Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy benim ilk alyansımın aynısının tıpkısı..
ben değiştirmek zorund akaldım nemcim çnk taşları çok düşüodu..
artık kuyumcuya gitmketen bıkmıştım...
ama hep içimde kaldı bu alyanslar...
teşekkürler a.s.Çok Şık ve Güzel Canım
güle güle Kuulan
sağol canım a.s.nisancım ben göremedim ama güle güle kullan tatlım hayırlı olsun
cnmm ya dedigin gibii aynı yüzüklerimiz beyaz altın olan ksıımda benim taşlar varrr...ama sade halide acaip şık ve güzle cnmm..bu arada tektaşın benim begendigim modellerden biri çok zarif durmuş ellerinde ..güle güle kullan cnm allah bi ömür mutlu etisn inş..
Canım Resim Çok büyük Çok Bekledim Görmek İçim Geç Açıldı
Çok Güzel alyansınız Maşallah
Teşekkür ederin speedy-gonzales anlamadım gitti nişan fotolarımı eklerken de böyle olmuıştu sanırım fotoğraf makinesinin ayarından beğenme çok sevindim inşallah darısı takacakalrın başınaa:dance:
Eğer Hizliresim sitesinden ekliyorsan canım
GÖzat yazan yerin altında boyut yazıyor Düzenleme yapabiliirsin Canım kaydirigubbakcemile
Darııs Başıma Hayırlısı ile Şeniz
evet Bende Yeni Çözdüm Çaktırma kaydirigubbakcemile3
Amin Canım İnşallah hayatımda kimse yok 2 yıldır ama elbet bigün olacaktır Kısmet bu işler değmesin size.
Kesinlikle kısmet insan doğduğu gün alnında 3 şey yazarmış yani alın yazısında;
1) doğum günü
2) evlenecği kişi ve günü
3) ölüm günü
Yani kısmetin olan kişi inş en hayırlı zamanda seni bulur ben de 4 senedir kimseyle görüşmemiştim ama nişanlımı görünce artık asla kimse olmaz diyen benim ağzım dilim bağlandı, kısmet gercekten bu işler asla kalbini sıkma seni sevecek kişi er geç buluyor seni, bahtın hep açık olsun inş
nem:sinifsinif:nem cim sana mesaj atmak istiyorum amaa mesaj ayarin acik degil.birsey sormak istiyxorum sanaa.s.