Ben de Atatürk ,annesi ve islam hakkında bir yorum yazacaktım ama dini yoruma girer mi diye endişe ettim ,en iyisi yapmayayım
Evla insanlarin Ataturk'e taptiklarini nereden cikariyorsun, boyle beyanlari mi var? Hadi velev ki tapiyorlar, bu seni neden rahatsiz ediyor?
Abla arkadasla muhabbet ediyorduk muhabbet islamda heykel siluet vs yasak falan filan e ben simdi desem ki islamda yasak ee.... neden eee .... kitapta yazan bu demek icin paylastm.Yalan bisey de yazmadim olani paylastmEvlacım günaydın..
Sana katılmıyorum burada,sitenin bir kuralı var değilmi konuya din girdinmi neler olduğunu ne tartışmalar çıktığını biliyoruz..Sende ayetle gelince tepki oldu açıkcası keşke o ayeti koymasaydın buraya..
İslamdan korkan yok onuda belirteyim burada..
Abla zaten sozum senin gibi kalple bagli olanlara degil.Afedersin yemedigi halt kalmaz vatan savunma desen girecegi deligi arar ama Ataturk askeriyiz deyince bogure bogure gezer.Ataturkculuk bu degil ablam.Vatanina evladina kanina ecdadina saygi duyandir.Koylu teyze gorunce Ayyy bu ne yaaa diyen degil Gel teyzem deyip elini tutanda.Bayragini gosterise degil kalbinde tasiyana.O biz laik insanlariz diyenlerden daha asil kalbim vat ve daha vatan sever ve onlardan bin kat Ataturkcuyum.Yanlış düşünüyorsun burada,ne kadar Atatürk'çü olduğumu arkadaşlar bilirler ama bu taptığım anlamına gelmiyor.
Abla arkadasla muhabbet ediyorduk muhabbet islamda heykel siluet vs yasak falan filan e ben simdi desem ki islamda yasak ee.... neden eee .... kitapta yazan bu demek icin paylastm.Yalan bisey de yazmadim olani paylastm
Abla zaten sozum senin gibi kalple bagli olanlara degil.Afedersin yemedigi halt kalmaz vatan savunma desen girecegi deligi arar ama Ataturk askeriyiz deyince bogure bogure gezer.Ataturkculuk bu degil ablam.Vatanina evladina kanina ecdadina saygi duyandir.Koylu teyze gorunce Ayyy bu ne yaaa diyen degil Gel teyzem deyip elini tutanda.Bayragini gosterise degil kalbinde tasiyana.O biz laik insanlariz diyenlerden daha asil kalbim vat ve daha vatan sever ve onlardan bin kat Ataturkcuyum.
Ben 10 kasimda Anitkabirdeydim 8 yasinda kizimi goturdum istdan sabahin 5 kalktim ben evladimi goturmek icin herkes bagiriyor Ataturk askerleriyizzzzz.
Yaa dedim sesli sesli kim bir fatiha okudu burasi ne olursa olsun kabirrr
Kimseden ses yok.
Olay bu
Göstere göstere okumuyorlar ya ondandırAnıtkabir kısmına gelirsek,dua okumadıklarına nasıl karar veriyorsun..
Iste her kesimde oyle curukler var arada ne tecavuzculer ne pislikler cikiyor ama ne zaman yurtdisinda da bir olay olsa yapan musluman olunca islamci deniyor.Eee.. digerleri... bu ayrimdir.Konuya din girdimi olmuyor işte..
Yemediği halt dersen bunu bir kesime söylemiş oluyorsun,bunun tersinide düşün görüyoruz duyuyoruz okuyoruz..
Muhafazakar kesiminde bazılarının neler yaptıkalarını biliyoruz mesela..
Vatan önemlidir toprak parçası kutsalımızdır değilmi,şunu diyeceğim laiklikten ve kemalistlerden korkmasın kimse.
Cidden kmse korkmasın zarar gelmez bizlerden.
Anıtkabir kısmına gelirsek,dua okumadıklarına nasıl karar veriyorsun..
Canm dinde gosteris yapmak munafikliktir gosteris yapan insanin ibadeti sevap olmaz zaten bunu bilen musluman oyle yapmaz.Ama bir muslumanin din kardesini uyarmak gorevidir.Yaniii uzarrr gider.NeyseeGöstere göstere okumuyorlar ya ondandır
Göstere göstere okumuyorlar ya ondandır
Iste her kesimde oyle curukler var arada ne tecavuzculer ne pislikler cikiyor ama ne zaman yurtdisinda da bir olay olsa yapan musluman olunca islamci deniyor.Eee.. digerleri... bu ayrimdir.
Insanlarin dinlerini silah yapip diger insanlara saldirmasi da beni rahatsiz ediyor evla, butun kamusal hayati "kendi dinlerine" gore duzenlemek istemeleri ve devletin butcesini buna ayirmalari da oyle. Ne yapacagiz simdi, adam gibi herkes sinirlarini vatandaslik haklarini bilip ona gore mi davranacak, yoksa sopayi eline geciren baskasinin kafasina mi vuracak. Ne yapalim mesela, bolgelere mi ayrilalim, dindarlar bir yerde, sekulerler bir yerde mi yasasin, nasil cozelim bunu? Senin din kardesini uyarmak olarak gordugun ve masum oldugunu dusundugun sey, baskiya ve misyonerlige giriyor evla.Evet cnm rahatsiz ediyor neden biliyor musun ? Bunu kendilerine silah yapip muslumanlara saldirmasi beni rahatsiz ediyor kapaliya dinciye saldirmasi beni cildirtiyor.
Canm dinde gosteris yapmak munafikliktir gosteris yapan insanin ibadeti sevap olmaz zaten bunu bilen musluman oyle yapmaz.Ama bir muslumanin din kardesini uyarmak gorevidir.Yaniii uzarrr gider.Neysee
Iste buna uzuluyrm dinde bu yok abla sen allahim verdigi cana zarar veremezsin.Biliyor mudunuz bir kadinin altin ve gumus disinda birsey takmasinin hatam oldugunuNiyet önemlidir benim için,içimden ederim duamı her Anıkabire gidişimde yüreğimde hissederim..
O vahşi olayları yapanlara müslüman denmezki..
İslamda varmı adam öldürmek helede vahşice öldürmek.
Onun için insanlar korku duymalarıda normal..
Terbiyesizlik ben bu zamana kadar milli bayramlar disinda hicbir yuruyuse katilmadim.Okulda da hep sancak bendeydi zatenSizin mitinglerdeki vatandaşa ne demeli peki..
Dötünün gılını unutadın demi,teyze aleni gösteri yaptı..
Budamüslüman şimdi hakmı yaptığı değil düpedüz yalakalık terbiyesizlik değilmi..
Iste her kesimde oyle curukler var arada ne tecavuzculer ne pislikler cikiyor ama ne zaman yurtdisinda da bir olay olsa yapan musluman olunca islamci deniyor.Eee.. digerleri... bu ayrimdir.
Abla bu zamana kadar kimin mitinginde böyle laflar söylendi.Sizin mitinglerdeki vatandaşa ne demeli peki..
Dötünün gılını unutadın demi,teyze aleni gösteri yaptı..
Budamüslüman şimdi hakmı yaptığı değil düpedüz yalakalık terbiyesizlik değilmi..
Iste buna uzuluyrm dinde bu yok abla sen allahim verdigi cana zarar veremezsin.Biliyor mudunuz bir kadinin altin ve gumus disinda birsey takmasinin hatam oldugunu
Cunku yaradan yarattigi degerli taslar vs kadin icin yaratilmistir.Kadin islamda en degerli varliktir.Buna zarar vermek oldurmek bu islamla bagdasmaz bunlari yapandan herkes kadar bende nefret ediyrm
Terbiyesizlik ben bu zamana kadar milli bayramlar disinda hicbir yuruyuse katilmadim.Okulda da hep sancak bendeydi zaten
Ben yapilan hicbir haksizligi savunmuyrm bana boyle gelmeyinSirf Avrupa'da 44 milyon civari musluman yasiyor. Sekuler bu ulkelerde yasarken dini inancini yasamakta sikinti cekmeyen muslumanlar, kendi ulkelerinde nedense aynisini istemiyorlar neden ola ki?. Ingiltere'de seriat mahkemeleri kurmaya calisti adamlar, kendilerine ozel bolgeler ayarlamislar bir de, saka gibi resmen. Kac tane musluman ulke var, bir tane baska dinden multeci ya da gocmen yasiyor mu, hic almislar mi ulkelerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?