• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemik kaynatilmadan once suda bekletilir mi?

sardunya12345

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
60
41
18
Merhabalar. İlikli kemik suyu kaynatanlarimiz olmuştur illa ki. Ben güzelce yıkadım ama suda bekletmedim. Bardaklara koydum buzluğa koydum ama şimdi de kullanmasam mi diye düşünüyorum . Sorun olur mu sizce ?

Merhabalar. İlikli kemik suyu kaynatanlarimiz olmuştur illa ki. Ben güzelce yıkadım ama suda bekletmedim. Bardaklara koydum buzluğa koydum ama şimdi de kullanmasam mi diye düşünüyorum . Sorun olur mu sizce ?
Kaynatmak için üzerine su koyduğunuzda kan mı çıktı ? Kan çıksa; suyu döküp, tekrar yıkardınız sanırım.

Her tarifte kemikleri suda bekletin demiyor bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaparken 3-4 kez 10 15 dk sirkeli suda bekletip durulayıp öyle kaynamaya bırakıyorum yani kanının iyice çıkmasını sağlayarak

Kaynarken üstüne köpük şeklinde çıkıyor o kısmı biriktikce olmanız yeterli doğal olarak ayrılıyor suda bekletmenize gerek yok yani
Kullanmanızda sorun olmaz

Back