- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
canım naıl bir yöntem bu nerde yapıyorlar.böyle giderse iyice kel kalacağım.kız kardeşlerim o kadar çok olmadığını söylüyorlar.saten böyle bariz bir açılma var fakat tamda açılmış değil saçlarım seyrelmiş resmen ama sadece o kısım.ben bir yere gittim saçla ilgili böyle bir işlem yapıyorlarmış fakat sana olmaz dedi.tamamen saçsız kısma yapıyorlarmış.bana bu işlemi anlatırmısın canım.yoksa kastın saç ekimi mi?
Sarımsak kesin çözüm.... Tecrübeyle sabittir.
sarımsakta kullandım diğer bölgedeki saçlarım çıkıyor fakat orası bir türlü kapanmıyor.şimdi hergece ısırgan otu kaynatıp suyunu sürüyorum.bayağı fayda etti ama şu açıklık ne zaman kapanacak sabrım kalmadı.Sarımsak kesin çözüm.... Tecrübeyle sabittir.
sarımsakta kullandım diğer bölgedeki saçlarım çıkıyor fakat orası bir türlü kapanmıyor.şimdi hergece ısırgan otu kaynatıp suyunu sürüyorum.bayağı fayda etti ama şu açıklık ne zaman kapanacak sabrım kalmadı.
bende 15yasındayım ben napayımsenağlama8aydır faln cok asırı sacım dokuluyo senağlamabı ara kansızlk vardı gecti ama hala cok dokuluyoo bnde bu yasta kel kalmkt korkuyorum senağlamasacımı toplayınca kedı kuyrugu kdr oluyoo='(senağlama
canım benim saçımın önleri gür fakat tepe kısmımda seyrelme var.bioksin faydasız almayın bende işe yaramadı verdiğim para boşuna oldu..arkadasım benim de sacımın önlerinde seyrelme var lisede başladı ani bir diyet yapmıştım su an 27 oldum ve seyrek o kısımlar..ben de üzülüyorum ama bi ilaç aldım priorin bu sitede biri kullanmıştı ona sordum sac cıkamrış o kısımdan..vitamin yani zarar da yok bi dene istersen iki aylık yetecek kadarı 100ytl aldım bitince devame dicem yine..gerçi ilginç olan komik bi olay yasadım kadına eczacıya saclarımda seyrelme var önkısımalrda derken aman ne göreyim kadının önü zaten acılmış gitmiş ilacı aldım kadında ben de kullanıyorum yeni başladım dedi kısa bir süre önce acılmış onunkide..bi de lütfen dikakt et17yasında kızalrda bile var bu sorun önlerde seyrelme olayı cok yani...artık ölene kadar bakım yapıcaz tedbiri elden bırakmicaz ..
bence hemen iyi bir doktora görün.bende 15yasındayım ben napayımsenağlama8aydır faln cok asırı sacım dokuluyo senağlamabı ara kansızlk vardı gecti ama hala cok dokuluyoo bnde bu yasta kel kalmkt korkuyorum senağlamasacımı toplayınca kedı kuyrugu kdr oluyoo='(senağlama
canım benim saçımın önleri gür fakat tepe kısmımda seyrelme var.
Güzelim kuaförlerde yapiliyor, sac ekimi falan degil, yani böyle kel olan yerlere degil, saca takiyorlar....
Mesela saclarin omuzlarina kadarmi o extensionslarla beline kadar uzatirabiliyor gürlesitirebiliyorsun sacini.....Gercek insan sacindan yapiliyor bölye tek tek takiliyor saca netten Hair dreams diye bir site var oraya bak...a.s
evet bende bioxsin şampuan kullanıyorum.anladım canım bu arada ben bu sabah o kısımalrda kısacık saclar gördüm sanırım başarıyorum ve saclarım yeniden gelecek ..sen de tepe kısmına yap istersen...tresan kullanıyorum ben içine camterebentiyle 6aydır sampuanım bu...bi de priorine başaldım işte vitamin gerçi bi hafta anca oldu...zaman lazımmış demek ki haftada birde karışık bir bakım yağı var onu sürüyorum sac diplerime..bioksin kullanmıştım 4ay ampül işe yaramadı diyordum ama bu sabah kısa saclar fark ettim ondan da cıkmış olabilirler sanırım sabretmek lazım bakım aşamasında...:lepi:
ya kızlar benim bu hafta farkettiğim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum, ben iki aydır düzenli olarak ballı ısırgan çayı içiyorum.... saçlarım bellerimdedir ve hepside aynı boydalar...fakat son bir aydır saçlarımı bağladığım halde sanki yeni çıkmış gibi diğerleriyle aynı boyda olmayan kısa kısa saçlarım çoğaldı ve dahada bir gürleştiler...anneme dedim oda saçlarıma baktı ve bu uzun saçların yanında 3-4 cmlik bir sürü kısa saç var...şaşırdık....ama bir yandanda çok sevindim...şaçlarım gürleşiyor diye....sonra araştırdım ki ısırgan otu saçlara faydalıymış,hatta son zamanlarda ısrgan otlu sampuanlarda çoğaldı....benim ısırgan içme sebebim ilk olarak kanseri önlediği içinde,göğüsleri büyütünce bırakmadım,devam ettim,ama saçlarımada faydalı olduğunu gördüm ya artık günde bir bardak ballı ısırgan benim alışkanlığım oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?