çünkü büyüklerden öyle gördüler.
demireller ecevitler kaç yaşlarına kadar aktif siyaset yapıyorlardı. bizim ülkemizde maalesef hemen hemen tüm sektörlerde gençlere pek fırsat tanınmıyor. yerine yerleşen kımıldamak bilmiyor..
mhp ve chp nin başına yeni birileri lazım yoksa bu iki parti yok olup gidecek.akp nin başına kim gelirse gelsin o pek umrumda değil de vallahi bu kurultaydan mustafa balbay başkan çıktı diye bir haberi okumayı o habere yorum yapmayı çok isterdim.
Ne kadar başarısız muhalefet,o kadar güçlü Ak parti.Sevinmedim dersem yalan olur.Topa tutulmadan, ben kaçayım en iyisi
Cıks.Muhalefet değil hizmetleri başarılı yaptıyok çok doğru söylüyorsun.akp nin 13 yıllık iktidar başarısında muhalefet çok etkili bu bir gerçek.
Ne kadar başarısız muhalefet,o kadar güçlü Ak parti.Sevinmedim dersem yalan olur.Topa tutulmadan, ben kaçayım en iyisi
Cıks.Muhalefet değil hizmetleri başarılı yaptı
Sakin sorma ne hizmeti diye parasiz sağlık hizmetleri falan derler tutamam kendimi. Su son bir ayda eczanelere odedigimiz para içime oturdu resmen.
Sakin sorma ne hizmeti diye parasiz sağlık hizmetleri falan derler tutamam kendimi. Su son bir ayda eczanelere odedigimiz para içime oturdu resmen.
ak partinin %40 a kadar gerilediği bir seçimde dahi chp %25 in üzerine çıkamadı. iktidar için çok tarihi fırsatları kaçırdı chp. chp yi diriltip ölü toprağını üzerinden attıracak dinamik bir isime ihtiyacı var bence.
bunlar ne zaman gözünü açacaklar anlamıyorum ya.Tek başına girmiş gibi bir seçim oldu. Hayali adaylar da olmayacağına göre sonuç belliydi aslında.
Diyecek ne var ki artık? Son seçimler herkese ibret oldu sanıyorduk ama bir kez daha siyasetin yanılma payının yüksek olduğunu anladık. Bunlar artık fosilleşmiş. MHP’de son dakika değişiklikler olmazsa orada belki biraz farklılaşırlar.
ak partiye oy vermiş birisi olarak kılıçdaroğlunun gitmesini istemem açıkcası adam ak partililerden daha iyi çalışıyorbunlar ne zaman gözünü açacaklar anlamıyorum ya.
adam kaçıncı seçimi kaybedişi bu daha neyin ısrarı..
ak partiye oy vermiş birisi olarak kılıçdaroğlunun gitmesini istemem açıkcası adam ak partililerden daha iyi çalışıyor
bencede
zaten kalmasına en fazla akplıler sevindi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?