teşekkürler canım, sizlerde iyi ve mutlu günlerde kullanın.. bana çok orjinal geliyor, pırlantalılar kadar göze hitab etmesede..
.
ben bu yüzükleri internet sitesinden buldum (yüzüklerin üstündede var site adı zaten) daha sonra bulunduğum şehirdeki kuyumcuya sipariş ettik yaptırdılar bizimkinin markası 'tarz alyans' ( taşları düşmez bence yani ben bile düşürmediysem 6 aydır:))
ayrıca altınbaşta da var bu yüzüklerden yalnız altınbaştakilerin tel sarma kısımları kaynaklı o yüzden pek hoş durmuyo açıkçası
bende bu yüzüklerden istiyorum ama kullanışı nasıl olur bilmiyorum. kalınlığı ve telleri rahatsız ediyormu. parmakta duruşunu da görmek isterim kaba durmuyor değilmi...
Zamanı geldiğinde Allahım nasip kısmet ederse benım alyansım bu olucak
Eki Görüntüle 14938
kız ben sırf sabun olayını düşünüyorum sabun kaçması en ıllet oldugum hareket yüzüğe bunlar da hoş çok oymalı kakmalı hoş da durur ama sırf sabun kir çöp olur araları ohoo onları temızleyınce kdr kaydirigubbakcemile3 tercıh senın ama şekerım ben düz bır şey tercıh ederım mumkunse ya dümdüz yuvarlak halka ya da ekledıgım gıbı az buhulu halka alyans seklınde. hoş grünüyor ama senın secımın de hihoyyyt
süperrrrrr canım
valla aslında haklısın. önemli olan sadece güzel durması değilmiş benim alyansımda taşlı ve oymalı sabun direk içine giriyo beyaz altın tarafı kararıyo falan. takalı 4 ay olmasına rağmen bende düz sarı altınmı alsaydım diyorum şimdiden. görüntü olarak çok seviyorum ama kullanışlı oluyor diyemem.
benmde alyansım bu olacak inşallah
benmde alyansım bu olacak inşallah
AYYY canım bız buna bakmıstık cok pahalıydı walla uzerındekı tasları pırlanta olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?