Kemik iliği ödemi yaşayanlar

Ben de ödem sorunu yaşadım belimde , benim doktorum kesinlikle sıcak önermedi , ödem ve iltihabı daha da yayarsin dedi , soğuk kompleks önerdi, aman hanımlar ödemli yere sakın ha sicak uygulamayın, ben bilmeden kaplicaya gittim resmen hayatım kaydı, toparlanmam çok uzun sürdü, aman aman dikkat edin

Ben doktora sormadım ama kendi tecrumbemden sıcak ağrıyı çok artırıyor soğuk rahatlatıyor banyoda asla sıcak su tutmuyorum bir kere bende yaptım o hatayı haftalarca ağrıdan duramadım.

Merhabalar benim kızımda aynı sekimde kaç tane doktora gittik 3 aydır 2 parmakgin dibindeki şişlik gitmiyor siz ne yaptınız bizede yardımcı olur musunuz

Merhaba 8 yaşında kızımın ayak baş parmagınin yanındaki 2. Parmagin alt tarafı şişti ve 3 aydır hangi doktora gittiysek çare yok arada az iniyor ama sürekli devam ediyor bu sekilde bir çare buldunuz mu acaba

Doktor kemik ödemi mi dedi
Doktorlar birşey diyemiyor efm diyen oldu o testte negatif çıktı.mr temiz röntgen temiz tahlillerde crp yüksekti antibiyotik sonrası crp düştü ama ayak gene ayni hangi doktor nasıl bir çare yapacak bilmiyoruz ikinci parmağın üst kısmı ve orası rengide değişti 3 ay oldu

Eklentiler

• IMG_20240707_124236.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 50
Fotoğrafta sis durmuyor yalnız MR temizse ortopedik bi durum yoktur siz biraz evham mi yaptınız acaba?

Allah acil şifalar versin senin için dua edeceğim 5 yaşında ilik almışlardı benden .En iyisi bir araştırma hastanesine gitseydiniz

Merhaba çaresiz bir dönemdeyim, önce sağ dizimde stres kırığı ve kemik iliği ödemi var dendi 20 gün hiç basmadım üzerine, sola yüklendim tabi sonra sol dizimde ağrımaya başladı onda da kemik iliği ödemi çıktı. Basmamam mümkün değil ama elimden geldiğince kotumaya çalışıyorum. 2 yaşında bir kızım var. Annem hem bana hem ona bakıyor. Psikolojim çok bozuldu . Öğretmenim eylül ayında çalışmaya başlayacağım. Dünden beri kalçamda ağrıyor. Size denk geldim lütfen bana yardımcı olun. Umarım foruma giriyorsunuzdur. Sağ dizim iki ay oldu sol dizim 1 ay. 2 aydır hayatım altüst oldu.

Merhaba çok geçmiş olsun, bende sizin gibi bir süreç yaşamaya başladım. Önce sağ bacağımda stres kırığı ve kemik iliği ödemi dendi, 20 gün hiç basmadım sol tarafıma yüklenince sol dizimde de kemik iliği ödemi olmuş. İki aydır bu sorunla uğraşıyorum, 2 yaşında kızım var çok zorlanıyorum. Annem bakıyor bize. Siz hala bir çare bulamadınız mı? Bir kaç gündürde sol kalçamda ağrı var çok üzülüyorum.

Tedavi planınız nasıl? İstirahat etmeniz lazım koltuk değneği kullanın. Rapor alırsınız ise gidemezseniz kalçanza da sıçramış olabilir. Hiperbarik oksijen tedavisi alıyor musunuz? Aveskuller nekroz mu kwmik iliği ödemi mi ?

Aspirin için, kolajen alın, hiperbarik ve en büyük olan dinlenmek üstüne basarsanız iyileşmez. Psikolojin bozulduysa bir psikiyatriste gidin çünkü önünzde süreç uzun

Merhaba çok sağolun dönüş yaptınız. Bu hastalığı yaşamış olan birileriyle konuşmaya o kadar çok ihtiyacım varki, eksik olmayın. Ayın 20 sinde oksijen tedavisine başlayacağım, kalçamı doktora gittiğimde söyleyeceğim. Daha kalça emarı çekilmedim umarım oturup yatmaktan ağrıyordur. İki aydır koltuk değneği ve volker kullanıyordum. Ama benim iyileşeceğime inancım artık hiç kalmadı. Pisikoloğa gitmem gerekiyor kesinlikle. Siz toplamda kaç ayda tam olarak iyileştiniz.

Mr da çıkıyor mr baktılar. Tabi kan idrar herşeye bakıyorlar başka bir durum var mı diye. Kemiğime kan gitmiyordu. Şu an iyileşmiş görünüyor ama ben yürüyemiyorum hala malesef çok ağrım var.
Bir klinilkte Sülük tedavisi öneririm benim ayak bileğimde var iyi geliyor
Ayrıca Mumiyo öneririm
Çok geçmiş olsun

Merablar kaç ay sürdü ağrı ve sislik

Aspirin için, kolajen alın, hiperbarik ve en büyük olan dinlenmek üstüne basarsanız iyileşmez. Psikolojin bozulduysa bir psikiyatriste gidin çünkü önünzde süreç uzun
Deniz hanım aynı sorun sol kalçada var. Yattığımda yaniyor belim ve kalcam. Coraspin d vitamini ve collagen kullanıyorum. Bana endol verdi doktor. Sen romatizmasın diyor romatolojiye göründüm sonuc bekliyorum. Belim ve kalcamda şiş birseyler var sanki hassasiyet var. Oksijen tedavisine doktirlarmı yönlendiriyor. Size özelden yazamıyorum. Siz bana özelden telefon numaranızı birakabilirmisıniz lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Benm kuzenim yasadi. Doktor doktor, hastane hastane gezdi. Biri menisküs dedi, biri fazla kilon var zayifla dedi. Farkli farkli hastaliklar, ilaclar hicbiri care olmadi. En son gittigi doktor kemik iligi odemi dedi. Yanlis hatirlamiyorsam kök hücre ile tedavi etmisti. Ameliyat oldu. Simdi durumu daha iyi. En azindan oturdugu zaman agrisi olmuyor. Önceden sancidan duramiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…