Bu tum parilerde var aslinda lafta hepsi cok demokratik ama is koltuga gelince hepsi anti demokratik. Basarisizligi kabul edip, cekilmek bir erdemdir oysaki.Kendi içinde bile demokratik değilsin, tahammülsüzsün. Sana muhafazakar kesim niye oy versin.
Tabii ki hepsinde var. Ben CHP seçmeni olduğum için daha bi rahatsız oldum. Yoksa diğerlerinde de durum aynı dediğin gibi.Bu tum parilerde var aslinda lafta hepsi cok demokratik ama is koltuga gelince hepsi anti demokratik. Basarisizligi kabul edip, cekilmek bir erdemdir oysaki.
Cok sinir bozucu bir durum haklisin. Muhafazakar kesim kilivdaroglu olmasada oy vermez chpye ama en azindan kendi secmenini memnu edebilse bari. Cok azi gercekten inanarak oy veriyor bir coguda mecburiyetten.Tabii ki hepsinde var. Ben CHP seçmeni olduğum için daha bi rahatsız oldum. Yoksa diğerlerinde de durum aynı dediğin gibi.
Kendi içlerinde bile muhalefet yapamayan CHP ve MHP nin , mecliste muhalefet olmasını bekliyoruz bizBu chpden bir halt olmaz. Seneler gecer hersey degisir o degismez. Hayirli bir sonuc olmadigini dusunuyorum chp icin. Yine kaybedilecek bir suru secim. Bunu bile basari sayiyorlar ustelik.
Şunun altına imzamı atayım.Kendi içinde bile demokratik değilsin, tahammülsüzsün. Sana muhafazakar kesim niye oy versin.
Kesinlikleçünkü kendisi başarıdan başarıya koşuyordu ondan bir daha yapmak istemişler
Aslinda suan mhpden umitliyim imza falan topluyorlar ama hayırlısı bakalım. Partiyi birakmak icin ölmeyi bekliyorlar herhaldeKendi içlerinde bile muhalefet yapamayan CHP ve MHP nin , mecliste muhalefet olmasını bekliyoruz biz. Aslında durumumuz farkında olduğumuzdan da vahim.
Ben bir ara CHP için bile ümitlenmiştim karanfil. Emine Ülker Tarhan olabilirdi genel başkan, nasıl seçilemediğini aklım kesmiyor. Nesinden memnun bu CHP liler hep muhalefette kalma durumunun inanılır gibi değil.Aslinda suan mhpden umitliyim imza falan topluyorlar ama hayırlısı bakalım. Partiyi birakmak icin ölmeyi bekliyorlar herhalde
Evet suan Tarhani siyasetten uzaklastirmayi basardi chp. Parti ici muhalifleri bertaraf ediyorlar bir sekilde. Aksenerede bunu yapacaklar ve Bahceli asla birakmayacak. Birileri kutulariyla bunlarda koltuklariyla gomulmeyi bekliorlar gitmek icin herhalde.Ben bir ara CHP için bile ümitlenmiştim karanfil. Emine Ülker Tarhan olabilirdi genel başkan, nasıl seçilemediğini aklım kesmiyor. Nesinden memnun bu CHP liler hep muhalefette kalma durumunun inanılır gibi değil.
Şuan MHP nin de malesef aynı süreçten geçtiğini düşünüyorum. Belki genel kurul yaptırıp 2. Aday olarak Meral Akşener i çıkartacaklar ve aynı sayın Tarhan gibi oda kaybedecek malesef. MHP ye Meral Akşener başkan olsa, AKP den, CHP den bile bazı kesimlerin oyunu alır.Ama dediğim gibi Tarhan a CHP de yapılan ,Akşenere MHP de yapılacak gibi geliyor bana.
ben hem CHP nin hem MHP nin başına kadınların geçmesini isterim.Evet suan Tarhani siyasetten uzaklastirmayi basardi chp. Parti ici muhalifleri bertaraf ediyorlar bir sekilde. Aksenerede bunu yapacaklar ve Bahceli asla birakmayacak. Birileri kutulariyla bunlarda koltuklariyla gomulmeyi bekliorlar gitmek icin herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?