- 24 Ekim 2007
- 7.900
- 7
ya kızlar rengi bı acayıp cıkmıs ama anlamadım nedenki o kadar sarı dııl beyaz altınla karısık
alyasn güzeldee tırnakların daha güsel :=:))))
oje markan nedir ve numarası :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar rengi bı acayıp cıkmıs ama anlamadım nedenki o kadar sarı dııl beyaz altınla karısık
alyasn güzeldee tırnakların daha güsel :=:))))
oje markan nedir ve numarası :roflol:
ay bizde dün akşam koçak goldda beğendik alyans ama çifti 1.070 dediler ve parmaklarımızada küçük geldi bide yüzük büyüdümü fiyatda büyücek baktık çıktık sadece
Buda bizim alyansimiz:
Sade tercih ettik ikimizde, almadan önce tasli istiyordum bende ama sadesi daha cok hosumuza gitti, kullanimida cok iyi özellikle calisirken, evde is yaparken falan hic rahatsiz etmiyor, cok seviyorum alyansimizi :asigim:
olabildince net çekmeye çalıştım ama bundan netini beceremedim... çok yakınlaşınca bulanık oluyor. neyse zati sadece fikir amaçlı yollamak istedim. öle aman aman bi güzellik yok dedim gibi ama fikir olarak denenebilinir. şutarafagitti
şıkmış alyansınız peki arasına sabun neyım kaçmıyor mu ellerı yıkarken hep yuzuklerı cıkarıyor musunuz ? gamyoncuiremsu
olabildince net çekmeye çalıştım ama bundan netini beceremedim... çok yakınlaşınca bulanık oluyor. neyse zati sadece fikir amaçlı yollamak istedim. öle aman aman bi güzellik yok dedim gibi ama fikir olarak denenebilinir. şutarafagitti
dikkat etmeyince kaçıyor tabi ama biz genelde sıvı sabun kullanıyoruz bide bulaşıcı şeylerle işim olcaksa mesela köfte hamur gibi çıkarıyorum. beğendinine çok sevindim teşekkür ederim...
Bıde sıtesınde buna alyans dıyo ama taşsız olanı benım gundelık taktıgım beyaz altın yuzugum unıverstedeyken almıstım cok da memnunum Eki Görüntüle 14939
sırnaşık şey doğru yahu, zaten köfte hamur yugurulcaksa yuzuk cıkarılır hihoyyyt ehehe hıc yuzuk adetım yok sankı hepsıne bır sey kacıcak gıbı gelıyor, guzel gunlerde kullanın canım, er-ca sizde tatlım :1hug: :1hug:
teşekükr ederim canım.
ben pek çıkarmıyorum yüzüğümü arasınada daha hiçbirşey kaçmadı...:)
hem kaçsın çıkarırsın ne olcak bu kadar tez canlı olma:)=a.s.:icecream:
bizimkiler gibi sizinde dışında isim yazıyor..:)
çok güzel iyi günlerde kullanın.
sırnaşık şey doğru yahu, zaten köfte hamur yugurulcaksa yuzuk cıkarılır hihoyyyt ehehe hıc yuzuk adetım yok sankı hepsıne bır sey kacıcak gıbı gelıyor, guzel gunlerde kullanın canım, er-ca sizde tatlım :1hug: :1hug:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ben yine de düz modellerden alıcam
aha ekliyeyım
resmı ayırmıs saklıyodum :))
teşekkürler canım, sizlerde iyi ve mutlu günlerde kullanın.. bana çok orjinal geliyor, pırlantalılar kadar göze hitab etmesede..
ay bunnarda çok şık ama. bide bişey dicem isim yazmasını istiyorsan illede kabartmalı olması gerekmiyorki. ben bi yerde görmüstüm böle hologram tarzı yani baskı gibi hiç pütürsüz isim yazıyor yüzüklerde. modellde aynı şimdi senin koyduğun resimdeki gibi. ortasında isimlerinizi düşün kabartısız girintisiz felan..