- 27 Mayıs 2008
- 2.985
- 2
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayet bakımsız elim ve eskimiş alyansım :çok üzgünüm:
merhaba benim alyansim 8 sene once almistik simdi yeniden almak istiyorum ama hangi alyanstan alcam karar veremiyorum birde onceki alyansimizi esim takamiyor cunku aldigimizda kiloluydu simdi zayifladi parmagina bos geliyor oyuzden yeni almak istiyorum disarda goren bekar zannecek
benimde var evde kullanmıyorum dışarı çıkarken alyansın arkasına takıyorum çok hoş duruyor. şart değil tabi ama güzel oluyor. bide sözde tektaş nişanda alyans takanlar var.
bende 2-3 hafta sonra sözleneceğim sözüme tektaş aldırdım
nişanda da alyans takacaz delikafadulden
benimde var evde kullanmıyorum dışarı çıkarken alyansın arkasına takıyorum çok hoş duruyor. şart değil tabi ama güzel oluyor. bide sözde tektaş nişanda alyans takanlar var.
canm çokk güsell güle güle kullan netten bulamadım onu fiyatını bilosan netin adresini versene çokk güseell bea:roflol:
demiştim ya... almış taa istanbuldan getirtmiş benim sevgilim TWCE LOVE ımı... :sm_cool:... canım kocişim seni seviyorum.. ŞenizŞeniz
ben daralttırmıştım ama :uhm:alyansları daraltmıyolar benim eşimde de aynı sorun vardı daraltmadılar mecbur yeni aldık
yaa su tektaşı sarı değilde beyaz altın alsak olmuyor muu..:mymeka: