Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kelim ben artk kel

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.ben doktora gidiyorum bunun peşinide bırakmıyacağım çünkü kel kalmak istemiyorum.elma sirkesi süper iyi geldi bana isterseniz internetten elma sirkesi yazıp bir okuyun faydalarını.ısırgan otuda,sarımsakta süper.kan ilaçlarımı doktor kesti şimdi çünkü kan değerlerim düzelmiş.ey tiroid hapımıda düzenli alıyorum.vallahi dökülmem bayağı azaldı.şimdi ise 10 tane çörek otu tohumu yutacağım her sabah.beslenmenize dikkat edin her akşam meyva tabağı hazırlayın.ben şimdi bu konuyu niye açmışımki ben artık kel değilim bayağı bir düzelme var.

canım benimde saçımda açılma var doktora gittim tedavi görüyorum şimdi şuanda pek bi faydası yok ama yinede bi umut bakalım

Benim de aynı senin gibiydi..Hatta o akadr bunalıma girdim ki,kesin kanserim ben diye ağlamaya başlamıştım ve üniye başlayınca oldu bu olay...Önceden hiç böyle bir derdim yoktu sonradan birden yer yer açıldı tepemde azaldı ve dölüklüdler yarıca inceldiler.Anlıycağın dibi de gözüküodu.Ve de birileri saçın çok az dedikçe elimde olmayan strese giriyodum.Zaten saç uzamnları falan da öyle söylediler.Ama bi arkadaşımın zaten 2 tel saçın kalmış demesiyle psikolijikman daha çok dökülmye başladı ve de taramıyodum yanii.Çok daha sonra da taradığımda da birbirine girdiği için bu sefer kopartmak zorunda kalıyodum resmen tararken...Nyse benim en sonunda canıma tak etti ve annemin önüne oturup kazıttırdım jiletle.2 ay oldu ve şu an o kadar farketti ki anlatamam.4cme yaklaştılar..Ve de çok kalınlaştı tüysüz yerlerden bile kalın saç çıktı.Dökülen yerlerden de geri geldi...Takma saç kullanaibleksen ya da aykırıyım zaten öyle durabilirim diyosan yani cesaret edebilceksen herkese tavsiye ederim.Ve de en güzeli dökülüyo psikolojisinden kurtulursun ve de gerçekten insan daha mutlu oluyo işte 4 ya da en fazla 5aya kadar sabretmen lazım uzaması için.Onan sonra şekil verebilirsin anca..Benim okulda var bi de

büyük cesaret benm de senin gibi dökülüyor yerler üstüm başım kısacası elimi attığım heryer saç oluyor.ben de kazıttırmaya karar verdim ama bi faydası olmazsa naparım die düşünmekten alamıyorum kendimi.24 saat saç düşünüyorum

ay bunu ilk defa duyuyorum ya ne ilginç. hem kimden öğrendin bu hapın böyle bi etkisi olduğunu lütfen cvp yaz çok merak ettim.me kadar sürede etkisini gördün

hanımlar bir yerde sarmısağın şampuana katıldığını okudum bende saç dökülme sorunuma çare aramaktayım denemeyi düşünüyorum kuruduktan sonra kokmadığı söyleniyor ne dersiniz... birde doğum kontröl hapını ezip şampuana katan varmı oda kolay bir yöntem, hoş en zor yöntemleride denedim yeterki saçlarım çıksınnnnn

sarımsağın şampuana katılmasının bi faydası olacağını sanmıyorum çünkü direk saçına sürüp fayda görmeyen bile var ama şu doğum kontrol hapını çok merak ediyorum ya hiçyok mu başka deneyennn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…