Kendi Alyanslarımızın Fotoğraflarını Koyalım

Orjinalmis ... Gule gule kullanin.

Bu da benim klasik alyansim ve doğum günü hediyem bestasim :)

Eklentiler

• IMG_20151226_113159.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 1.017
Bunlarda benim yüzüklerim

Eklentiler

• image.jpeg
    51,6 KB · Görüntüleme: 870
Bu da benim alyansim, tektasimla birlikte takamiyorum

Eklentiler

• IMG_20160129_1.png
    339,9 KB · Görüntüleme: 888
Ayy kizlar ben de yaza insallah dugun dusunuyorum konu cok ilgimi cekti ama sok oldum ne diyecegimi bilemiyorum kafam kadar alyansi nasil alip takabiliyorsunuz parlak parlak?
Yil olmus 2016, aklim almiyor gercekten. Zerafet nerde, sadelik şıklıktır sozunu duymadiniz mi? Bir de tam tur-tek tas-bestas takan olmus aman Allah'im!
Siz 15 tane bilezik de takiyorsunuzdur yeni gelinken.
Resmen ay ben evlendim diye bagirmasini istiyor gibisiniz yuzuklerin :)

Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler. Size ne diğer kadınların tercihlerinden?
İster 15 bilezik ile ister 893859830 bilezikle hatta kemer, beşi bir yerde, Trabzon set ile kombo yapıp dolaşırlar.
Siz tercih etmezsiniz olur biter.

Pardon canım ya. özür dileriz. sana soracaktık tabi ne takacağımızı

Çok haklısın:) ben zaten tercih etmem de konuyu takip eden genç kızlarımıza yazık, olması gerekenin böyle olduğunu zannedip bir komedi de onlar takacak parmağına. Yoksa tabi ki beni ilgilendirmez herkes güle güle taksın :)

Alyans bir tercih meselesidir incelik kalınlık kullanışlılık açısından fikir alışverişinde bulunabiliriz tabiki..herkes düşüncesini söylemekte de serbesttir..ama uslüp çok önemlidir...söyleyişteki uslüp insanın görgü ve kalitesini belli eder bu bir...ayrıca klasik alyans yerine sizin de dediğiniz gibi yıl 2016 daha modern bir çağda olduğumuz için bütün dünyadaki insanlar artık pırlanta 5 taşı alyans yerine de kullanıyorlar zaten bu modern çağın getirdiği bir yenilik sizin haberiniz yok galiba...tercih etmezsiniz o sizin bileceğiniz bir şey ama tercih edeni kendinizce aşağılamakta ayrı bir görgüsüzlüktür....

Cok ayip gorgusuz falan. Nerde egitim aliyorsunuz nasi yetistiriliyorsunuz anlayamadim gercekten. Neden asagilayim kalin alyans takani, genelde sadece gulup geciyorum

Cok ayip gorgusuz falan. Nerde egitim aliyorsunuz nasi yetistiriliyorsunuz anlayamadim gercekten. Neden asagilayim kalin alyans takani, genelde sadece gulup geciyorum
Gülmek yerine saygı duysanız daha insani olur...İnsanlarla seçimleri yüzünden dalga geçen ben değilim o yüzden burda eğitim düzeyi tartışılacak da ben olmuyorum dolayısıyla...Ama çok merak ettiysen söyliyim eğitim fakültesi mezunuyum...Öğretmenim..Klavye başına geçip herkesin taktığı takıştırdığına komik bir şey gibi güldüğünüze göre eğitim adına sizde pek bişey yok demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…