Çorbalar Kelle Paça Çorbası - Destan Toz Biber Sponsorluğunda

Sağolasın canım benim
Ben de severim ve de yaparım tavuklu olanını da. Hatta ilk olarak onu sorayım dedim. Daha sonra dedim kelle eti de var gerçeğini yapayım

O cidden çok güzel. Ezogelini alamasaydım onu yapacaktım.

Ellerine sağlık. Tam kollajen hatta jelatin deposu. Kötü kokmuyorsa tüketebilirim, iskelet kası ama
Demek ezo gelin aldın hee güzel seçimYok canım kokmuyor. Genelde kuzu, koyun eti kokuyor, ben de yiyemiyorum koku olunca.

mis misss

Canım emeğine sağlık hem vitamin deposu hem de görüce hitap ediyor sunumun çok güzel

Canım emeğine sağlık hem vitamin deposu hem de görüce hitap ediyor sunumun çok güzel
Teşekkür ederim canım benim Aynen vitamin deposu ama riskli bir seçim. Çoğu kişinin tercih etmediği çoğu kişinin de çok sevdiği bir çorba

Mükemmel oluyor gerçekten bizim evdede çok sık tüketiliyor. Biz genelde donmuş halde bizim kasaptan alıyoruz.
içeriği Genel itibariyle yanak ve ayak paçadan oluşuyor.
Kızlar çalışanlar için çok pratik oluyor, ne yalan söyleyeyim.

Eklentiler

• kelle ayak paça.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 11
  • kelle yanak ayak paça.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 10
Sizin de elinize sağlık. Eşim ve ben çok seviyoruz da çocuklar isminden dolayı mıdır nedir yemiyorDonmuş halde satıldığını görmemiştim, gerçekten pratik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…