N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.409 127.870 37 28 Ağustos 2015 Konu Sahibi Elif #21 demekoyle_19 .!.: Ayy cok güldüm huzurun çağırmış yazmana sarayda oturuyor gibi kv. Eşinin tavrı da iyi olmuş arkanda durmuş.baskasinin avukatlığını yapan kv lere hastayım zaten onlara ne oluyorsa...Sağlıkla kucağına almanın diliyorum bebişini Genişletmek için tıkla... çook tesekkur ederız
demekoyle_19 .!.: Ayy cok güldüm huzurun çağırmış yazmana sarayda oturuyor gibi kv. Eşinin tavrı da iyi olmuş arkanda durmuş.baskasinin avukatlığını yapan kv lere hastayım zaten onlara ne oluyorsa...Sağlıkla kucağına almanın diliyorum bebişini Genişletmek için tıkla... çook tesekkur ederız
FAZLANAZLI hak yerini buldu! Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 6.546 8.793 31 Ağustos 2015 Konu Sahibi Elif #22 aman ne saçma annene küstüysen bile aramazsın falan da insta da takipten çıkarsan ne çıkarmasan ne saçmalık
aman ne saçma annene küstüysen bile aramazsın falan da insta da takipten çıkarsan ne çıkarmasan ne saçmalık
lazyobaz SEV;HAYAL ET;GÜLÜMSE.. Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 252 365 15 Eylül 2015 Konu Sahibi Elif #23 bu karıya çok kılım ya kenanda anasına cephe aldıysa yazıklar olsun valla