kemigimdeki sert kitle

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
Sevgili arkadaşlar dun geceden beri çok kotu haldeyim. Basımı öne egdigim zaman sol yüz kemigimin kulak altına yakin kısmında elime sert hareketli ağrısız bir kitle geliyor. Dun gece fark ettim bunu. Basımı dik tuttuğum zaman değil öne egdigimde ve eğik oturdugumda. Yahu bu neyin nesidir? Geceden beri uyuyamadim güya 7 de kalkıp doktora gidecektin hemen ama uyanamadim zaten 5 te yatmisim. Yarin hemen gidicem. Ama yarına kadar ben kendi kendimi yerim. Lütfen bilen birileri yazsın bu şey kanser olabilir mi? Yine bi halt ettim internetten araştırdım zararsız olabileceği gibi kanser de olabiliyor muş. Hani bayaa elime gelen bir kitle iste sol yüz kulağın 5-6 cm altında bir yerde. Lütfen çok kötüyüm titriyorum korkudan. Paniğe kapıldım yasayan var mi daha önce boyle bir sorunu. Yorum yapacak herkese şimdiden teşekkürler.

Kulak iltihabından bezeler çıkabiliyor

Benim kulağım rahatsızdı uzun süredir kulağımın alt arka kısmında yağ bezesi vardı
Daha yeni iniyor

Paniğe kapılma canım dr git bi güzel muayenini ol,
benimde vardı açıkçası ben hic hususi bunun için dr gitmedim kendiliğinden geçti,
tehlike arz edecek bir şey değildir diye umuyorum
gelişmeleri yazarsın

Panik yok. Doktora gitmeden kendimize teşhis koymayalım lütfen. Boğaz enfeksiyonundan kaynaklanan lenf şişliği de olabilir. Benimde boynumda oluyor aralıklarla dokununca hissediyorum. Ağrısız olunca dr gittim lenflerdenmiş ve antibiyotik kullanmıştım. Rahat ol

Tesekkur ederim canım. Cok sağol. Ben bildiğin hastalık hastasiuim ya. Tabi bunda yakin bir arkadaşımı ve bazı akrabalarimi kanserden kaybetmiş olmanın büyük etkisi var . o sebepten korktum.

İnşallah öyledir canım. Çok sağol. Yarin gidicem bakalim

Dislerim bi ara ağrıyordu ama gecen bayramda. Coktan gecti.Üstelik sağ taraftaki dişlerim ağrıyordu canım. Bu kitle sol tarafta çıktı.

Enfeksiyon, iltihap gibi birşeyde suratta şişlikler çıkabiliyor. Ağrı olmasa da enfeksiyon olabilir, kanser olacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun, içini ferah tut.

Korkutmak istemem öncelikle geçmiş olsun
KArdeşim bir sabah aynı sizin tarif eetiğiniz yerde ağrı sızı içinde kıvrandı
Ama geçer diyip birkaç gün sonra gidecem dedi.Bende ne olursa olsun kafasının içini zınlattığı için gitmelisin dedim ve ikna ettim gitti.
Rabbim benzetmesinn lütfen üzerinize algılamayın ama tümor dedi
Şimdi iyi zararsız mış ama 3-6 hatta bir yıl gibi takipleri var büyüyüp büyümeyeceğine bakacaklar.

Sizink, belkide kulak iltihabı olup orada kitle oluşturmuş olabilir.
En yakın zamanda doktora gidin geçikmeden çok geçmiş olsun

yağ bezesi olabilir.Oda tarif ettiğiniz gibi sert,hareketli ve ağrısız olur.

Tesekkur ederim de, Benim kitle ağrısız . hatta basımı öne egmem bayaa kambur oturmam lazim ki ele gelsin dik oturunca ele gelmiyor bile. Ay valla endiseliyim keşke bugün gitseydim ama gece uyuyamadigim için 5 e doğru sizmisim. Kalkamadim ki. Hicbir ağrı sizi yok sadece bu kitle neyin nesidir diye telaş yaptım. Size ve kardesinize de geçmiş olsun.

şimdide gidebilirsin.

AA çok sevindim ,tekrar geçmiş olsun.evet bizimki zınlatıyor du kardeşimi .İnşallah geçer ve şifasını bulur.Önemli bişeyiniz yoktur inşallah endişelenmeyin.Sevgiler....

Geçmiş olsun , çok endişe etmeyin . Çevremde vücudunun çeşitli yerlerinde böyle bezeler çıkanlar oldu , kendim dahil .
İnşallah sizin ki de zararsız basit bir şeydir . Doktorundasın ihmal etmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…