Kemalistleri 'bozuk para' korkusu sardı!

ben ban'ı yiyince tırstım, siz devam ediyorsunuz
Ama evet baslik cok acayip pis kışkırtmıştı beni

Yine kibler, yine etiketler.
Hanımlar,
tekrar tekrar hatırlatayım, dini içerikli yorum, üslup, kişisel tartışma yasak ve uyarı alma sebebi.
Kimin uyarı alıp kimin almayacağı kurallara ne kadar uyulup uyulmadığına bağlıdır.

evla, artık dini içerik yazıp durma istersen.

Ve artık heykeller vb hakkında yazmayın rica ederim, heykeltıraşlık dahil tüm sanat dalları icra edilsin, bir sakınca olsaydı Cumhurbaşkanı Meclis'te elinin bronz heykelinin dağıtılmasına karşı gelirdi değil mi?
http://www.birgun.net/haber-detay/erdogan-in-eli-tbmm-de-111050.html

Veyahut Cumhurbaşkanının 4 metrelik heykelinin yapılmasına karşı çıkılırdı.
http://www.hurriyet.com.tr/cumhurbaskani-erdoganin-4-metrelik-heykelini-yapti-40217413

Sayın Cumhurbaşkanı itiraz etmez, sanata saygı duyarken bu tip tartışmalar olmuyor hanımlar.

O yapti diye dogru mu diyorsun Mune:) bazi arkadaslarin dini inancinda yoktur onlari baglar, ellerini kullanarak heykel yapalim, zorla onu muzeye goturelim demiyor kimse. O yuzden isitip isitip sofraya getirmenin manasi yok, ben yapmiyorum o zaman kimse yapmayacak demenin manasi da yok. Bazi uyeler seviyor araya boyle dini seyler serpistirmeyi, yapacak bir sey yok, mune nin elleri calissin diye hep bu cabalar:)))

Birilerinin hoşuna gitmiyor diye heykellerde mi olmayacak.İstesekte istemesekte mozaik bir ülkedeyiz.Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edeceğiz.

Ona bakarsak kara çarşafıda ben sevmiyorum misal ama saygı duyuyorum o da onun inancı.

Bazen bazı kişilerin İran ya da Suuidi Arabistandaki gibi şeriat istediği hissine kapılıyorum.

Yok gülüm, doğruluğundan yanlışlığından bahsetmiyorum, siyasilerin heykelleri, resimleri yapılıyor, C.başkanınında resimleri, heykelleri var, hatta büstü de yapılmış:http://www.hurriyet.com.tr/malatyali-heykeltiras-cumhurbaskani-erdoganin-40187126

Heykeltıraşlık bir sanat dalıdır, ressamlık, opera, bale de keza öyle sanat dallarını tasvip ederiz etmeyiz ama bunu alıp farklı boyutlara getirmeye gerek yok.

Şehitlerin anisi icin gecici olarak yapilmissa iyi dusunulmus diye dusunuyorum. Hemen vah tüh Atamizi kaldirdilar diye dusunulecek bisey degil zaten şehitler anisina oldugu belirtilmis. Ben de olsa kullanmaz anı için saklardim.

Yeni akitte yorum yapanların içinde ne kadar da beyinsiz varmış.Yok puta tapıyormuşuzda yok Kuranı Kerimi yakarmışızda .İnsan görünümlü müsveddeler.Aşağılıklar.

Son düzenleme:
TayyiPİSTT dicem ben de ama yapmayın böylee..

Kemalistleri hiçbir şey korkutmaz merak etmeyin. Su gider kum kalır misali. Bu ülkeden hatta bu dünyadan kaç tane iktidar adamı geldi geçti. Mesela ülkemizde Menderes, Özal, Demirel neler neler, dünyada Saddam, Kaddafi say say bitmez. Ama hiçbiri Atatürk gibi KOCAMAN bir miras bırakamadı. Onlar 100 yıl sonra "ehh işte öyle bir adam vardı" diye anılırken Atatürk 500 yıl sonra da tarih kitaplarında yerini alacak, saygıyla anılacak, onu silmek isteyenler bile Atatürk'ü övecek böyle.

Allah'a bin şükür seni bize verene Atam...

Baska seylerde paylasirimda canm benim isin sonunda mapus olabilir o yuzden paylasmiyrm

Kemalistler korkmaz,onlar asıl korkuyorlar onun için sataşmak çirkin iftiraflar atmak ancak onların işidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…