yabancı bı arkadaşım suadıyede oturuyor,tr ye yerleşiyorlar,çok aşırı zengınler,kardeşi türkle evlenıyor,bu arada kızların hepsi evli,yabancılarla,kendılerı ile aynı ırk değil bazılarının eşi,neyse bir zaman sonra diğer erkek kardşide türk sevgili yapıyor,hepsi caddenın sakınleri,ve bır gun dediki,endulus siz türkler ne acaip(aynen bu kelimeyı kullandı)dedi,nıye dedim,sizde eşin annesi ve kızkardeşleri neden düşman görüyorlar,ve kocaları ile görüştürmüyolar,ve neden yeğenımızı bıze göstermıyorlar,bişey yapmadıkki,:)kadının ailesini iyi tanırım,kaliteli görgülü insanlar,ona dedimki sadece türklerdemı var?kadın x ülkede büyümüş,londrada üniversite,kanadada yüksek lisans yapmış,ve dunyayı gezmiş bir aile,damatlar ayrı,ayrı ülkelerden,giç böle birşey görmemiş,ve kendı kv,kp hizmetçiye değil,bızzat kendı yıkardı,servısı bizat kendı yapardı,siz diye hıtap eder,edepli otururdu,o olayı hatırladım,bu iş bızde var,neden silsile,ne görüyorlarsa acısını çıkarıyorlar gıbı,sadece bizde mi var acaba bu gelin görümce elti kaynana çekişmesi başka yerde yok muünlü ünsüz farketmeyiz arkadaş kadın milleti bu arada ziyaretçi sayısı 15 bin e yaklaşmış
Ayy cok güldüm huzurun çağırmış yazmana sarayda oturuyor gibi kv. Eşinin tavrı da iyi olmuş arkanda durmuş.baskasinin avukatlığını yapan kv lere hastayım zaten onlara ne oluyorsa...Sağlıkla kucağına almanın diliyorum bebişinibende eltımı faceden sıldım dıye kayınvalıdem kıyametlerı koparmıs esımı huzuruna cagırıp doldurmaya calısmıstı
esım de eve gelır gelmez hem abısını hem yengesını hemde annesını sildi
en ıyısı hep mesafe ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?