- Konu Sahibi BarbieveKen
kızlar eşimin babası 2 sene önce kolon kanserine yakalanmıştı
1 kez ameliyat oldu, kemoterapiye falan devam etti
ama kanser karaciğeride sarmıştı 1 hafta önce ameliyat oldu
ama tüm kanserli hücreleri alamamışlar ve 1 ay sonra yeniden ameliyat olucak..
fakar doktorlar artık son evrede olunduğunu söylüyorlar
ve ne yazıkki ameliyattan sonra yapılan kontrolde kanserin lenf bezlerinede sıçradığını söylemişler
inanabiliyormusunuz 2 gün içinde..
doktorlar artık yapılacak bir şey olmadığını, sadece ömrü ve acıyı azaltmak için kanserli hücre nereye sıçradıysa orayı alacaklarını, kemikteyse kemiği kırıcaklarını söylemiş eşime..2 en fazla 4 sene vermiş...
evet kanserin ölümcül olduğunu, geç tanı yüzünden tedavilerin çok yararlı olmayacağını biliyorduk ama eşim diyor ki bunu bir profesörden duymak içime işledi.. Artık herşey bitti diyor..
teselli edemiyorum onu, ne söylesem az kalıyor
cümlelerim kifayetsiz kalıyor
o kadar durgunlaştı ki, ne yapacağımı bilmiyorum
Allahın takdiridir kimin ne kadar yaşayacağı bunu profesörler bilemez, Rabbim OL derse herşey olur duamızı eksik etmeylim diyorum ama artık eşim duaların bile yardımcı olamayacağını düşünüyor. Çünkü bilimsel açıdan herşey bitmiş diyor..
Ne yapabilirim , onu nasıl teselli edebilirim cümlelerim ve beynim durdu
ona ne söylemem gerekiyor :1no2: :1no2:
1 kez ameliyat oldu, kemoterapiye falan devam etti
ama kanser karaciğeride sarmıştı 1 hafta önce ameliyat oldu
ama tüm kanserli hücreleri alamamışlar ve 1 ay sonra yeniden ameliyat olucak..
fakar doktorlar artık son evrede olunduğunu söylüyorlar
ve ne yazıkki ameliyattan sonra yapılan kontrolde kanserin lenf bezlerinede sıçradığını söylemişler
inanabiliyormusunuz 2 gün içinde..
doktorlar artık yapılacak bir şey olmadığını, sadece ömrü ve acıyı azaltmak için kanserli hücre nereye sıçradıysa orayı alacaklarını, kemikteyse kemiği kırıcaklarını söylemiş eşime..2 en fazla 4 sene vermiş...
evet kanserin ölümcül olduğunu, geç tanı yüzünden tedavilerin çok yararlı olmayacağını biliyorduk ama eşim diyor ki bunu bir profesörden duymak içime işledi.. Artık herşey bitti diyor..
teselli edemiyorum onu, ne söylesem az kalıyor
cümlelerim kifayetsiz kalıyor
o kadar durgunlaştı ki, ne yapacağımı bilmiyorum
Allahın takdiridir kimin ne kadar yaşayacağı bunu profesörler bilemez, Rabbim OL derse herşey olur duamızı eksik etmeylim diyorum ama artık eşim duaların bile yardımcı olamayacağını düşünüyor. Çünkü bilimsel açıdan herşey bitmiş diyor..
Ne yapabilirim , onu nasıl teselli edebilirim cümlelerim ve beynim durdu
ona ne söylemem gerekiyor :1no2: :1no2: