- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
Yönetilmiyoruz. Yönetilsin demiyorum. Ama müslümaniz ve islam dinini bizim istedigimiz dogrultuda degistiremeyiz onu diyorummmAteisler var agnostikler var deistler var ne yapacağız peki..
Şayet kurana göre islam tarzı yönetiliyor olsaydık eyvallah derdim..
Ama öyle yönetilmiyoruz değilmi...
Yönetilmiyoruz. Yönetilsin demiyorum. Ama müslümaniz ve islam dinini bizim istedigimiz dogrultuda degistiremeyiz onu diyorummm
Sıkıntım onlarla yazmışsınız , bizle oluyor yani burdan pek de bana ne anlamı çıkmıyor. Yazdıklarınızı dikkatli okuyun lütfen.Sen ne diyorsun bacim hangi bakis acisiyla yaklastin acaba orada yazanlara ne ard niyetlisin sen . Istedigin yerde istedigin sekilde yasa bana ne. Istedigim yerde istedigim sekilde yasarim sana ne
+1000Onların isteği islami bir yaşam,benimde tam tersi işte..
Öyle yaşamak bana göre değil.
Elhamdürüllah müslamanım ama Laik ve demokratik bir ülkede yaşamak istiyorum..
Noliii la buralarda
Sözün özü herkes birbirine saygı duysun.
Müslüman inancını yaşadığı için gerici denilmesin,haklarından mahrum olmasın
Ne de inanmayan da aşağılanmasın .
Kafrun suresinin ayetini de paylaşırdım da yassah ,hani sizin dininizle başlayan
Aynen neden dinci gerici diye asagilansin senin laikliginden onaneyse onun imanindan sanane birkere bir insanin sarigi gercek islamda onun ilminin cokluguna baglidir.Sen sarikli cubbeli birine gerici de diyemezsinNoliii la buralarda
Kafirun suresinin ayetini de paylaşırdım da yassah ,hani sizin dininizle başlayan
Durdum zaten ,nasıl olsa siz polemikten banlanırsınız ,isterseniz siz paylaşınTeşekkürler efendim sağol
Aman dur ne olur paylaşayım deme sakın..
Noliii la buralarda
Kafirun suresinin ayetini de paylaşırdım da yassah ,hani sizin dininizle başlayan
Keske buradaki tartismalarimizla bir sonuc elde edebilsek nafilee
hahahhaahha:)))))))Durdum zaten ,nasıl olsa siz polemikten banlanırsınız ,isterseniz siz paylaşın
Durdum zaten ,nasıl olsa siz polemikten banlanırsınız ,isterseniz siz paylaşın
Abla ornek benim esim hayir ben evet oy atacagim eee kari kocayiz birbirimizi bogmuyorz o diyoki bana gore bu ben diyorum ki bana gore bu siyaset kisinin kendi tercihidor bunu tartismakda sacma ama kizdigim ben baskasina karismazken digeri bana yaw niye evet neden evet yanlissin dediginde diyorum ki oyle mi inadina evet.Asagilayamazsin sen kimseyi bu yuzden iktidar yillardir iktidar.halk asagilanmak istemiyor artik.Kendi iradesini istiyor.Evla,
Bak benim dünürümde kapalı o bana ben ona saygı duyuyoruz..
Şayet bir lafı olurda bişi denirse o zaman dünyayı dar ederim .
Aynı şekilde ben laf söylersem aynını oda yapar..
Kapışır gideriz yoksa..
Olay aslinda ne biliyor musunuz biz laikligin asil anlamini acikladik ok demek ki bizim ulkede anlasilan anlamda degilmis gercek anlami.Biz laik ulke istiyoruz diyen bir taraf var bir taraf da istemiyor iki tarafta birbirine saygili olmak zorunda tabii cogunluk ne isterse o oluyor.Allahtan hersey vatanimiz icin hayirlisina.Sancagimiz yere inmesin vatansiz imansiz millet olmaz ben bunu bilir bunu soylerim.Iman gucuyle kazandi bu tepeler.
Kiz ne diyosun gayet normal bir konusma yapiyoruzDurdum zaten ,nasıl olsa siz polemikten banlanırsınız ,isterseniz siz paylaşın
Abla ornek benim esim hayir ben evet oy atacagim eee kari kocayiz birbirimizi bogmuyorz o diyoki bana gore bu ben diyorum ki bana gore bu siyaset kisinin kendi tercihidor bunu tartismakda sacma ama kizdigim ben baskasina karismazken digeri bana yaw niye evet neden evet yanlissin dediginde diyorum ki oyle mi inadina evet.Asagilayamazsin sen kimseyi bu yuzden iktidar yillardir iktidar.halk asagilanmak istemiyor artik.Kendi iradesini istiyor.
Hayatim istanbulu kim feth ettiTürkiye Cumhuriyetinin Atatürk ilkelerine bağlı bir yapısı var. Laiklik de bu ilkelerden biri. Bunu değiştirebiliriz diyorsun yani. Hiç de saygı duyamayız buna, bu ülkenin başına yeni feto belaları gelmesin artık, din siyasete malzeme olmasın, laik devlet istemeyenler, şeriat isteyenleri şeriatla yönetilen ülkeler var. Afganistan, İran vb. efil efil oraları önerebilirim.
İyide halk yaşanan bazı olaylarıda nedense görmemezlikten geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?