merhaba. babama mide kanseri teşhisi konuldu, acil ameliyat oldu ancak tümör mideyi tamamen sardığı ve hatta bağırsağa sirayet ettiği için mide alınamadı tümörün bir parçası alındı ve patolojiye gönderildi. haftaya kemoterapi başlancak. bir yandan bitkisel tedavi peşindeyiz. herhangi bir tedavi uygulayan başarılı olan var mı? babam ne yazık ki çok ama çok geç kaldı. kemoterapi için çok şans tanınmıyor. bu konulara çok uzağız kemoterapi istanbulda hangi hastanelerde uygulanıyor bilen varsa söylesin lütfen. kopuk tuhaf bir yazı oldu özür dilerim. aklımı toparlayamıyorum
canım seni çok iyi anlıyorum siz çok geç kalmıssınız kötü huyludur bu illet
kötü şeyler soylemek zorunda kalıcam
bnm babam bu yüzden vefat etti.ama babam 2 yıl yaşadı midesi komple alındı.gastrektomı +splenektomi yapıldı.
kemoterapi ile baban sadece biraz raahtlar ama iyileşemez canım .helekı met.yapmış dahada zor.
alalh yardımcınız olsun.babanla ilgilenin canım benim.çok zor çokkkk
anlatıcak çok şey var sağlıkçı olduğumi çin herseyin farkındayım üzgünm...
teşekkürler selin. ama allahtan ümit kesilmez ki zaten babam iyice bıraktı kendini. en azından evlat olarak elimizden geleni yapma peşindeyiz. bu arada babam bir yıldır bu ağrıları çekiyor ama önemsemedi yalvardık yakardık doktora gitmedi. zaten 2 hafta öncesine kadar da hiç durmadan içki içiyordu yani alkoliktir ağrısı oldukça içti sanırım. şimdi vücut intikam peşinde
anlıyorum canım çok üzüldüm inan
benım babam ne sigara ne alkol kötü oaln hiçbirseyi kullanmazdı
soyle solyım kızartma bile yemezdı ama mide kanseri oldu niye çünkü babası mide ca ydı.
tabiki allahdan ümit kesılmez ama sonuç bellı ...
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün BeyazTV / İŞİN ASLI programında Dr. Ümit Aktaş Hocayı seyrettim Sare hanım diye bir hastasını 14 ayda kemoterapi görmeden Mide kanserinden kurtarmış. Kanser tedavi edilen bir hastalık artık. Çevresinde bu tarz hastalığı olanların bence o programı izlemesi gerekiyor.