Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce koydum mu hatırlamıorum ama bu da benim alyansım ve söz yüzüğüm.nişanlımınki de ashkmeleginin eklediği alyanstan
Eki Görüntüle 195759
Bu da benim alyansım ve tektaşım kızlar.18 Aralık 2010 da nişanlandık,kısmetse 10 temmuzda nikahımız olacak.Gerçi alyansımı değiştireceğim çünkü bunu nişanlım almıştı farklı şehirlerde olduğumuz için ben seçememiştim
Bu da benim seçtiğim alyans 28 mayısta takacağız nasipse
bunlarda benim alyans ve tektaşım. çok memnunum elimde varlığını bile hissetmiyorum ama modelden sıkılıyorum bikaç ay sonra değiştiricem inş.
Teşekkür ederim handecim sizin yüzükleriniz de cok hoş. Allah bir ömür aşkla takmayı nasip etsin.island cım cok güzel alyansın bende koydum yüzüklerimin resmini inşallah haziran da takacagız bizde
Alyansın çok güzelmiş canım, bu arada sninki söz mü nişan mı? Çünkü bende 28 Mayısta sözleniyorumda aynı gün seninle çok heyecanlıııı
Bu yüzük çok güzelmiş.Bayıldım.
Eki Görüntüle 58220 söz alyansım çok kibar duruyo almak isteyipte kararsız kalanlara tavsiye ederim
Bayılıyorum bu tarza şıkır şıkırAlyansda olabilir tatlım söz yüzüğü daha ince oluyor çünkü