Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sitesinde benim yüzüğün aynısını bulamadım :mymeka: çok benzeri var ama aynısı yok :mymeka:
Şimcik elimin resmini çekmekle uğraşamiyiciğim :dilcikar: Diğer pc açılsın nişan fotolarımın arasında elimin dolayısıyla yüzüğümün göründüğü bi foto varsa eklerim şakkıdı
benim bu ikinci alyansım.çok severek aldığımız alyansımı hamilelikte kilo alınca takamamıştım. bende doğumdan sonra takmak üzere bir süreliğine kaldırmıştım. eve hırsız girince bütün altınlarla birlikte o da gitti. benimde hevesim gitti. alyans takmamayı düşünüyordum ki eşimin ısrarıyla öylesine bir alyans aldım işte. resmini koyarım en kısa sürede.
ımm değişik zevkler... değişik alyanslar... hepsi ayrı güzel. Allah herkese mutlu, huzurlu, keyifli evlilik nasip etsin...bir ömür boyu parmağınızdan çıkmasın alyanslarınız :)
buda benim alyansım....aslında 3.ü alyansım....yeni evlendiğimde alyansım başkaydı....parmagımı sıkmaya başlayınca çıkardım ..yerine başka bi tane aldım..ondanda sıkıldım bir süre sonra ...en sonunda bunu aldım ...ama bundan çok memnunum...çok beğenerek kullanıyorum.........
düz klasik alyans işte ama çok seviyorum ben çokta kullanışlı parmağımda varlığını bile hissetmiyorum çoğu zaman bazen nan benim yüzüğüm nerde die bian boşluğa düşüyorum bi bakıyorum parmağımdaymış =))