Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kelim ben artk kel

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evet ısırgan otunu hergece elma sirkesiyle karıştırıp sürüp yat.
gün aşırıda saçlarını yıka.
ama bunlar geçici çözüm bıraktığın an puf sönüyor.
yani ömür boyu sarımsakmı süreceğiz saçımıza.
yokmudur bu işin bir çözümü.

kahvegözlüm 5yıldır sacımla mücadele ediyorum sackıran var bıoxcın kulandım fayda etmedi sedolin sampuan kullandım fena degildi enson recete ile alınan ketoral adında medikal şampuan kullandım devlette karsılıyor super sampuan ve revigen solusyon kullandım oda cok güzl 3ay kullandım enson gıttıgım doktor cok iyi çıktı kortizonlu kremler verdi birde eczanede düzülen sisede su gibi bisey verdi cok iyi geldi tamamen cıkmasıiçin sacıma dokulen bölgelere kortizon igneler vurdu saclarım allaha sukur cıkıyor

kahve gözlüm, bizim burda marketlerde satılıyordu, ancak almaya gittiğimde artık marketlerde satılmasının yasaklandığını,sadece eczanelerde satıldığını söylediler,onun yerinede bioblası çıkartmış firma,kontrol ettim doğru gerçekten,aynı firma çıkarıyor ikisinide,aradaki farkı sorayım niye böyle yaptılar ona göre alışveriş edeyim dedim,tüketici hattını aradım,yanlış numara diyor,bi eczacıya sorabiliriz belki

Kızlar benimde geçen kış çok dökülüyordu ben bioxin ampul şampuan kullanmıştım kesilmişti dökülme.Ama şu 15 gündür yine müthiş derecede dökülüyor.Sanırsam benim dökülme nedenim sinirsel.canım bu sarımsak ısırgan otu karışımını sürdüğünde tabiki çok kokar ama saçını yıkadıktan sonrada koku saçta kalmıyormu?Bu yılan yağını ben daha önce uyguladım bir faydasını görmemiştim.Dün akşamdan itibaren saçıma yine bakım yapmaya başladım 3 günde bir yapmayı düşünüyorum.
Bir yumurta sarısı biraz bal,bir çimdik tuz,ılıtılmış zeytin yağ,
Bu karışımı saç diklerine sürerek bir saat bekledim.Bundan 5 yıl öncesine kadar öyle gür saçlarım vardı ki toplamak için kendime toka bulamıyordum.yandan iki örgü yapılır ya inanın bir örgü bilek kalınlığında idi.Bu saç dökülmeleri eğer demir eksikliği yoksa tamami ile stresten oluyor.hele hele belli dönemde depresyon hapları kullandı iseniz ve sona erdirdiğinizde müthiş bir saç dökülmesi ortaya çıkıyor.Bende öyle oldu birkaç arkadaşımda aynı problemi benim gibi yaşamakta.Sitemizde saç dökülmem şu yöntemle kesinkes azaldı diyen arkadaşlar varsa tarifleri yazarsalar seviniriz.İYİKİ VARSIN KK. burada çok eyleri paylaşıp birşeyler öğreniyoruz

kızlar ben sarımsak kullandım saçımda neredeyse 1 aydır gün aşırı kullanıyorum. doktora gittim demir ve çinko değerlerim normal çıktı, yani kansızlıktan ya da vitamin eksikliğinden değildi. stres de değildi, ben bir süre yurtdışında yaşadım saçlarım çok güzel oldu orada, ama Türkiye'ye döndüğüm an saçlarım gitmeye başladı. Neredeyse 6 aydır aşırı dökülme yaşıyorum ve bunu durduran tek şey sarımsak oldu, kokusu yıkadıktan sonra çok aşırı kalmıyor, gece kokuyor o da sabaha kadar geçiyor. Ben o kadar memnun kaldım ki kokusunu falan önemsemedim hiç. Isırgan kullanmadım hiç, ama şu anda kullandığım saç bakım yağının içinde ısırgan yağı var. Denemedim yorum yapamam. Lavanta suyu ile yıkadım 1 sefer, onun için de net bir şey söyleyemem. Ama sarımsağı denemenizi öneririm. Kullanımı şöyle: kullanacağınız kadar sarımsağı soyun, üzerine biraz bir çimdik kadar tuz ekleyin ve sarımsakları iyice dövün. Daha sonra içine macun kıvamına gelecek kadar SAF zeytinyağı ekleyin. Bu macun kıvamındaki karışımı saç diplerinize masaj yaparak sürün, streç filmle sarın ve üzerine havlu sarın. Bu şekilde 1-2 saat kadar bekleyip yıkayın saçlarınızı. Bol saçlı günler a.s.

Şampuanının içine 100 damla Çam Terebentin Yağı ve 50 damla badem yağı damlat. İyice çalkala ve her banyoda kullan. Ayrıca banyo öncesi Çam Terabentin Yağı ile saç diplerine masaj yap ve 1 saat bekle. Sonra banyo yap. Ben uyguluyorum. Tamamen doğal bir yöntem. Umarım faydasını görürsün.

canım bende tiroid tedavisi görüyorum bu yüzden saç dökülmesinin önüne geçmek pek mümkün olmuyor.bulunan çözümlerde kalıcı olmuyor yada ömür boyu kullanım istiyor.bundan bir kaç yıl önce tam tepemde yumurta büyüklüğünde bir açıklık oldu öyleki tamamen keldi o bölüm.ben hiç farketmedim annem söyledi..doktora gittim stres sebebiyle olmuş o bölge topluca dökülmüş..bunun için değişik ilaçlar var.ben bir şampuan ve losyonla kısa sürede kapattım o bölgeyi ama tercihe ve duruma göre iğne yaparakta hallediliyor..sen doktorunu değiştir bence çünkü her dermatolog anlamıyor saç işinden ben özel hastaneler ve araştırma hastaneleri dahil yaklaşık 5doktor değiştirdim ama sonunda buldum..meraklanma kapanıyor.hatta öyle hızlı uzuyorki o saçlar bi kaç ayda diğerlerine yetişiyor boyu..sakin olmak lazım.ben çok ağlamıştım kafamdaki o boşluğu göründe bana birde sakinleştirici vermişti çünkü stres yaptıkça yeniden başlıyordu dökülme.. süprizzzzz

bitki derman kullan.. anneminde tepesi keldi 7 ay kullandı şimdi gür :S bende çok şaşırdım ama oldu valla

Canım bende seninle aynı yaştayım 4 senedir mücadele ediyorum ama ne fayda.kuzenin bişeyler kullandıdamı saçları gürleşti yoksa kendiliğindenmi? Eğer kullandığı bi ürün varsa bizimle paylaşırsan çok sevinirim.yerimseniben:1hug:

Arkadaşlar benimde saçlarım çok dökülüyor, gür saçlarım vardı ama şu an o kadar az ki,uzun saçlarımı belime kadardı gittim kestirdim kısalttım dahada olmazsa traş ettirmeyi bile düşünüyodum yaza kadar uzar nede olsa kışın evden dışarı çıkmam diyodum ama son kullandığım ürünlerin faydasını gördüm gerçekten dökülmesi bir anda o kadar azaldıki ,ben bioblas şampuan ve defne sabunu kullanıyorum şu an ikisini beraber kullandığım için hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama belki ikiside işe yaramıştır..önce bioblas şampuanı döküyorum duruluyorum sonra sabunla bir kez daha yıkıyorum biraz sertleştiriyo ama saç kremi sorunu çözüyo..Birdeneyin isterseniz inşallah herkes faydasını görür....

canım doktora gittim ve gıdıyorum dıyorsun belkide hormonlarında sorun vardır kadınlarlarda erkeklik hormonu fazla olunca saç dökülmesi yaşanabılıyor. eğer hormonlarındaysa sorun tedavı gorursen yıne eski saçlarına dönersin tabı buysa sorun

canım inn durumuna üzüldüm fakat herkezde aynı sorun var inan..bence saç dökümesi çağın hastalığı..
benimde ön taraflarda bir erkeksi dökülme var..hormonlara bağlı olduğunu biliyorum..bende erkeklik hormonu fazlaydı önceden..buna bağlı olarak saç dökülmesi tüylenme,adet düzensizliği oluştu...
ünlü bir bitkisel drun tv konukluğunda taze nanenin bol tüketimi bunun için tek çare olduğunu söyledi.
bellkide hormonlarını kontrol ettirmelisin adetin 1 yada 3 günü yapılıyor zannedersem...geçmiş olsun canım..

kahvegözlüm büyük geçmiş olsun öncelikle.
aynı dertten muzdariptim ben de. doktora göründüm, kansızlık var dedi. o günden sonra ağırlıklı olarak dalak, böbrek, ısırgan otu yemeği, ısırgan otu çorbası ve çayı, 1 kadeh kırmızı şarap, mevsim meyvesi... öğünlerimin vazgeçilmezi oldu, kan düzeyim şu anda iyi. yaklaşık 3 aydır suna dumankaya'nın "sığır iliği" tarifini yapıyorum ve sorunum neredeyse %80 oranında azaldı. dilerim sen de tezelden kurtulursun bu dertten :1hug:

Evet benimde zamanında tepe kısmımda aşırı saç dökülmesi vardı bende artık saçımdan vazgeçip peruk kullanmayı düşünmüştüm ki doktora gidene kadar çapa tıp ta hemotoloji bölümüne gittim kan tahlili hormon tahlili v.s. hepsine baktı doktor ve demir anemisi teşhisi koydu tabi yoğun bir tedavi uyguladı önceleri günde üç tane demir hapı kullamaya başladım sonra yavaş yavaş azalttım altı aylık bir tedavi sonrası iyleştim ilacı kullanmaya başladığımdan itibaren faydasını gördüm ve altı ayın sonrasında saçlarım öyle aşırı gürleşti ki açılma olan yerlerde yeni saçlarım çıktı ve çabucacık uzadı saçımın yeni halini görenler çok şaşırmıştı fırça gibi olmuştu gürleşmişti saçlarım..Şİmdi şaçlarım belimde hayatımda hiç bu kadar uzayıp gür olmamıştı hala demir hapını doktor tavsiyesiyle kullanıyorum çünki kansızlık maalesef yakamı bırakmadı ama olsun şu an gayet memnunum darısı sıkıntı çekenleri başına ama kendi başınıza bir çözüm bulacağınıza iyi bir doktora görünmenizde yarar var derim ben:))

benimde saçlarım çok fena.aşırı derecede açılma var.insan içine çıkamaz oldum.tesettürlüyümde bir derece yırtıyorum ama yinede açmak zorunda olduğum yerlerde çok sıkıntı yşıyorum.sen çapaya gitmişin.bende güzel bir doktor arıyorum.fakülte hastaneleri daha iyi sonuç verir sanırım.nasıl randevu aldın ve nasıl gittin.benim ssk var.ama çalışıyorum tel ilemi randevu alıyoruz yoksa dsıramı bekleniyor bilgi verir misin?

ya ne kadar güzel darısı başıma size bişey sorcam bendede demir eksikliği anemisi var doktor ferro sanol yazdı 2 aydır da içiyorum ve 6 aya tamamlamayı düşünüyorum sizin ilacınızın ismi neydi lütfen cevap yazın :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmadım ama bu alana ilk defa yazıyorum sizin ilacınız bende denemekte fayda var inanmıycaksınız ama doğum kontrol hapıyla saçlarınıza kavuşabilirsiniz hemde çok basit kullandığınız şampuana 1 adet doğum kontrol hapı ezin ve şampuanınıza karıştırız ve saçınıza masaj yaparak 5 dk bekletin her banyoda yapın ama sakın şampunla vücudunuzu ovmayın mümkün olduğu kadarda köpüğü vücutta kısa tutmaya çalışın yoksa tüm vücudunuz tüylenebilir ben denedim sonuç mükemmel...

herşeyden bir derman arıyoruz.senin saçların ne durumdaydı ve basıldı.saç çıkartıyor mu gerçekten.bide vücudunuzda tutmayın dediğine göre sonuç almışsın gerçekten demekki.haptan ucuz bişiy mi var sonuç iyiyse olmayacak şey değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…