• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelimelerim ve Beynim durdu artık...

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.896
958
363
Çek Cumhuriyeti
kızlar eşimin babası 2 sene önce kolon kanserine yakalanmıştı
1 kez ameliyat oldu, kemoterapiye falan devam etti
ama kanser karaciğeride sarmıştı 1 hafta önce ameliyat oldu
ama tüm kanserli hücreleri alamamışlar ve 1 ay sonra yeniden ameliyat olucak..
fakar doktorlar artık son evrede olunduğunu söylüyorlar
ve ne yazıkki ameliyattan sonra yapılan kontrolde kanserin lenf bezlerinede sıçradığını söylemişler
inanabiliyormusunuz 2 gün içinde..
doktorlar artık yapılacak bir şey olmadığını, sadece ömrü ve acıyı azaltmak için kanserli hücre nereye sıçradıysa orayı alacaklarını, kemikteyse kemiği kırıcaklarını söylemiş eşime..2 en fazla 4 sene vermiş...

evet kanserin ölümcül olduğunu, geç tanı yüzünden tedavilerin çok yararlı olmayacağını biliyorduk ama eşim diyor ki bunu bir profesörden duymak içime işledi.. Artık herşey bitti diyor..

teselli edemiyorum onu, ne söylesem az kalıyor
cümlelerim kifayetsiz kalıyor
o kadar durgunlaştı ki, ne yapacağımı bilmiyorum

Allahın takdiridir kimin ne kadar yaşayacağı bunu profesörler bilemez, Rabbim OL derse herşey olur duamızı eksik etmeylim diyorum ama artık eşim duaların bile yardımcı olamayacağını düşünüyor. Çünkü bilimsel açıdan herşey bitmiş diyor..

Ne yapabilirim , onu nasıl teselli edebilirim cümlelerim ve beynim durdu
ona ne söylemem gerekiyor :1no2: :1no2:

canım çok zor bir durum Allah şifa versin,bir günde ölecek olsa neyse ama gözünün önünde babasının erimesini izleyecek ve aklında hep o harap görüntüsü olacak,eşin çok zor zamanlar geçiriyor olmalı,malesefki senin yapacağın tek şey üzüntüsünü paylaşmak,eşine destek olmak,moralini yüksek tutup onu güldürürsen,mutlu edersen acısını bir nebze hafifletirsin.

bu konuyu pek açma eşinin yanında zaten o aklından çıkarmıyordur,bence birşey yok gibi normal hayatınıza dönün,en azından sen dön ki eşin içinde durum hafiflesin.

Geçmiş olsun canım

gecmiş olsunn
nasıl anlatılır nasıl davranırkiii
eşinizle siz son günlerde babanın yanında olmaya gayret edinnnn
açil şifalarrrr

Canım Allah yardımcınız olsun. Umarım çok çekmez. Bu tarz durumlarda en güzeli Allah çektirmesin demek. Çok zor gerçekten. Eşine de Allah şimdiden sabır yüreğine serinlik versin.

kızlar çok sağolun Amin inşallah.

Zaten hep yanındayım sürekli desteğim üstüne titriyorum resmen
Ama onu biraz olsun teselli edecek cümleleri bulamıyorum.. :1no2:

Bunu en aci sekilde yasamis biri olarak esini cok iyi anliyorum.....teselli edemezsin canim.

Bu acili yolu esin yürüyecek, baska caresi yok malesef....gün gelecek beterden beter olacak gün gelecek yine umutlu olacak ve gün gelecek caresizligi onu yiyip bitirecek.:çok üzgünüm:

Sadece yaninda ol, birsey söylemene gerek yok, sadece yaninda ol...:teselli:

Allah hastaniza acil sifalar versin....Nerde bu illet hastalikla savasan insanlar varsa rabbim tez zamanda kurtarsin insallah....vadesi dolanada cektirmesin.:Saruboceq:

Bunu en aci sekilde yasamis biri olarak esini cok iyi anliyorum.....teselli edemezsin canim.

Bu acili yolu esin yürüyecek, baska caresi yok malesef....gün gelecek beterden beter olacak gün gelecek yine umutlu olacak ve gün gelecek caresizligi onu yiyip bitirecek.:çok üzgünüm:

Sadece yaninda ol, birsey söylemene gerek yok, sadece yaninda ol...:teselli:

Allah hastaniza acil sifalar versin....Nerde bu illet hastalikla savasan insanlar varsa rabbim tez zamanda kurtarsin insallah....vadesi dolanada cektirmesin.:Saruboceq:

evet biliyorum ama yinede birşeyler söylemek istiyorum
onu birazcık avutsun istiyorum sözlerim
ama haklısın çocuk değil ki :çok üzgünüm:

Aminnnnn tüm hastalara şifa versin Rabbim,
Onlara bakanlarada yakınındakilerede sabır ve sayanma gücü :Saruboceq: :Saruboceq:

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.. ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ. GERÇEKTEN KELİMELERİN ANLAMSIZLAŞTIĞI Bİ DURUM. EŞİNİZİN YANINDA SÜREKLİONA DESTEK OLUN. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN TÜM HASTALARIMIZA bilmiyorumkismile

allahtan ümit kesilmez canım
söylenecek pek birşey yok gibi ona destek olmaktan başka bişey yapamazsın
allah hepinizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

of çok zor,elden ne gelir..allah sabır ve dayanma gücü versin kayınbabanızada acil şifa.kaç yaşında kayınbabanız?kendisi biliyormu peki?umarım herşey yoluna girer

geçmiş olsun canım..
benim babamda kanser hastasıydı..
eşinin hissettiklerini çok iyi anlayabiliyorum..
insanın gözünün önünde eriyip gitmesi çok kötü :(
eşinin yanında ol..buna ihtiyacı var...

Insan nasil teselli edebilir ki bu durumda cok ugrasma canim bence birak biraz kendi haline... Sen bol bol allaha dua et insallah bir mucize olur ne bileyim böyle bir durumda allaha yalvarmaktan baska bir cagre yoktur ki :( Allah size sabir versin kayinbabana ise Acil sifalar versin.

Allah şifa versin canım ....bu durumda ne desen boş değilde tesellisi zor bu olayın...kolaymı ya baba! can! Allah korusun bide yapacak bişey olmaması mahveder insanı eşine destek ol mümkün olduğunca babasıyla vakit geçirmesine yardımcı ol ufak tefek şeylerde üstüne gitme Allah korusun allak bullak olur insan .......inşallah düzelir :(

Çok zor bir durum hele ki çok sevdiğiniz birinin yaşadığı bu acı karşısında bir şey söyleyememek... Allahın takdiri işte ama yine de Allah tan ümit kesilmez siz de böyle söyleyebilirsiniz, kayınpederiniz acının en büyüğünü yaşıyor Allah hepinizin acısını hafifletsin inş.

of çok zor,elden ne gelir..allah sabır ve dayanma gücü versin kayınbabanızada acil şifa.kaç yaşında kayınbabanız?kendisi biliyormu peki?umarım herşey yoluna girer

65 yaşında evet kanser olduğunu biliyor ama hastalığın lenf bezlerine sıçradığını şuan bilmiyor..

şimdi hastaneden çıkardık birkaç gün önce
eşim biraz daha iyi gibi

güzel dilekleriniz ve dualarınız için Allah razı olsun Kızlar hepsine Amin :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım ,kuzenim 35 yaşındaydı defalarca ameliyat oldu.kanser bütün organlarını sarmış en son fenaşlaşıp ameliyata aldıkların da karın bölgesindeki organlarının çürümüş olduğunu gördüler o gün vefat etti.o halde nasıl yaşamış günlerce şaşırdık.o kadar hareketli hayat doluydu ölüm ona hiç yakışmadı.ama yaşadığı üzüntüler sonu hızlandırdı bence. kayınpederinizin moralini yüksek tutmaya çalışın Allah sabır versin acil şifalar

eşine hep destek ol, yanında ol, birşey söylemek zorunda değilsin.. çünkü kelimeler kifayetsiz kalıyor böyle bir durumda..
ama bu dünya ölümlü, herkes eninde sonunda ölecek.. bugün olmasa yarın.. belki biz kayınpederinden önce gideceğiz.. asıl insana acı veren onun acı çekmesi oluyor, inşallah hakkında hayırlısı olur, rabbim uzun ömür versin size ve babanıza, onun acılarını hafifletsin inşallah

Geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir olay. Allah acil şifalar versin. Bence de eşini teselli etmek hiç kolay değil. Ne söylesen boş. Sen bu durumda eşine onun yanında olduğunu hissettir. Babasına da moral vermesini, onun yanında suratını asmamasını söyleyebilirsin. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.

Çok geçmiş olsun..eşinin yaşadıkları elbette kolay şeyler değil..allah şifa versin..

Back
X