• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemalistleri 'bozuk para' korkusu sardı!

Ödleri kopuyor resmen,çamur at izi kalsın onlara göre..
Ahlak yoksunu bunlar..
Konuyu açan şahısta bir kuyruk acısı var anladığım kadarıyla abla o ve onun gibiler sabun köpüğü bilmiyorlarki şuan konuşuyorsa onun sayesinde şuan miras ve boşanmada eşi ile aynı hakları onun sayesinde elde ettiler nankörler

Konuyu açan şahısta bir kuyruk acısı var anladığım kadarıyla abla o ve onun gibiler sabun köpüğü bilmiyorlarki şuan konuşuyorsa onun sayesinde şuan miras ve boşanmada eşi ile aynı hakları onun sayesinde elde ettiler nankörler

O kısmı bilemem..

Elde edilen tüm hakların ATATÜRK sayesinde elde ettiklerini kavrayabilseler keşke...
Birde şimdiye bak,kadını ne hale soktular örnekleri çok nasılsa..

Dinci Kavramini bana bi acar misiniz lutfen. Lafa gelince hepiniz muslumansiniz elhamdülillah. Vallahi dinci olarak kemalistlerden korkmuorum niye korkayim hem korkmami gerektirecek ne var mesela.. Elde edilen haklardan bahsedilmis Allah zaten bize haklar vermis cok şükür..dinimizde kadina deger de ayri bi yerde zaten.. Oku oku diosunuz yaa acinda bi kurana bakin allah kadina nasil deger verio... Herkes herseyi konusacak ama din konusmak yasak. Ne ala..

Dinci Kavramini bana bi acar misiniz lutfen. Lafa gelince hepiniz muslumansiniz elhamdülillah. Vallahi dinci olarak kemalistlerden korkmuorum niye korkayim hem korkmami gerektirecek ne var mesela.. Elde edilen haklardan bahsedilmis Allah zaten bize haklar vermis cok şükür..dinimizde kadina deger de ayri bi yerde zaten.. Oku oku diosunuz yaa acinda bi kurana bakin allah kadina nasil deger verio... Herkes herseyi konusacak ama din konusmak yasak. Ne ala..

Ben okudum cidden ama anlamamışım demek ki, yazsana şuraya ne haklar vermiş.

Ortadoğuyu görüyorsunuz mezhep tartışması müslümanları ne hale getirdi , onların vatan sevgisi yok cihat sevgisi var ama bizim vatan sevgimiz var çünkü Atatürk var bunu yok etmeye çalışıyorlar ki millet birbirine düşsün ve çatışsın acaba kim daha müslüman diye çatışmaya girsin ilimli bilimle ilgilenmesi, bunu bizim topraklarımızda bunu başaramıyacaklar , uyanık olun

Ne anlamamissin onu anlat bana. Herkes isine geldigini aliyo..
Bir şey iddia etmişsin ispatla diyorum, ha bak söylediğinde haklısın ama herkes işine geldiğini anlıyor! Burada bilerek dini konular açılmıyor, çünkü oldukça öznel bır durumu " mutlak doğru"diye kimsenin kimseye dikte etmeye hakkı yok, sen gelir bu bu var söyle söyle dersen, öteki de gelir o söylediğin yok bu var der, bu işin ortası yok, kimse de bu tartışmalarda taraf olmak istemiyor. Çok dini konu konuşmak istiyorsanız alternatif siteler var orada konuşabilirsiniz.

Bir şey iddia etmişsin ispatla diyorum, ha bak söylediğinde haklısın ama herkes işine geldiğini anlıyor! Burada bilerek dini konular açılmıyor, çünkü oldukça öznel bır durumu " mutlak doğru"diye kimsenin kimseye dikte etmeye hakkı yok, sen gelir bu bu var söyle söyle dersen, öteki de gelir o söylediğin yok bu var der, bu işin ortası yok, kimse de bu tartışmalarda taraf olmak istemiyor. Çok dini konu konuşmak istiyorsanız alternatif siteler var orada konuşabilirsiniz.
Size mi sorucam pardon..

Herkes herseyi konusacak ama din konusmak yasak. Ne ala..

Mesajınızın şu bölümüne açıklama yapmam lazım çünkü din konuşmak yasak sözünüz sitemiz için söylenmiş.

Evet bu sitede dini içerik yasak, dini konular konuşulması yasak zira bu sitede her inançtan insan var, ateistte var, deistte, budistte, müslüman, yahudi, hıristiyanda var, keza farklı mezheplerden üyelerde mevcut, inanç saygı duyulması gereken birşeydir, saygı her inanç içindir, tek bir inanç için değil, sitede birçok inançtan insan olunca ister istemez biri diğerinin inancına bilerek veya bilmeyerek saygısızlık etmektedir, site yönetimi olarak hangi dine mensup olursa olsun üyelere eşit yaklaşım politikamız ve tüm dinlere saygımız sebebiyle dini içerik yasaktır.

Buna yaşanan 2 farklı örnekte verebilirim, topikleri ve kişileri deşifre etmeyeceğim sorun olmaması bakımından ama hemen hemen 7-8 ay evvel hıristiyan olduğunu bildiğim bir üyemiz bir bebeğe kendi dinince şifa duası ederken hakaret edildi, bir başka arkadaşımız mezhepten bahsederken abdestsiz ve namazsız yaftalamaları oldu.

Siyasi görüşler yüzünden tartışmak başkadır, dini inançları yüzünden hakarete uğramak başka, insanların inançları herşeyin üstündedir çünkü.

Lütfen site kurallarına uyalım.

Benim acimdan sikinti yok kadinlarin turbanli girmesi orduya zira ayni dusunce dinamiginde erkekler zaten orduya girebiliyor, kadin da girebilmeli.

Turk kadinlarinin her hakki tepeden inme elde ettigini dusunmekle hata ederiz. Nezihe Muhuddin gibi feminist kadinlar, kadinlarin siyasi alanda hak sahibi olabilmeleri icin mucadele ettiler, osmanlida baslayan mucadeleleri, cumhuriyet kurulduktan sonra da devam etti. Hatta " Kadin Haklari Firkasi" diye bir parti bile kurdular ki, Cumhriyet Halk Firkasindan bile once kurulan bir parti, hatta ilk siyasi partilerden biri ama "asiri" bulunarak kapatiliyor nedeni de kadinlar icin secme ve secilme hakkki talep etmeleri.

Neyse isteyen Nezihe Muhuddin ile ilgili okumalari yapar, elde internet var, bilgi derya deniz, yuzmesini bilene. Nezihe'ye de selam olsun, unutulmadi, ve asla unutulmayacak.

Gelecek insana yatırım yapan, insanı
yaşatmaya çalışanların olacaktır. Bu
sürecin dışında kalanlar ancak
ölmeyi ve öldürmeyi düşünebilirler.

Mesajınızın şu bölümüne açıklama yapmam lazım çünkü din konuşmak yasak sözünüz sitemiz için söylenmiş.

Evet bu sitede dini içerik yasak, dini konular konuşulması yasak zira bu sitede her inançtan insan var, ateistte var, deistte, budistte, müslüman, yahudi, hıristiyanda var, keza farklı mezheplerden üyelerde mevcut, inanç saygı duyulması gereken birşeydir, saygı her inanç içindir, tek bir inanç için değil, sitede birçok inançtan insan olunca ister istemez biri diğerinin inancına bilerek veya bilmeyerek saygısızlık etmektedir, site yönetimi olarak hangi dine mensup olursa olsun üyelere eşit yaklaşım politikamız ve tüm dinlere saygımız sebebiyle dini içerik yasaktır.

Buna yaşanan 2 farklı örnekte verebilirim, topikleri ve kişileri deşifre etmeyeceğim sorun olmaması bakımından ama hemen hemen 7-8 ay evvel hıristiyan olduğunu bildiğim bir üyemiz bir bebeğe kendi dinince şifa duası ederken hakaret edildi, bir başka arkadaşımız mezhepten bahsederken abdestsiz ve namazsız yaftalamaları oldu.

Siyasi görüşler yüzünden tartışmak başkadır, dini inançları yüzünden hakarete uğramak başka, insanların inançları herşeyin üstündedir çünkü.

Lütfen site kurallarına uyalım.
Neyse bazi seyler icimizde kalsin o zaman..

Tesekkurler oyle yapiyorum zaten:) ama siz yine de arada yazi yazdiginiz sitenin kurallarini okuyun, sonra "pardon size mi soracagim diye" atarlanmanizin pek komik gozuktugunu bilin.
Gercekten gülüyorum size.. Kurallari biliorum o yuzden yasak diorum.. Gözleriniz az goruosa dr a görünün...

Gercekten gülüyorum size.. Kurallari biliorum o yuzden yasak diorum.. Gözleriniz az goruosa dr a görünün...
Yasagin gerekcesini belirttim ben de size iste. Neyse Lyyyss ben kacar sana feyizli gunler dilerim, muhabbetin sarmadi beni.

Back