• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemalistleri 'bozuk para' korkusu sardı!

Deynep,evla direk ayetle geldi,kim kibledi bilemem ama konu din olunca ceza alması normal değilmi..
Yasak olduğu için dini yorum ,banlanması normal tabii.Evlaefe yasak olduğunu bilir,göze almıştır o yorumu yaparak.Ben çabuk banlanmasına ,kiblenmesine şaşırdım .Burada açılan her konu herkesin hoşuna gitmeyebiliyor.Her kesimden düşünen kişinin istediği konuyu açması gerekir,demokrasi bunu gerektirmez mi?Siyaset açılalı 3 kibim ancak olmuştur,çoğunu görmezden gelirim.Ancak çoğu kişinin her yoruma tahammülü yok.

Yasak olduğu için dini yorum ,banlanması normal tabii.Evlaefe yasak olduğunu bilir,göze almıştır o yorumu yaparak.Ben çabuk banlanmasına ,kiblenmesine şaşırdım .Burada açılan her konu herkesin hoşuna gitmeyebiliyor.Her kesimden düşünen kişinin istediği konuyu açması gerekir,demokrasi bunu gerektirmez mi?Siyaset açılalı 3 kibim ancak olmuştur,çoğunu görmezden gelirim.Ancak çoğu kişinin her yoruma tahammülü yok.

Bunu bilerek yapmasaydı keşke,herzaman söyleniyor ayetleri buraya kopyalamayın diye..
Konu açarsın sorun değil,milyon tane olsada fark etmez..
Rahatsız eden bişiler varsa görmezden gelmem direk kibimi yaparım..
Saygı çercevesinde konuşulur tartışılır demokrasinin adabıda budur işte..

Bunu bilerek yapmasaydı keşke,herzaman söyleniyor ayetleri buraya kopyalamayın diye..
Konu açarsın sorun değil,milyon tane olsada fark etmez..
Rahatsız eden bişiler varsa görmezden gelmem direk kibimi yaparım..
Saygı çercevesinde konuşulur tartışılır demokrasinin adabıda budur işte..
Aynen saygı çerçevesinde konuşmak ,en önemlisi...
Saygı görmeyince sen de karşındakine saygısızlık yapmak durumunda kalabiliyorsun.

Aynen saygı çerçevesinde konuşmak ,en önemlisi...
Saygı görmeyince sen de karşındakine saygısızlık yapmak durumunda kalabiliyorsun.

Bunu başarabilmek önemli çünkü..
Saygı görmemek kötü söz söyleme hakkına sahip olmamızı gerektirmiyor ama.
Çok güzel lafı sokarsın karşı taraf anlarsa tabi,bel altı yada küfür değil tabi..

deynepnaz,
farkındaysanız kaynaklı olduğu sürece( kaynak linkini üyenin kendisi belirliyor bir kısıtlama yok) herkes haber içerikli konular açabiliyor ama siyasi konuların içine sitenin tüm bölümlerinde olduğu gibi dini içerik girmemeli, zaten siyasi görüşler burada yeterince karışırken birde işin içine dini ayrılıklar girince kıyamet kopuyor.
Çabuk banlanması kibin yapıldığı zaman diliminde siteye girmişsem olmuştur, dikkat etmiyorum saat kaçta kib yapılmış, ben saat kaçta siteye girmişim, sonuçta tüm kötü içerik raporlarını siteye girince görüyorum, birde rica ediyorum site kurallarına veya yasalara uymayan yorumları görmezden gelmeyin, sonra ben zor durumda kalıyorum, hele de bu bölümde.

Neden zor durumda kalıyorum, buradaki yorumların bazısı kiblenmiş, bazısı kiblenmemiş oluyor, banlanan banlanıyor diğerleri kiblenmediği için banlanmıyor daha sonra yönetim taraf diyorlar ki inan kendi adıma bu mesnetsiz yakıştırmadan sıkıldım, sizler kiblemezseniz sitedeki onca bölüm milyonlarca yorum arasından hangi yorum uygunsuz bulmak iğneyle kuyu kazmak gibi, gün 24 saat, tek bir yorumu bulmak için 24 saat odaklansak anca buluruz dünya kadar işin arasında.

deynepnaz,
farkındaysanız kaynaklı olduğu sürece( kaynak linkini üyenin kendisi belirliyor bir kısıtlama yok) herkes haber içerikli konular açabiliyor ama siyasi konuların içine sitenin tüm bölümlerinde olduğu gibi dini içerik girmemeli, zaten siyasi görüşler burada yeterince karışırken birde işin içine dini ayrılıklar girince kıyamet kopuyor.
Çabuk banlanması kibin yapıldığı zaman diliminde siteye girmişsem olmuştur, dikkat etmiyorum saat kaçta kib yapılmış, ben saat kaçta siteye girmişim, sonuçta tüm kötü içerik raporlarını siteye girince görüyorum, birde rica ediyorum site kurallarına veya yasalara uymayan yorumları görmezden gelmeyin, sonra ben zor durumda kalıyorum, hele de bu bölümde.

Neden zor durumda kalıyorum, buradaki yorumların bazısı kiblenmiş, bazısı kiblenmemiş oluyor, banlanan banlanıyor diğerleri kiblenmediği için banlanmıyor daha sonra yönetim taraf diyorlar ki inan kendi adıma bu mesnetsiz yakıştırmadan sıkıldım, sizler kiblemezseniz sitedeki onca bölüm milyonlarca yorum arasından hangi yorum uygunsuz bulmak iğneyle kuyu kazmak gibi, gün 24 saat, tek bir yorumu bulmak için 24 saat odaklansak anca buluruz dünya kadar işin arasında.
Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Sizin adil oluşunuzdan en ufak bir şüphem yok.Aynı düşünceleri paylaştığınız üyelere de ,düşünmeyen üyelere de yaklaşımınız aynı.Yanlış anlaşıldıysam affola.Ben şaka yollu arkadaşlara takılmak istemiştim hemen kiblediniz diye.

Yok canım ben kiblemedim .Karşı tarafla polemik yapmışsın Onu kibleyen olduysa ,sen de polemiğe dahil olduğun için kiblenmiştirsin.Kiblemiş olsam ,geçen gün Karanfili kiblerdim.:ıslık:

Saka yapiyorum zaten, ciddiye alma. Benim kibleme huyum da yok, kim yaptiysa artik. Hain mune geldi gordu bence:) hep buralarda dolaniyor zaten:P

Saka yapiyorum zaten, ciddiye alma. Benim kibleme huyum da yok, kim yaptiysa artik. Hain mune geldi gordu bence:) hep buralarda dolaniyor zaten:p
Mune hangi birini görsün?Dediğim gibi tartıştığın kişiyi kiblemiştirler ,ama polemik olduğu için sen de gitmiştirsin sen kiblenmesen de.Arkadaşların seni korumuş söz de.:KK53:

Mune hangi birini görsün?Dediğim gibi tartıştığın kişiyi kiblemiştirler ,ama polemik olduğu için sen de gitmiştirsin sen kiblenmesen de.Arkadaşların seni korumuş söz de.:KK53:
Polemik yapma deynep "arkadaslarin seni korumus" falan:))) herkesi seni tanidigim kadar taniyorum, seninle farkli dunyalarin insaniyiz, ama askimiz baki deynep, arada olur oyle karsilikli atisma falan:) kimin kibledigi belli degil, kanitsiz adam asmayalim:KK70:belki elin dokunmustur, bir dusun bakayim:PP vallahi bu sefer de mune,"kaynatiyorsunuz" diye basacak bani:))

valla deynepcigim bence haklı bir uzaklastırma olmus devamlı din uzerinden atıp tutmak ustune ustluk ordan burdan hadis bulup tartısamazsın kesin hukumdur demek kimsenin de haddi degil..bide su baslık canımı cok sıktı insan herseyden once ulkesinin kurtarıcısına saygı duymalı kimse kusura bakmasın yol yaptı diye ovunenler ulkesini kurtaran insana karsı bu muameleyi yapıyor
Arkadasin din uzerinden sordugu soruya mantik olarak kafamdan dini yazamayacagim icin sizin deyiminizle bulup bulusturum ayet hadis yazdim.konu islamda heykel siluet di Kibleyenler de demek ki islamdan cok korkuyorlar ne diyeyim.Ayet hadis gormeye bile tahammulleri yok.

Konuyu açan şahısta bir kuyruk acısı var anladığım kadarıyla abla o ve onun gibiler sabun köpüğü bilmiyorlarki şuan konuşuyorsa onun sayesinde şuan miras ve boşanmada eşi ile aynı hakları onun sayesinde elde ettiler nankörler
Yok canim niye kuyruk acisi olsun benim 4 yasindaki evladim okula gitmeden istiklal marsi okuyor Ataturku sor anlatir.Benim Ataturkle degil ona tapanlarla isim

Yok canim niye kuyruk acisi olsun benim 4 yasindaki evladim okula gitmeden istiklal marsi okuyor Ataturku sor anlatir.Benim Ataturkle degil ona tapanlarla isim

Evla insanlarin Ataturk'e taptiklarini nereden cikariyorsun, boyle beyanlari mi var? Hadi velev ki tapiyorlar, bu seni neden rahatsiz ediyor?

Arkadasin din uzerinden sordugu soruya mantik olarak kafamdan dini yazamayacagim icin sizin deyiminizle bulup bulusturum ayet hadis yazdim.konu islamda heykel siluet di Kibleyenler de demek ki islamdan cok korkuyorlar ne diyeyim.Ayet hadis gormeye bile tahammulleri yok.

Evlacım günaydın..
Sana katılmıyorum burada,sitenin bir kuralı var değilmi konuya din girdinmi neler olduğunu ne tartışmalar çıktığını biliyoruz..Sende ayetle gelince tepki oldu açıkcası keşke o ayeti koymasaydın buraya..
İslamdan korkan yok onuda belirteyim burada..

Yanlış düşünüyorsun burada,ne kadar Atatürk'çü olduğumu arkadaşlar bilirler ama bu taptığım anlamına gelmiyor.

Back