Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar koyamadım ben bunu.nasıl koyuluyo yardımcı olurmusunuz
ya kızlar koyamadım ben bunu.nasıl koyuluyo yardımcı olurmusunuz
buda benim alyansım....aslında 3.ü alyansım....yeni evlendiğimde alyansım başkaydı....parmagımı sıkmaya başlayınca çıkardım ..yerine başka bi tane aldım..ondanda sıkıldım bir süre sonra ...en sonunda bunu aldım ...ama bundan çok memnunum...çok beğenerek kullanıyorum.........
Bayanlar eşim bana pırlanta almıyor alyansımda dümdüz... sizinkiler ne kadar güzelmiş ne yaptınızda eşiniz aldı bunları ?? Bvlgari pırlantalı alyansa bayıldım kaç paradır acaba_?
Bayanlar eşim bana pırlanta almıyor alyansımda dümdüz... sizinkiler ne kadar güzelmiş ne yaptınızda eşiniz aldı bunları ?? Bvlgari pırlantalı alyansa bayıldım kaç paradır acaba_?
canım eşin almiyorsa kendin alabilirsin kendine
tek taşımı kendim taktım hesabı yerimseniben
biz bulgari alyanslarımızı 3 sene önce almıştık ozamanlar 1 milyar 300 ödemiştik ikisine
eşiminki 300 milyon civariydı benimki 1milyar felandı işte (eşimki taşsız model ortası düz olanlardan benimki komple taşlı)
canım alyansların resmini nereden aldım ben değiştirmek istiyorum alyansımı bu çok hoşuma gitti....