- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
Neden olmasın ki? :uhm:yaa su tektaşı sarı değilde beyaz altın alsak olmuyor muu..:mymeka:
Benim tektaşım beyaz ve daha modern duruyor.:smiley-cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden olmasın ki? :uhm:yaa su tektaşı sarı değilde beyaz altın alsak olmuyor muu..:mymeka:
bekleriz alyansının resmini
bende eksik kalmayayım ekliyim dedim :asigim:
böceğiminki bunun taşsızı. stres alyans olarak geçiyor bunlar
ßis de sölenices nasipse haziran gibi..alyans için önerisi olan warmı ßanaaa kaydirigubbakcemile5
ne var yani bende beyaz altın talıyorum 22 aydan beri ne alakası var bende anlamış değilim
gerçi yinede herkesin zevki bişey diyemezsin
kızlar hani bir arkadaşımız demiş ya aklıma takıldı yoksa herkesin kendi zevki beyaz altın gerçekten gümüş gibimi duruyor yani çokmu kötü ben bu alyansımı ve tek taşımı beğenerek almıştım
ben beyaz altın severim normalde ilerde de hep beyaz altın alırım derdim alyansımı
ama sevgilim olmaz diyo sap sarı olcakmış ki nişanlı olduğum evli olduğum belli olsun
hani artık genç kızlar falanda gümüş alyanslar takıyoya evlenmeden kendi aralarında
öyle sanırlarmış gümüş zannederlermiş ne alakaysa :çok üzgünüm:
sankim beyaz altın takanlar evli sanılmıyo hayret bişi :dilcikar:
tabi ki canım eklerim
bu da tektaşım
umarım hoşunuza gider :dance:
Bunlarda bizim alyanslarimiz cok begenerek aldik nişanlımınki gümüş benimkine nazaran sade oldu onunki
benim tektaşımın aynısı çok hoşuma gidiyor.
:1hug:
bu da benım alyansım umarım begenırsınızz kızlar
bikaç kez denedım ama kucuk cıkmıyo boyle kocaman oldu ıdare edın artık bu arada alyansım el yapımı makıne yapımı degıl emek var cok begenmıstık esımle beraber almıstık