Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun keyfi yerinde

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.086
30.724
1.123
61
Konya
Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun keyfi yerinde
1128352_620x410.webp

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti evliliklerindeki krizi atlatıp eski mutlu günlerine geri döndü.
Beraber önce 2 reklam filminde oynayan ardından Minyonlar filminde dublaj yapan ünlü çift, arkadaşlarıyla çektirdikleri fotoğrafta mutluluk pozu verdi. Yıl sonunda Kösem Sultan dizisinin ekibine katılacak olan Beren Saat keyifli haliyle dikkat çekerken Kenan Doğulu da zafer işareti yaptı.

1128352_4dbb6399449758a4ab17eda05e7fe3af.webp

Bir dönem kayınvalidesiyle arasının açık olduğu konuşulan Beren Saat, Serpil Doğulu'yla Bodrum'da bu pozu vermişti.
haberturk.com

Maşallah diyelim.

bu ülkenın ekmeğini yiyip dizilerinde oynayıp reklamla diziyle trilyonları cebe indirip birde ben
oyumu hdp ye verdim diosa cigeri yanan o analar gibi oda yansın.
ahada sabah sabah beddua ediyorum.
Nie mutlu olsunki olmasın bizim içimiz yanarken.

küçük bir not daha....hayatım boyunca kimseye beddua etmedim.
Ama Kim neyi hak ediosa Tekrar söylüyorum Allah ona layıgını versin.
gencecik fidanlar kara toprağa girdi.
hanımın dizisi yakında başlar bölüm başı 70-80 bini indiragandi yapar umurundamı ?

hdp'ye oy verdi diye hemen vatan haini ilan etmeyecegim(kendince bi nedeni, dusuncesi vardir) ama beni bu kadindan nefret ettiren sey, surekli bi 'duyarliyim' ayaklarinda gezmesi.. balkon konusmalarindan gına geldiydi bi ara.. haa gercekten duyarliysan, ulke icin endiseliysen, bu kadar aci yasanirken de iki kelam etseydin dmi berencik? nedense pek bi sessizsin.. bi sey soylersen tepki verirler diye mi korktun ki; hdp'ye oy verdin diye? iyi dusunmeye calisiyorum ama sevimsiz durusunu ortmuyo bu..

hdp'ye oy verdi diye hemen vatan haini ilan etmeyecegim(kendince bi nedeni, dusuncesi vardir) ama beni bu kadindan nefret ettiren sey, surekli bi 'duyarliyim' ayaklarinda gezmesi.. balkon konusmalarindan gına geldiydi bi ara.. haa gercekten duyarliysan, ulke icin endiseliysen, bu kadar aci yasanirken de iki kelam etseydin dmi berencik? nedense pek bi sessizsin.. bi sey soylersen tepki verirler diye mi korktun ki; hdp'ye oy verdin diye? iyi dusunmeye calisiyorum ama sevimsiz durusunu ortmuyo bu..
beren saat belç,im bilginin kankası lavanta
belçim bilgini biraz araştırdımı zaten neden bir açıklama yapmadığını
anlamış oluruz :=)

bu kadinin neden bu kadar tutuldugunu da pek anlamadim zaten.
cok guzel desen, Turkiye de ne guzeller var.
cok iyi oyuncu desen, bence oyunculugu 5 para etmiyor.
cikip cikip biryerlerde medyatik kalmayi beceriyor desem, o da pek degil.
birde, soyle boyle duyarliyim havasi yapip, yitip ölup gidenlere ses dahi cikarmiyor. enteresan.

beren saat belç,im bilginin kankası lavanta
belçim bilgini biraz araştırdımı zaten neden bir açıklama yapmadığını
anlamış oluruz :=)
kanka olduklarini biliyorum canim, soylediklerim yanlis anlasilabilir ama ben vatan haini filan ilan etmeyecegim(hdpli degilim bu arada).. simdi biri cikip lafimi oraya buraya cekip, beni vatan haini ilan da edebilir, ama sizlerin anladigini dusunuyorum demek istedigimi, her neyse..
dedigim gibi, bu kadini samimiyetsiz ve kasıntı buluyorum.. duyarliliga kastirmak yerine biraz icten izlenim verebilse, bu kadar itmez belki..

kanka olduklarini biliyorum canim, soylediklerim yanlis anlasilabilir ama ben vatan haini filan ilan etmeyecegim(hdpli degilim bu arada).. simdi biri cikip lafimi oraya buraya cekip, beni vatan haini ilan da edebilir, ama sizlerin anladigini dusunuyorum demek istedigimi, her neyse..
dedigim gibi, bu kadini samimiyetsiz ve kasıntı buluyorum.. duyarliliga kastirmak yerine biraz icten izlenim verebilse, bu kadar itmez belki..
ne haddim benım szi vatan haini ilan etmek est.
fakat bende kişilk olrak sevmiyorum.
hdp li olmasıda tuzu biberi oluo işte.

ne haddim benım szi vatan haini ilan etmek est.
fakat bende kişilk olrak sevmiyorum.
hdp li olmasıda tuzu biberi oluo işte.
yok sen degil : ) genelde siyasi yorumlari oraya buraya cekip baska anlamlar yapistiranlar oluyo da bilirsin : ))

küçük bir not daha....hayatım boyunca kimseye beddua etmedim.
Ama Kim neyi hak ediosa Tekrar söylüyorum Allah ona layıgını versin.
gencecik fidanlar kara toprağa girdi.
hanımın dizisi yakında başlar bölüm başı 70-80 bini indiragandi yapar umurundamı ?
inşallah reytingi tutmazda

yok sen degil : ) genelde siyasi yorumlari oraya buraya cekip baska anlamlar yapistiranlar oluyo da bilirsin : ))
mutlaka her düşünceden insan olacaktır canım
buna engel olmak mumkun değil fakat ciddi manada bu şekilde
bu ulkede yaşayıp
bu ulkenın ekmeğini suyunu yiyip birde milyarları cdebe indirip
bu şekilde davranmıyorlarmı insanın kanına dokunuyor

inşallah canımmm buda bizim elimizde.
deli gibi izlersek tutar
:KK43:
ben zaten çok tv izleyen biri değilim ama inşallah bunu izlemezler bu kadından nefret ediyorum ne kadar abarttılar güzelmiş pehh benim anadolumda daha güzel kadınlar var ki şey kadar boyuyla anca türk milletine ters işler yaparak gündemde kalır

ben zaten çok tv izleyen biri değilim ama inşallah bunu izlemezler bu kadından nefret ediyorum ne kadar abarttılar güzelmiş pehh benim anadolumda daha güzel kadınlar var ki şey kadar boyuyla anca türk milletine ters işler yaparak gündemde kalır
aynen canımmm
misal elçin sangu harika bir kız çok süper başarılı berene bin basar.
ama tv yapımcılarında onlardan demekki :)

Beren Saat ♡ gerçekten çok yakışıyor lar maşallah

Back
X