Ameliyat en kolayı demişti bizim doktorumuz önemli olan hastanın ameliyat edilebilir durumda olması demişti hastayı açıp kapattıkları da çok oluyor Allah korusun onları örnek vermek belki korkularını azaltır halimize şükretmek için daha kötülerine bakmak en iyisi çünküAnnemin midesi alınacak şimdi. O da çok korkuyor. Ben bahsediyorum işte böyle insanlar var diye ama gene de ya ameliyattan çıkamazsam diye düşünüyor. Ne yapacağımızı şaşırdık :'(
Size de çok geçmiş olsun hastalık aynı çok zor bir süreç annem eridikçe bizde eriyoruz çok yıprattı kendini sorun bide mide olunca çokta yiyemiyor nasıl yapıcaz bilemiyorum daha 2 kür kemoterapi aldık şu an radyoterapi devam ediyor iştahsızlaştı iyice tüm gün boyunca yedikleri bir bebeğin bir öğünü olur ancak :/Merhaba çok geçmiş olsun.bizzat kendim yaşadım bu süreci aldığımız ilaç aynı sanirim herseyi ılık yedirin meyvelerde dahil.sogukta pek kalmasın özellikle ilacı aldığı kolu sıcak tutun ki sizlamasin.on gün kadar sürüyor bu durum sonra normale donuydö ama sonra diğer kemoterapi zamanı geliyorbenim bitti çok şükür şuan kontrollere gidiyorum rabbim hepimize şifa versin
İnanın o su bile kokuyor ona zorlamayin. Bide mutfaktan uzak tutun.yemegini ferah bı yerde yedirin.sulu ve besleyici yiyecekler yedirin.yogurtlu makarna gibi.bagisikligi için vitamin takviyesi yapabilirsiniz.ben balık yağı ve propolis kullanıyordum rabbim tez zamanda şifa versinSize de çok geçmiş olsun hastalık aynı çok zor bir süreç annem eridikçe bizde eriyoruz çok yıprattı kendini sorun bide mide olunca çokta yiyemiyor nasıl yapıcaz bilemiyorum daha 2 kür kemoterapi aldık şu an radyoterapi devam ediyor iştahsızlaştı iyice tüm gün boyunca yedikleri bir bebeğin bir öğünü olur ancak :/
Amin inşallah hepimize Allah acil şifalar versin zor bir süreç kolay geçirtsin rabbim inşallah siz radyoterapi almışmıydınız bana yani anneme kemoterapi den daha ağır geldi daha zorladı yaniİnanın o su bile kokuyor ona zorlamayin. Bide mutfaktan uzak tutun.yemegini ferah bı yerde yedirin.sulu ve besleyici yiyecekler yedirin.yogurtlu makarna gibi.bagisikligi için vitamin takviyesi yapabilirsiniz.ben balık yağı ve propolis kullanıyordum rabbim tez zamanda şifa versin
Yürümeye mecali olsa keşke çok sağolun teşekkürlerEvet radyoterapi daha halsiz bırakıyor.onun için doktorumuz sık sık yürüyüş ve sıcak dus önermişti umarım sizede iyi gelir çok geçmiş olsun
Merhaba benim anneme de mide ca teshis kondu sizin surec nasil ilerledi su an flot kemoterapi aliyor sonra iki ay sonra ameliyat dedi cok endiseliyiz , anneniz nasil oldu ameliyat sonrasi da korkutuyor biziMerhaba herkese annem mide ca teşhisiyle ameliyat oldu midesi alındı ve dün kemoterapi başlandı bu süreçte baoıcaz nasıl geçiricez hiç bilmiyorum daha önce yaşayan ve bu süreci en iyi şekilde geçiren ya da bileğisin olan varsa lütfen yardımcı olsun annemde en belirgin baş dönmesi ve suya değince elektrik çarpıyor gibi olması biraz kusma ve iştahsızlıkta var daha şimdilik beyaz kanı ne zaman düşecek ve biz 6 kür alıcaz bu süreç hep evde mi geçecek ♀
Allah şifasını versin annenizin İnşallahSize de çok geçmiş olsun hastalık aynı çok zor bir süreç annem eridikçe bizde eriyoruz çok yıprattı kendini sorun bide mide olunca çokta yiyemiyor nasıl yapıcaz bilemiyorum daha 2 kür kemoterapi aldık şu an radyoterapi devam ediyor iştahsızlaştı iyice tüm gün boyunca yedikleri bir bebeğin bir öğünü olur ancak :/
Merhaba..Ben de kemoterapi alacağım..Ne yapmam gerekir.ne yapmamam gerekir.Beslenme ve diğer konular….Bildiklerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurumMerhaba herkese annem mide ca teşhisiyle ameliyat oldu midesi alındı ve dün kemoterapi başlandı bu süreçte baoıcaz nasıl geçiricez hiç bilmiyorum daha önce yaşayan ve bu süreci en iyi şekilde geçiren ya da bileğisin olan varsa lütfen yardımcı olsun annemde en belirgin baş dönmesi ve suya değince elektrik çarpıyor gibi olması biraz kusma ve iştahsızlıkta var daha şimdilik beyaz kanı ne zaman düşecek ve biz 6 kür alıcaz bu süreç hep evde mi geçecek