• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Alyanslarımızın Fotoğraflarını Koyalım

bu da bizim alyansımız ve tektaşım. resim pek net olmayabilir
2.5 ay önce takıldı :asigim:

Eklentiler

• $Goruntu(1299).jpg
    $Goruntu(1299).jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 357
Son düzenleme:
cıktımı resimler bilmiyorum ama bu da benım alyansım nişanlıımınkide taş olan yerleri düz

Eklentiler

• $Fotoğraf-0002t.jpg
    $Fotoğraf-0002t.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 180
  • $Fotoğraf-0003jg.jpg
    $Fotoğraf-0003jg.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 175
  • $Fotoğraf-0004m.jpg
    $Fotoğraf-0004m.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 215
  • $Fotoğraf-0005a.jpg
    $Fotoğraf-0005a.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 166
bu da bizim alyansımız,benimkinin ön tarafında taşları var aslında burası ters olmuş.

bu da parmağımda duruşu;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da benim alyansım.:eek:

kızlar bu da bizim alyanslarımız ve tektaşım

Buda benim alyansım ..nişanlımınkide aynı.. pek begenerek almadım malesef .. değiştirecegim inş.

...............

Son düzenleme:
buda benim alyansım önceki sayfalarda varda nisan arkdşım bakmak istedi:)cnm senin için bidaha çektim telde ama net çıkmadı malesef:KK43:

alyanslarımız aynı nem:) ama ben ters takıyorum tektaşımında kenarlarında taşlar var oyüzden bende güzel durmadı öteki türlü. bide net çıkmadı benimki. makinenin pili bitmiş şarj etmeye üşendim telle çektim.

sizin alyanslari görünce yeniden alyans alasim geldi :kedi: markasi ne canim?aklimda bulunsun opuyorumnanaktan

ay canım çok mutlu oldum hihoyyyt markası fagold orjınalinde yoktu ben istedim 3 tane taşı . değiştirin sizde alyanslarınızıkaydirigubbakcemile5

daha 1 ay oldu canim takali alyansimi kaydirigubbakcemile3
bi daha degistirmeyiz diye esime gidip el yapimi aldirdim simdi 1 ay sonra SIKILDIM ben dersem adam renkten renge girer hahaha
ama ben onu kandirmasini bilirimaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

daha 1 ay oldu canim takali alyansimi kaydirigubbakcemile3
bi daha degistirmeyiz diye esime gidip el yapimi aldirdim simdi 1 ay sonra SIKILDIM ben dersem adam renkten renge girer hahaha
ama ben onu kandirmasini bilirimaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

cnm hayırlısı olsun bu arada bizim alyanslarda el yapımı :) inşallah kandırırsın eşini kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bunlar da bizimmmmm opuyorumnanaktan

Back