- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
cıktımı resimler bilmiyorum ama bu da benım alyansım nişanlıımınkide taş olan yerleri düz
kimse benm alyansımı begenmemişmi yaaaaa:çok üzgünüm:
buda benim alyansım kızlar çok severek ve beğenerek aldım:)
cnm alyansınız çok şık iki renk uyumunu bende seviyorum güle güle kullanın
,ayy kızlar bizim bu alyans meselemiz çokk problemli oldu .. işini bilmeyen kuyumcu ince bir yüzükle ölçümü aldı 8 numara dedi, iyi dedik, bunlar el yapımı imiş öyle hemen vermiyorlar ölçüye göre özel yapılıyormuş(!) .. neyse biz geç işten çıktığımız için görümcem almış alyansımızı buarada söze 1 hafta var.. aman Allahm yüzük parmağıma girmiyo .. ite kaka soktuk bu sefer çıkmıyo kaldı öyleee..meğer kalın alyanslarda herzaman 1 / 2 beden büyük alınırmış.. başladım ağlamaya senağlama geri götürdük adam dedi "1 beden büyütürüm" dedim taşlara birşey olur mu.. " yok olmaz" dedi ii al yap ozamn diye verdim ertesi gün aldım yüzüğü offf kızlarr bir baktım ki...taşlar kararmış çatlamış birşeyler olmuşş parlaklığı gitmiş...sinirden oturdum ağladım ama biryandan da açtım ağzımı yumdum gözümü.. önce dedi 150 tl fark ver yenisini yapayım.. hop dedim kal orda benim suçum muklava: bağırış çağırış yenisi yaptırttım neyseki...
fiyat sormuşsunuz kızlar hemencecik onu da paylaşıveriiiym zemuszemus biz, tam altının tavan yaptığı günlerde almıştık gerçi sözlümün parmağı 27 numara sositosositobenim ki 10du. 1.100tl'den 850tlye indirttik...
bugün anneme bu yüzüğü aldık kendi alyansı kaybolmuştu bakalım begenick misiniz
çokkkk güzel şıkır şıkır vallaaaaaaaaaaaaaaaaaasositosositogüle güle kullansın annecigin cnm bnma.s.
sagolasın canımmm ben begendim inşallah bana da nasip olurrboshayallersmile
bu arada senin alyansın da çok zarif yeni gördüm Allah mutlululgunuzu daim etsin inşallahh
:1hug: cnm alyansınız çok güzel güle güle kullanın üzülme sen :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?