Kemal Kılıçdaroğlu ve oğlunun eski yolsuzluğu

kemal kılıcdaroglu yapmıssa haksız tabiki kaldırsınlar dokunulmazlıkları madem herkes yaptıklarının cezasını ceksin..ki kemal kılıcdarogluna gelene kdr ilk olarak desteklediginiz partiyi sorgulayın derim :).. ya bu zamlar onlar bunlar diyoruzda evlenin evlenin diyor 1 saatlik nikah salonu kiralamak 500 lira bugun buna kızdım belediye salonunda nikah yapcaz be belediyenin devletin yeri degilmi niye ben okdr para vercem yanerden para alsak diye sasırdılar

:)

cok sinirlenmişim aman bu ulkede nefes alıyoruz diye parada alcaklar yakında
ama cidden ücretsiz olmalı saati 500 olurmu..çok ama çok yüzksek..dar gelirli için belediyeler ücretsiz hizmet vermeli..

Devletin nikah salonu için birde paramı istiyorlar yani yuhhh diyorum,nereden para koparacaklarını bilemiyorlar..
Peki çok önceleride varmıydı diye soracam ama,kendi nikahımda para talep edilmemişti hiç..

aman evlenin diye tuttururlar ama somururler son damlasına kadar da ama olsun yinede bayılıyorlar onlara:))
sen bir evlen canım allah güzel günler göstersin o zaman bizi dahada iyi anlayacaksın..o faturaları ödeyince

Devletin nikah salonu için birde paramı istiyorlar yani yuhhh diyorum,nereden para koparacaklarını bilemiyorlar..
Peki çok önceleride varmıydı diye soracam ama,kendi nikahımda para talep edilmemişti hiç..
bende yeni duyuyorum cuzdan ucreti vardı hep ama bu salon ucretini abartmıslar biraz daha koyıyım ustune dugun yapıyım bari dedim

Aynı aynı senin gibi düşünüyorumm..

Öyle deme canımm bu halkın alım gücü iyice bittimi o götünün kılını yiyen kadın bile 360 döner dediğiyle ortada kalır.. artık zamlar farkediliyor...ve inan bayağı bir zamandır farkediliyorr. bu siyasetçilerin yeminlen yatacak yerleri yokk ..hepsi oyun peşindee..

Temennim halk gözünü açsın yeterki,öyle bir noktaya getirdilerki bu zatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…