- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
evet ısırgan otunu hergece elma sirkesiyle karıştırıp sürüp yat.kahve gözlüm canım bende kel adaylarındanım malisef.benimde tepem açıldı ,saç diplerim gözüküyor sinir oluyorum.biotin hap kullandım,12o lik 2 kutu priorin kullandım eşim yeni saçlar çıkmaya başlamış diyor ama tepem açık yine.bu aralar mevsimsel aşırı dökülüyor.zaten mevsim dönüşlerinde kullansın demiş tavsiye eden.yine 1 kutu daha alayımpriorin.tresan ısırgan otlu kullanıyorum.ALLAHtan saçım dalgalıda pek belli olmuyor ama şekil versem yana tarasam açıklık ortaya çıkıyor yıllardır saç uzatamıyorum hep kısa ,vich kullandım iki kutu serum azcık işe yaradı ama doğumdan sonra oda gitti,sarımsak ve ısırgan otunu bende deneyeyim
Şampuanının içine 100 damla Çam Terebentin Yağı ve 50 damla badem yağı damlat. İyice çalkala ve her banyoda kullan. Ayrıca banyo öncesi Çam Terabentin Yağı ile saç diplerine masaj yap ve 1 saat bekle. Sonra banyo yap. Ben uyguluyorum. Tamamen doğal bir yöntem. Umarım faydasını görürsün.kızlar saçımın ortası yani tepe kısmı iyice açıldı ne yapacağım bilmiyorum.bazen diyorum ki kestir peruk kullan sonra diğer kısımdaki gür saçlarımı görünce vaz geçiyorum.saçlarıma dokunmaya korkar hale geldim.sizce ne yapmalıyım.kelim ben artık kel ne olacak bilmiyorum...
lütfen peruk kullananlar ve saçlarında açılma olanlar birşeyler yazsın...
Ben 19 yasındayım ama 3 seneden fazla oldu bu sorunla mücadele ediyorum..
saçlarım çok seyrek 30 yaslarda kendimi düşünemiyorum kansızlık var
Annem araştırmış o ilaçları kullansam düzelirmiş ama ben inanmıyorum düzeleceğine
eskiden her ne kadar gür olsada saçlarım bi daha olmazmış gibi geliyor
Kedi tüyü gibi kaldıı..Benim bi kuzenim var çocukken o kadar seyrekti ki saçları ama
şuan gelin görün şahane bi gürlük var nasıl oldu bilmiyorumm :uhm:
yılan yağı kullansam benim değişirmi acaba saçlarımdaki bu anormallik CADIARZU
ılacları bırak dıyesım var ama mumkunmu bılmem
Evet benimde zamanında tepe kısmımda aşırı saç dökülmesi vardı bende artık saçımdan vazgeçip peruk kullanmayı düşünmüştüm ki doktora gidene kadar çapa tıp ta hemotoloji bölümüne gittim kan tahlili hormon tahlili v.s. hepsine baktı doktor ve demir anemisi teşhisi koydu tabi yoğun bir tedavi uyguladı önceleri günde üç tane demir hapı kullamaya başladım sonra yavaş yavaş azalttım altı aylık bir tedavi sonrası iyleştim ilacı kullanmaya başladığımdan itibaren faydasını gördüm ve altı ayın sonrasında saçlarım öyle aşırı gürleşti ki açılma olan yerlerde yeni saçlarım çıktı ve çabucacık uzadı saçımın yeni halini görenler çok şaşırmıştı fırça gibi olmuştu gürleşmişti saçlarım..Şİmdi şaçlarım belimde hayatımda hiç bu kadar uzayıp gür olmamıştı hala demir hapını doktor tavsiyesiyle kullanıyorum çünki kansızlık maalesef yakamı bırakmadı ama olsun şu an gayet memnunum darısı sıkıntı çekenleri başına ama kendi başınıza bir çözüm bulacağınıza iyi bir doktora görünmenizde yarar var derim ben:))
Evet benimde zamanında tepe kısmımda aşırı saç dökülmesi vardı bende artık saçımdan vazgeçip peruk kullanmayı düşünmüştüm ki doktora gidene kadar çapa tıp ta hemotoloji bölümüne gittim kan tahlili hormon tahlili v.s. hepsine baktı doktor ve demir anemisi teşhisi koydu tabi yoğun bir tedavi uyguladı önceleri günde üç tane demir hapı kullamaya başladım sonra yavaş yavaş azalttım altı aylık bir tedavi sonrası iyleştim ilacı kullanmaya başladığımdan itibaren faydasını gördüm ve altı ayın sonrasında saçlarım öyle aşırı gürleşti ki açılma olan yerlerde yeni saçlarım çıktı ve çabucacık uzadı saçımın yeni halini görenler çok şaşırmıştı fırça gibi olmuştu gürleşmişti saçlarım..Şİmdi şaçlarım belimde hayatımda hiç bu kadar uzayıp gür olmamıştı hala demir hapını doktor tavsiyesiyle kullanıyorum çünki kansızlık maalesef yakamı bırakmadı ama olsun şu an gayet memnunum darısı sıkıntı çekenleri başına ama kendi başınıza bir çözüm bulacağınıza iyi bir doktora görünmenizde yarar var derim ben:))
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmadım ama bu alana ilk defa yazıyorum sizin ilacınız bende denemekte fayda var inanmıycaksınız ama doğum kontrol hapıyla saçlarınıza kavuşabilirsiniz hemde çok basit kullandığınız şampuana 1 adet doğum kontrol hapı ezin ve şampuanınıza karıştırız ve saçınıza masaj yaparak 5 dk bekletin her banyoda yapın ama sakın şampunla vücudunuzu ovmayın mümkün olduğu kadarda köpüğü vücutta kısa tutmaya çalışın yoksa tüm vücudunuz tüylenebilir ben denedim sonuç mükemmel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?