Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizden sonra 6 oldu demek. Ne şanslısınız ya. Evlenmiş olsanız eşim aldatıyo konusu için burda olcaktınız. Şimdi baktığımı deviriyom diye konu açmak çok kuulca. Ve siz bu kuulluğnuzu lütfen onun sevgili çetelesini tutarak gölgelemeyin
Adam 5-6 sevgili eskitecek kadar hayatına devam ediyor. Siz ise takıntı haline getirip stalklıyorsunuz. Olay bundan ibaret. Bence kendi mutluluğunuz için geçmişte olan her neyse geride bırakın.
adam sizin üstünüze yeni sevgilisiyle bile 5-6 kez ayrılmış ve ya 5-6 sevgili yapıp onlarla ayrılmış siz hala ara ara bakıp acaba ah ettim de mi ayrıldı bana yaşattıklarından dolayı mı ayrıldı diye düşünüyorsunuz
Zerre sevgim yok sadece ne pislik öyle aklıma geliyor sonra üzülüyorum ister istemez haketmedim diyorum keşke hiç tanışmasaydık iyi ki bitmiş erkenden bitseymiş diyorum ki zaten sevgilim var
Kısaca şu ne zaman eski erkek arkadaşım için kendimi ağlayarak üzsem hemen peşine sevgilisiyle ayrıldığı haberini öğreniyorum? Bu 5-6 kere oldu. Neden acaba sadece tesadüf mü yoksa bana yaşattıklarını bi şekilde o da mı yaşıyor ?saçma görünebilir ama merak ettim sadece... kusura bakmayın lütfen
Kısaca şu ne zaman eski erkek arkadaşım için kendimi ağlayarak üzsem hemen peşine sevgilisiyle ayrıldığı haberini öğreniyorum? Bu 5-6 kere oldu. Neden acaba sadece tesadüf mü yoksa bana yaşattıklarını bi şekilde o da mı yaşıyor ?saçma görünebilir ama merak ettim sadece... kusura bakmayın lütfen
Sen daha yasını bitirmeden, bu kadar kısa sürede 5-6 sevgili edinen adamdan bahsediyoruz :) Muhtemelen hem sizle hem diğerleriyle öyle gençlik hali, takıliyordur, ayrıldığına da hiç uzulmuyordur. Baksana, biri gidiyor biri geliyor, maşallah. Çarşısı pazar olsun denir böylesine adamda kızların biri gidiyor, hemen yenisi geliyor. Sizin kem gözlüğünüzden değil, çocuğun daldan dala atlamasindan bencd