• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kenan Evren hayatını kaybetti.

ışıklar içinde uyusun bu nee yaaa..buda yeni modamıdır ayoll..

:KK70: gayrimüslim veya ateist vb uğurlaması diyebiliriz kökenini araştırsan baya derine iner girmeyeyim
rahmet müslümanlara denir ondan kakaocum
boşver uyma bu modaya sürüye katılma
cennet cehennem kavramına inandığına göre gerek yok

:KK70: gayrimüslim veya ateist vb uğurlaması o
rahmet müslümanlara denir ondan kakaocum
boşver uyma bu modaya sürüye katılma :KK70:
cennet cehennem kavramına inandığına göre
ne bileyim şekerim görüyorum televizyonda bu sözleri ışıklar içinde uyusun diye bizim ülkede bir laf çıkar moda diye geri kalmayız acaba dedim nedir bu yok canım ben bu modayı sevmedimm. Allah rahmet etsin . bu kelimeyi çok severim..

ne bileyim şekerim görüyorum televizyonda bu sözleri ışıklar içinde uyusun diye bizim ülkede bir laf çıkar moda diye geri kalmayız acaba dedim nedir bu yok canım ben bu modayı sevmedimm. Allah rahmet etsin . bu kelimeyi çok severim..

ağızlarına Allah kelimesini almak istemeyenlerin tanrı demesi gibi birşey bu neden anlamam bu islamfobia.
ki bu diyenlerin cenaze töreni yapması çok enteresan geliyor bana islama göre gömülmek istemem ben inanmasam
çok enteresan gerçekten.

sevgilerimle ben kaçayım :D

nurlar içinde yatsınla,ışıklar içinde yatsın demenin ne farkı varo_O
konu bu kısma nasıl geldi okumadım da abla bana ışıklar içinde yatsın nurlar içinde yatsın ya da üzerine yıldızlar yağsın cümleleri çok komik geliyor

ben ölünce aklınızda olsun rahmet dileyin sadece ışığa gerek yok :))

konu bu kısma nasıl geldi okumadım da abla bana ışıklar içinde yatsın nurlar içinde yatsın ya da üzerine yıldızlar yağsın cümleleri çok komik geliyor

ben ölünce aklınızda olsun rahmet dileyin sadece ışığa gerek yok :))
tövbe ,tövbe Allah hayırlı uzun ömürler versin ne ölmesi dur hele daha çok saçından çekicem seninn..:KK4::KK4::KK4:

bende annemden duydum bugün, köyde evin damında yatamazdık, bi anda polisler içeri girer evi aradı, sokakta oturamazdık, evler taranırdı, saat takamazdık sağa taksak sağcı sola taksak solcu derlerdi falan fişman..

Ben çocuktum ama az çok hatırlıyorum, sokağa çıkılamazdı:( okula giderken babam tembihlerdi, kim sorarsa sorsun Galatasaray'lıyım de geç diye, çünkü sağcı veya solcuysan sokakta çocukları sıkıştırıp sorunca ailenin soy ağacını bile söyleyecek kadar ödünüz patladığından bülbül gibi şakıyordunuz ve çocuklar kolay hedefti soruların cevabı için .

Çok ev tarandı, tarayanlar doğru dürüst bulunamadı bile:( hiç suçu olmayanların bile bu taramalar yüzünden öldüğünü biliyorum, tüm hatası 2 dakika balkona çıkmak.

Büyüyünce aklım ermeye başladı bazı şeylere, komşularımızdan bazıları sağcı bazıları solcuymuş, kaçarlardı, hatta komşuyuz diye kapımızı çalarlardı saklanmak için, o zamanlar anlam veremezdim büyüdükçe idrak ettim, babam açamazdı rahmetli, nasıl açsın ki sağcıya açsa solcular eve saldıracak, solcuya kapı açsa sağcılar saldıracak, olmadı devlet basacak evimizi.
Babacığım bir eş ve 3 çocukla açamaz, bizi evin en kuytu odasına saklar, camlara koyu kalın perdeler asar, sabaha kadar nöbet tutardı.

Bugün herkes aslında en çok ben mağdur oldum deyip mağduriyet yarıştırıyor ya, herkes çok mağdur oldu, o günleri yaşamadan yaşamış gibi anlatanlar nedense hep tek taraflı yazıyor.
Akli melekelerini yitirene kadar işkence görenler oldu, kapatıldığı yerin şartları kimbilir ne kadar kötüydü ki ciğerlerinden hastalananlar oldu, ölenler oldu.
Bir kitap uğruna yemediği dayak kalmayanlar oldu ama bugün nedense bunlar bile vicdanlara dokunmuyor, bir ohhh çekiliyor ciğerden:(

O günlerde 7-8 yaşında çocuktum ama çok korkmuştum, özgürce sokakta ip atlayamadığım, sek sek oynayamadığım, yanımdan her geçenden korktuğum bir dönemdi.

Allah bir daha yaşatmasın.

Back
X