Kemal Kılıçdaroğlu ve oğlunun eski yolsuzluğu

insanın ağrına gidiyor kakao,bir gün marka giyersem çalmışımdır diyen kim şimdi yaşananlara bak patates olmuş 4 buçuk tl asgari ücretli emekli meyve sebze yiyemiyor,sarayıydı özel uçağıydı..hakkım haram olsun ben geri kalan 100 de 50 denmim bıktık bu yüksek vergilerden sosyal hayatımız kalmadı..

rahmetli anneciğim 2 defa pazar arabası doldururdu pazar olduğu zaman..ben 40 tl ile birini dolduramıyorum..demekki işçi hanımı 200 tl harcıyordu pazarda..

evet bende bunlardan biriyim krediyle ev sahibi oldum çalışıyorum ve ödüyorumm.. düzelmez deme malesef türkiye bu konularlda zor ilerliyor şu iktidarda 13 senede bir çok güzellikler yapıldı . ama en önemlileri de hızlı davranılması lazımm. en önemli olanlar acilen iyileştirilmesi lazımm..işte nedir kadınların daha erken emekli olması gibi,,emeklilere iyi zamlar yapılması gibi,,çalışan annelere ekstra yaptırımlar gibi,,faturaların en aza indirilmesi gibii..

maalesef çok dinledim..bakan yaptığımız emekli işçi zammı enflasyon orannda dedi tekrar zam konusu gündeme gelmeyecek dedi..böyle konuşmalar beni çok sinirlendirdi çok..öfkem bitmez

rahmetli anneciğim 2 defa pazar arabası doldururdu pazar olduğu zaman..ben 40 tl ile birini dolduramıyorum..demekki işçi hanımı 200 tl harcıyordu pazarda..
hele hele bu aralar pazarlar uçtu nedenini niçinini açıklamaları lazımm eğer hak yiyicilerse maskeleri düşecek ve bu halk onlara nasıl oy verdilerse tepe taklak indirmelerinide bilir benim yurdumun insanı.. arkadaşımm..

maalesef çok dinledim..bakan yaptığımız emekli işçi zammı enflasyon orannda dedi tekrar zam konusu gündeme gelmeyecek dedi..böyle konuşmalar beni çok sinirlendirdi çok..öfkem bitmez
canım anlamıyorumki ben karşı taraf olam bırakmam bunların bu konuda yakalarını yani bakan olsam yoksa halk anca sandıkta gösterir tepkisinii..

canım anlamıyorumki ben karşı taraf olam bırakmam bunların bu konuda yakalarını yani bakan olsam yoksa halk anca sandıkta gösterir tepkisinii..

Sana bişery söyleryimmi,halk sandıkta göstersin diyorsun ama halkımız görmüyor bunları kör sağır olmuşlar artık..
Dötütün gılııı olayım diyenden ne beklersin şimsi söylermisin bana ..
Bumu sandıkta cevabını verecek..

inan işçi bir ailenin evladıyım..kuru bakliyatmış sebzeymiş beğenip yemezdik..kırmızı mercimek 7 buçuk tl olmuş..fasülye 9 nohut 8 lira nedir bu bukadar pahalılık olurmu..rte çıkmış diyorki çocuk yapın allah rızkını verir tamamda 3 çocuğa bakmak öyle parasız olacak birşey değil..biz 3 kardeşiz rahmetli annem taşıya taşıya bitiremezdi marketten çarşıdan..şimdi bakıyorum dar gelirliye makarna kaynatıp kaynatıp koyuyorlar çov-cukların önüne

3 kardeşiz rahmetli babam çalışırken eve tek maaş girerdi o kadar rahat yaşanırdıki o yıllarda,tek maaşla ev aldı üstelik..

bu konuda hak veriyorum canım benimde hakkım haram olsunn halk olarak bizler burda patatesi 4 liraya alıyorsak ve onlar orda yok uçakmış yok saraymış deyip harcıyorlarsa ki harcıyorlar hakkım haram olsunn. ama bu millet vezir yaptığını inan rezil eder..

hdp yi bu güne taşıdı bu parti eğer barajı geçip birde koalisyona gitsin zevkten dört köşe olacağım..rte nin en istemediği şey..biz halkız benim istediğim halkın alım gücü artsın rte bunu yok saydı yada meşguliyetten göremedi..müslüman olarak kurtarsaydı şu halkı bankalardan

inan sadece gönlümden geçeni yazdım ne bir eksik ne bir fazla..yol yapsın havayolu yapılsın yapılsın ama bizimde kullanacak paramız olsun..asgari ücretle şehir içi bile dolaşamazssın geçtim yurt dışını millet karnını doyursunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…