :asigim: